Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Shintarou Kago [WARNING: GRAPHIC CONTENT, 18+ ONLY]


  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#16 Goregasm

Goregasm

    M_B_L_A_Q

  • Members
  • 29 posts

Posted 06 January 2011 - 15:19

Αγαπημένος ζουρλομανδύας, του χρειαζότανε ένα thread. Εκτός από το καταπληκτικό σχέδιο, ο άνθρωπος έχει και φοβερές ιδέες όσον αφορά το layout και την παρουσίαση των έργων του. Δεν μπορώ να τον συγκρίνω πάντως άμεσα με τονSuehiro Maruo, ο δεύτερος παραμένει για μένα ένα κλικ πάνω όσον αφορά το μη εικαστικό μέρος των έργων του. :lovulovu:



Μια χαρούλα μόνο ken, κόψε στο OP τα hyperlinks που πάνε απευθείας σε δουλειές του, μιας και βλέπουν το forum και μικρότεροι. Ο ψάχνων ευρίσκει, με δική του όμως ευθύνη...:thatsit:


αναμνήσεις.πριν 2 χρόνια και είχα κατεβάσει torrent φουλ guro manga (μάλλον όλοι όσοι απάντησαν στο thread το έχουν κατεβάσει :P).Shintarou, Suehiro, Waita, Saizou και άλλοι πολλοί.το χα λιώσει.συμφωνώ απόλυτα ότι ο Suehiro είναι σαφώς καλύτερος (και στο εικαστικό για μένα) αν και δεν είναι τόσα 'άρρωστα' τα manga του συγκριτικά με Shintarou.for me καλύτερος απ όλους είναι ο Waita