Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

collections and collectibles


  • This topic is locked This topic is locked
1 reply to this topic

#1 super sayian

super sayian

    Anime Fan

  • Members
  • 183 posts

Posted 30 September 2009 - 15:59

καλησπερα παιδες!
θα ηθελα διοτι ειδα οτι δεν υπαρχει καποιο σχετικο τοπικ να μοιραστουμε εδω φωτογραφιες απο συλλεκτικα αντικειμενα ,σχετικα με anime ,manga ,cartoon ,science fiction ,movie collectibles and more οποιος διαθετει κ να ακουμε κ τη γνωμη των υπολοιπων
μεσα στις μερες θα βαλω τις σχετικες φωτογραφιες που εχω απο αρκετα κομματια κ θα ανανεωνεται συχνα γιατι ειναι τρελα που δε τελειωνει!

#2 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

    Wotalicious!

  • Members
  • 959 posts

Posted 30 September 2009 - 16:08

Εχουμε ηδη ενα thread για αυτα ακριβως που περιγραφεις:

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=2123

Βαλε τις συλλογες σου εκει περα.
Posted Image