Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Winter Sonata(Fuyu No Sonata)
Posted 14 November 2010 - 02:31
Posted 22 November 2010 - 01:39
(και σπάνια πέφτω πολύ έξω)
Άλλωστε και σε ξένα φόρουμ, οι λίγοι που το είδαν, το έχουν και τοπ για drama/romance της χρονιάς. Δεν ξέρω τώρα κατά πόσο αυτό είναι υπερβολή ή όχι, αλλά οι κορεάτες του staff (στο voice acting), τυχαίνει να είναι και οι ίδιοι professionals που δώσαν τις φωνές στο live series, οπότε είμαι περίεργος να δω αποτέλεσμα, ως μεγάλος φαν της κορεάτικης ηθοποϊίας.
Ελπίζω να προλάβω να το δω πριν αλλάξει το έτος.

PS : Νομίζω πως είμαστε και τυχεροί που κάτι τέτοιες πιο άγνωστες σειρούλες, τις πιάνουν κάτι frostii και live-evil ευτυχώς, γιατί αλλιώς τρέχα γύρευε μάλλον ποτέ δεν θα τις βλέπαμε. Νά'ναι καλά τα παλικάρια που το τέλειωσαν όλο.
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 23 November 2010 - 17:56
αλλά σαν drama είχε κάνει τεράστια επιτυχία την εποχή του
γι αυτό και το έχουν αναλάβει αυτοί που ανέφερες.
Posted 25 November 2010 - 01:29
Τέλεια.. Ελπίζω να υπάρξει κάτι παρεμφερές στο μέλλον..
Posted 10 January 2011 - 05:28

Μαθαίνουμε και κάποιες λεπτομέρειες για την καθημερινή ζωή των Κορεατών. Όπως ότι αν αργήσεις στο σχολείο σε βάζουν να κάνεις γυμνάσια.

Κάποιος καλός άνθρωπος όμως ας μου πει αν έχει πολύ πράγμα μέσα σαν το 0 γιατί αν έχει δεν θα την βγάλω καθαρή 26 επεισόδια. Όπως επίσης αν έχει happy ending. Η τουλάχιστον αν

Posted 10 January 2011 - 18:32
μέχρι εκεί που είδα δεν είχε πολύ κλάμα...σχεδόν καθόλου θα έλεγα...
σε κάποιες φάσεις είναι και αστείο...πάντως κάθε επεισόδιο προκαλεί αγωνία
μυστήριο...θέλεις να δεις και άλλο και έχει και μια ατμόσφαιρα νοχελική μπορώ να μπω..
νομίζω θα το αγαπήσεις είναι και αυτό σαν το gintama δηλαδή βλέπεις λίγα επεισόδια
τη φορά και σε γεμίζουν...κάποια στιγμή πρέπει να συνεχίσω και την τηλεοπτική σειρά
αλλά εκείνη κινείτε με πολύ αργούς ρυθμούς.
Posted 10 January 2011 - 18:49
Όπως επίσης αν έχει happy ending. Η τουλάχιστον αν
Spoiler:
Τριπλό spoiler για να προστατεύσω τους απρόσεκτους που θα το πατήσουν καταλάθος

Edited by Nighteyes, 10 January 2011 - 20:03.
fixed quote
Posted 10 January 2011 - 19:01
Jiraiya, άργησες. Τώρα εκεί που έφτασα, φοβάμαι να το ανοίξω.

Edit
Τελικά το άνοιξα.
Edited by Nighteyes, 10 January 2011 - 20:04.
Posted 10 January 2011 - 19:49
πάω να κατεβάσω τα υπόλοιπα να το δω ASAP.