Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Winter Sonata(Fuyu No Sonata)

• Please log in to reply
40 replies to this topic

#1 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 07 October 2009 - 07:49

Winter Sonata-Fuyu No Sonata

Posted Image

Eνα απο τα νεα ανιμε αυτου του φ8ινοπωρου ειναι και το winter sonata.Βασισμενο σε μια κορεατικη δραματικη σειρα η οποια εσπασε ταμεια οπου και αν προβλη8ηκε στην Ασια.
Μεχρι στιγμης δεν εχει ανακοινω8ει κατι πανω στην υπο8εση του ανιμε οποτε πιστευω λογικα οτι 8α ακολου8ησει την πορεια της πρωτοτυπης σειρας.Για οποιον 8ελει να διαβασει την υπο8εση η τουλαχιστον να παρει μια γευση παρα8ετω απο κατω το βασικο στορυ .

Αυτα ειναι παρμενα απο την wikipedia

The story begins when Joon-sang, who is the son of an eminent musician, moves to Chuncheon, a rural city in South Korea. As an extraordinarily talented student, Joon-sang is welcomed by his fellow students as well as teachers, but remains a quiet, introverted young man. As a result of his belief that his father is dead and serious conflicts with his mother, Joon-sang believes that no one truly loves him.
On one fortuitous day on the ride to school, Joon-sang's classmate Yu-jin interrupts him on the bus. Joon-sang soon falls in love with Yu-jin, who opens herself to him with an innocent heart.

Απο κει και περα η ιστορια αρχιζει και περιπλεκεται κα8ως συμβαινουν πολλα πραγματα που 8α δοκιμασουν την σχεση τους με χιλιους μιριους τροπους.Νομιζω οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα romance-coming of age-schoolife της φετινης σεζον και σιγουρα δεν 8α απογοητευσει.Το στουντιο που εχει αναλαβει κιολας την συγκεκριμενη σειρα εφερε για voice actors τους βασικους πρωταγωνιστες την live σειρας οποτε εχω υψηλες ελπιδες για το αποτελεσμα αυτης της παραγωγης..

Να και το τρειλερ για το ανιμε
[media]http://www.youtube.com/watch?v=swDT1DlHZS8[/media]

Tο ανιματιον απο το τρειλερ και μονο νομιζω οτι κινειται σε αρκετα υψηλα επιπεδα τουλαχιστον για μενα.Μενει να δουμε βεβαια και το τελικο αποτελεσμα.Μεχρι τοτε καλη υπομονη-ΕΤΑ 17/10/2009

Posted Image

#2 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 07 October 2009 - 18:42

Ωραίο σαπουνάκι φαίνεται, το είχα υπόψιν μου...Βέβαια αυτός ο Joon-sang λίγο emo μου κάνει με όλα αυτά τα "nobody loves me boo-hoo" Τώρα για το animation δεν κατάλαβα και πολλά από το βιντεάκι. Αν βγάλει το δράμα με ωραίο τρόπο και όχι φλομώνοντας μας στα κλισέ (τι ζητάω τώρα:hot:) παίζει και να ναι καλό...

xbJ3b2w.jpeg

#3 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 20 October 2009 - 23:53

ωραίο φαίνετε άσε που αν είναι καλό θα δω και τη σειρά...
για πείτε πότε βγαίνει το πρώτο ;

#4 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 21 October 2009 - 00:22

Bασικα το πρωτο επεισοδιο εχει κυκλοφορησει εδω και μερικες μερες απλα δεν το εχει πιασει κανενα groupaki.Ελπιζω να εχουμε συντομα αποτελεσματα πανω σε αυτο το εργο γτ πραγματικα αξιζει

Posted Image

#5 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 21 October 2009 - 00:46

Απλά είναι λίγο δύσκολο να βρεθεί group μιας και είναι στα κορεάτικα και όχι στα ιαπωνικά...Οψόμεθα...

xbJ3b2w.jpeg

#6 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 21 October 2009 - 09:55

στα κορεάτικα;!!!!!?

#7 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 21 October 2009 - 12:28

Ναι ρε συ, αφού θα κρατήσουν τους ηθοποιούς του dorama που είναι κορεάτικο...Βέβαια αυτό που μου διέφυγε όταν έγραφα το παραπάνω post είναι ότι προβάλλεται στην ιαπωνική τηλεόραση με ιαπωνικούς υπότιτλους (προφανώς) οπότε και πάλι δεν δικαιολογείται γιατί δεν το έχει πιάσει κανένα group :/

xbJ3b2w.jpeg

#8 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 21 October 2009 - 22:29

να δεις που θα μας βγάλουν την πίστη και στο τέλος θα δω το dorama.

#9 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 October 2009 - 22:35

Mα σας παρακαλώ έχουν σοβαρότερα anime να subbaroun τα παιδιά αυτήν την τίγκα στα αριστουργήματα season .

Spoiler:

Πλάκα πλάκα μηπως δημιουργείται πρόβλημα με τους ήδη υπάρχοντες υπότιτλους? Πχ να μην μπορούν να τους βγάλουν or smth.

#10 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 21 October 2009 - 22:39

όχι ρε συ... δεν νομίζω...
απλά μήπως πρέπει να το ψάξουμε σε γκρουπ που μεταφράζουν κορεάτικες σειρές ή τανιες ;

#11 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 October 2009 - 22:51

Kαι πάλι θα τα ανέφερε το anidb.

Tι να πω...... Υπομονή και ελπίδα.

#12 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 22 October 2009 - 19:31

Mα σας παρακαλώ έχουν σοβαρότερα anime να subbaroun τα παιδιά αυτήν την τίγκα στα αριστουργήματα season .

Spoiler:

Πλάκα πλάκα μηπως δημιουργείται πρόβλημα με τους ήδη υπάρχοντες υπότιτλους? Πχ να μην μπορούν να τους βγάλουν or smth.

Δηλαδη συγνωμη, υπονοεις οτι δεν αξιζει το fairy tail και το sacred blacksmith 3-4 groupακια τουλαχιστον εκαστως?
:hahaha:

qzMHWHd.png

#13 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 23 October 2009 - 13:23

Οπως με πληροφορησε σημερα το πρωι ο αγαπητος μου φιλος melkor,βγηκε το 1 επεισοδιο της σειρας απο fansub group .Δοξα σοι ο 8εος τουλαχιστον το επιασε καποιος.Προσωπικα δεν το εχω δει ακομα γτ λογω ταξιδιων εχω μεινει λιγο πισω αλλα ελπιζω να σας αρεσει οριστε και το link για το download.
Αντε να δουμε και το 1 dorama του φετινου φ8ινοπωρου
http://www.tokyotosho.info/details.php?id=258520

Καλο download και παλι χιλλια ευχαριστω στον melkor που αυτη την στιγμη βλεπει το 7 ονειρο:nod2:.

Posted Image

#14 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 23 October 2009 - 17:08

Dorama κ κορεάτικο...Πρωτάρα κ στα δύο αλλά λόγω έλλειψης ενδιαφερουσών σειρών αυτήν την περίοδο την έπιασα (την σειρά).Καλό μου φάνηκε, πολύ έξω από αυτά που έχω συνηθίσει να βλέπω βέβαια.Τυχερό θα'ναι αν δεν το dropαρω :P

χιλλια ευχαριστω στον melkor που αυτη την στιγμη βλεπει το 7 ονειρο:nod2:.

Στον ύπνο του σε έβλεπε κ τον ευχαριστείς?

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#15 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 25 October 2009 - 16:13

Το Voice acting είναι άθλιο η απλά δε μ'αρέσουν τα Κορεάτικα;

LfNX0dh.png