Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Cosplay & Maid Café @ fnac – The Mall Athens (by Umi & Sora Events and Akai Panda)


  • This topic is locked This topic is locked
501 replies to this topic

#496 Cassiel

Cassiel

    Hardcore 天使

  • Members
  • 1,604 posts

Posted 05 November 2009 - 01:35

Μετά από ένα ατέλειωτo σερί από anime/cosplay related events για περίπου ένα 10ήμερο σε Αθήνα και Θεσσαλονίνη και εφόσον αρρώστησα κιόλας εδώ και δύο μέρες, αξιώθηκα επιτέλους να επεξεργαστώ το υλικό και να το ανεβάσω. Θα επιστρέψω λογικά αύριο με σχόλια πάνω στο θέμα.Φώτος και βίντεο:


http://www.megaupload.com/?d=Q9Z3AMPK


sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail


#497 Wabbit

Wabbit

    Candy addict

  • Members
  • 339 posts

Posted 05 November 2009 - 02:16

Arigato gozaimasu για το υλικό Cassie-kun! Περαστικά σου κιόλας!

Posted Image


I Will Follow You into the Dark


http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#498 Cassiel

Cassiel

    Hardcore 天使

  • Members
  • 1,604 posts

Posted 06 November 2009 - 21:18

Επιτέλους κατάφερα να διαβάσω τα πάντα και να βρω την ευκαιρία και ενέργεια (παλιοαρρώστια...) για να απαντήσω και εγώ εκτενέστερα στο παρόν θέμα.

Τα λόγια περιττά προφανώς.Το καλύτερο event μέχρι σήμερα στην χώρα δεν το συζητώ.Αν και καταφέραμε να παραβρεθούμε μόνο Παρασκευή (έστω την μισή...) και Σάββατο, πάλι δεν υπάρχουν λόγια από την μεριά μου για να περιγράψω το event.Άξιζε όλη η 'ταλαιπωρία' να κατέβουμε από Θεσσαλονίκη και Κατερίνη (εγώ αμέσως μετά την δουλειά και κλασσικά χωρίς ιδιαίτερο ύπνο πάλι την προηγούμενη νύχτα) και η οποία θα προστίθονταν στην 'ταλαιπωρία' που θα ακολουθούσε στην συνέχεια με άλλα παρόμοια events στον Βορρά για φάσμα καμιάς εβδομάδας.Η αίσθηση που μου έδωσε προσωπικά ήταν ότι βρισκόμασταν σε κάτι ανάλογο με convention.

Ας τα πάρω ένα ένα με την σειρά.Maids & Buttlers top of the line:wooi2:.Ε όχι θέλει τώρα αυτό και άλλη επιβεβαίωση; Δεν νομίζω.Εκεί ήμασταν, το είδαμε και μόνοι μας:).Χαρά στο κουράγιο του Nerethil επίσης για το 'χορευτικό' του στο τέλος της 2ης μέρας:hahaha: (ένα από τα βίντεο μέσα στο πακέτο που ανέβασα:P). Top marks και για τα αναψυκτικά και κέικ. Η οργάνωση του χώρου εντός του forum με την διακόσμηση, το στήσιμο, τις περιγραφές και τις εικόνες από σειρές ήταν επίσης άριστη και έδινε την αίσθηση οικειότητας, αλλά γενικά και όλος ο χώρος εκεί τριγύρω έξω από αυτό, μην πω και όλο το Mall εν τέλη 'δικό μας' έγινε:hahaha:μουσική στην πλειοψηφία της απαρτιζόταν από γνωστά κομμάτια κλασσικά και μη, οπότε top marks και στους DJs:).Σχετικά με την ταινία στο τέλος της 3ης ημέρας, την είχα ήδη δει παλιότερα και προσωπικά μιλώντας πάντα δεν την θεωρώ αρκετά καλή σαν ταινία γενικά.Αλλά ίσως άλλες καλύτερες ταινίες απλά να ήταν πολύ μεγάλης διάρκειας για να προβληθούν εκείνη την στιγμή.

Σχετικά με τoυς cosplayers, o χείμαρρος ήταν ατελείωτος και ως και στο κλείσιμο ερχόταν και άλλοι.Πόσοι πέρασαν και ποιοι δεν ξέρω με ακρίβεια 100% να πω αυτή την στιγμή μιας και τώρα μόλις ευκαίρησα να ασχοληθώ με το θέμα ( εννοώ δεν ξέρω ακόμα:tensai: - μην ανησυχείτε όλα θα γίνουν, ξέρετε εσείς ). Φυσικά ευχαριστώ απερίγραπτα όλους τους φωτογράφους και τα άτομα που φωτογράφησαν/κατέγραψαν/ανέφεραν cosplayers μέχρι στιγμής στο παρόν θέμα, καθώς μόνο έτσι θα συμπληρωθεί μια πλήρη αναγνωρισμένη λίστα όλων όσων πέρασαν από εκεί και τις 3 ημέρες του event:).Σίγουρα μιλάμε για νέο ρεκόρ, που προφανώς οφείλετε στην σημασία και στη διάρκεια του εν λόγου event και όπως ανέφερα και σε άλλο θέμα, εδώ λογικά να ξεπεράστηκε (κατά πολύ) και το φράγμα των 1000 cosplays στην Ελλάδα μέχρι σήμερα από την αρχή τέτοιων events, αρχές του 2006.Όταν επεξεργαστώ τα στοιχεία θα κάνω και τις ανάλογες προσθήκες στο Hall of Fame Ελλήνων Cosplayers (θα πάρει πολύύύ καιρό με 6 events να περιμένουν στην ουρά και αρκετά άλλα ως το τέλος του χρόνου...I'm just one man:emptyonexg1:...with a damned job:uhh:).

Όπως αναφέρθηκε πήγαμε σε κάποια φάση ορισμένα παιδιά για promotion στο Mall. Είχε πολύ πλάκα h όλη φάση, καθώς όλοι κοιτούσαν, άλλοι ρωτούσαν ( και μάθαιναν ), παιδιά έτρεχαν (κοντά στα κορίτσια και μακριά από τα αγόρια:hahaha:) και διάφορα τέτοια. Γενικά μου άρεσε απίστευτα η όλη αίσθηση.Το μόνο παρεξηγημένο πλάσμα όλης της υπόθεσης ήταν ο Tori-san ('το πουλί του Captain Harlock':frozen:).Στην Θεσσαλονίκη το έκαναν καπνιστή, στην Αθήνα τα ανοιχτά προς ελεύθερο sexual harassment (:hahaha:) κορίτσια το βγάλανε hentai bird. Και σαν να μην έφτανε αυτό κάποια 'παιδάκια' το αποκάλεσαν και κακό και το στεναχώρησαν (όχι ότι δεν ήταν ήδη με τον πλανήτη του να έχει καταστραφεί:nanteee:). Τι σας έφταιξε το ερμο το πουλί μωρέ και του βγάλατε το όνομα:if:;Χώρια μην αναφέρω τα 'ανέκδοτα' που έπεφταν αράδα ασταμάτητα για το 'πουλί του Harlock' από τις δύο '-mates' κυρίως:wis:. Πέρα από την πλάκα τώρα, και όταν πήγαμε για φαγητό επίσης ήταν άλλη φάση έτσι πως ήμασταν ντυμένοι όλοι (καλά και οι σερβιτόρες έτσι πως ήταν ντυμένες άλλο θέμα είναι και αυτές...) (άλλο ένα βίντεο στο πακέτο που ανέβασα).

Γενικά πάντως οι καφρίλες έπεφταν επίσης βουνό. Το κυνήγι που έριξε π.χ. ο Adventurer με ούτε εγώ θυμάμαι πόσα κορίτσια για να πάρει πίσω το καπέλο του ήταν για μένα το αποκορύφωμα (και αυτό μέσα στο πακέτο που ανέβασα:drink:).Επίσης Lucy-Nyu έχεις πλάκα όταν σου κάνουν pocking τα πλευρά έτσι πως φωνάζεις:hahaha:.Αλλά μην ανησυχείς στην Θεσσαλονίκη έχουμε μια κοπέλα που φωνάζει πολύ περισσότερο από αυτό με το ίδιο πράγμα:P


Σχετικά με τον κόσμο μπορώ να πω επίσης ότι σε αυτό τον τομέα θα το μετάνιωνα απόλυτα αν δεν ερχόμουν. Κατάφερα να γνωρίσω καλύτερα ένα σωρό παιδιά,αλλά και να γνωρίσω άλλα τόσα νέα. Μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις το μυαλό μου τόσα ονόματα και πρόσωπα να έχει γίνει ένα χάος και να μπερδεύομαι προς το παρόν αλλά θα ξεκαθαρίσει στην πορεία, οπότε μην με παρεξηγήσετε αν κάνω κανένα λάθος:bath:. Και φυσικά ξανασυνάντησα ένα σωρό γνωστούς, που σε ορισμένες περιπτώσεις ερχόταν και από άλλες πόλεις όπως και εμείς:)

All in all, εξαίσια όλα τα πάντα, τέλεια, κανένα απολύτως παράπονο,έυχομαι να ξαναγίνει ,να νιώσουμε πάλι εμείς οι πωρωμένοι. Συγχαρητήρια στους Akai Panda & Umi to Sora Events για την διοργάνωση, στο Fnac που δέχτηκε να την φιλοξενήσει και σε όλους τους υπόλοιπους άμεσα και έμμεσα συμβαλλόμενους. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά την Camus που ανέχτηκε πάλι δυο γαϊδ...εεε εννοώ που φιλοξένησε εμάς στο σπίτι της για άλλη μια φορά. Όταν ξαναγίνει ανάλογο event count me in από τώρα:).


sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail


#499 minasuki

minasuki

    xxxHolic

  • Members
  • 105 posts

Posted 14 October 2011 - 22:55

Μακαρι να γινοντουσαν κι αλλα events σαν κι αυτο! Ολα ηταν τοσο ομορφα! Ακομα το θυμαμαι:bahhh:

#500 SkullKaizer

SkullKaizer

    artist

  • Members
  • 750 posts

Posted 15 October 2011 - 00:12

ψαροσα ασχημα :wet2:
νομιζα θα ειχε event .... *κολοχαρικα που θα ηταν και αυτο το μηνα.. πριν παω στρατο*
Imagination is the only limit!

#501 Namida

Namida

    Nihao

  • Members
  • 1,106 posts

Posted 15 October 2011 - 15:51

χα χα χα, και γω μια wtf αντίδραση είχα, μόλις το είδα πάνω πάνω...



#502 Hoshiyo4

Hoshiyo4

    Observer..

  • Members
  • 14 posts

Posted 20 October 2011 - 18:42

Κι εγώωωωωω....

Νόμισα ήταν αυτήν την εβδομάδα, αλλά τελικά ήταν για 2 χρονια πριν....
:sigh2:
"Every time you and I connect with each other, a little bit of heart is born between us. Heart isn't something inside you. But whenever you think, whenever you remember someone, that's when heart is born. If you were the only one alive in the whole world, (your) heart wouldn't exist.."


Posted Image