Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Senses


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Darklink Senses

Darklink Senses

    Starting...

  • Members
  • 0 posts

Posted 12 October 2009 - 20:21

Κατ'αρχήν γεία σας και καλώς σας βρήκα.Ελπίζω να περάσουμε καλά.

Φτιάχνω αυτό το θέμα για να ποστάρω ένα "παιχνίδι" που έφτιαχνα και το τελείωσα πριν κάτι μέρες. Ξέρω οτι ίσως έπρεπε να φτιάξω το θέμα στο τομέα "Videogames" αλλά επειδή προσπάθησα να φτιάξω κάτι πιο κοντά σε "καλλιτέχνιμα" ή "δημιούργημα" και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θεωρούν ακόμα τέχνη τα Videogames το φτιάχνω εδώ.Mods παρακαλώ μη σβήσετε το θέμα πριν, τουλάχιστον,δείτε το παιχνίδι και καταλάβετε γιατί μιλάω.

Λοιπόν, κατ'αρχήν όποιος έχει Facebook μπορεί να γραφτέι σε αυτό το group και όχι μόνο να κατεβάσει το παιχνίδι αλλά να μου στείλει και για οποιδήποτε πρόβλημα μπορεί να έχει σε σχέση με αυτό.

Για τους υπόλοιπους ορίστε το λίνκ:

Senses

Το παιχνίδι κάνει κανά δεκάλεπτο να φορτώσει οπότε μη τρομάξετε αν βγάλει "Not Responding" ή οτιδήποτε παρεμφερές.Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα έχετε μπορείτε να μου στείλετε εδώ και θα απαντήσω ASAP!

Ευχαριστώ πάρα πολύ όποιον το παίξει και περιμένω εντυπώσεις!Και τις καλές και ,ιδιαιτέρως, τις κακές για να διορθώσω ο,τι μπορει να ενοχλεί. Cheers και καλο βράδυ! :ureshii: