Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

shoujo (manga)


  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#16 Nastia

Nastia

    Nastia (Anastasia)

  • Members
  • 3 posts

Posted 14 August 2011 - 13:28

Ειναι προφανες πως για να εισαι αληθινος οτακου πρεπει τουλαχιστον να εχεις διαβασει μια φορα shoujo:kill4u:. Προσωπικα αν δεν εχεις διαβασει shoujo τοτε τι στο καλο κανεις εδω:redcard2:. Εδω μπορει κανεις να πει την ποιο τρελη του φαντασιωση με shoujo χαρακτηρες. Ας πουμε εγω θελω να περασω τη μερα (και τη νυχτα) με τα αδερφια απο το moe kare. Τρελα αλλα πραγματα δεν αναφερω γιατι πρεπει να υπαρχουν και ορια :sadist:. Νιωσε ελευθερος να εκφραστεις χωρις δεσμευσεις:joyful:. Εγω απλως ειμαι εδω για να κραταω τσιλιες:tensai:.
Posted Image

#17 Yuki-chan

Yuki-chan

    Silly Girl,Happy Ever

  • Members
  • 77 posts

Posted 24 September 2011 - 12:47

Αγαπημενα shojo,πρεπει να πω και να ομολογισω την αμαρτια εχω διαβασει πααααρα πολλα...αγαπημενα εως τωρα εχω αρκετα πολλα....βεβαια θα αναφερω μερικα....Moe Kare οπως προαναφερθηκε Suki desu Suzuki-kun και Uwasa no Midori-kun ειναι 2 ακομα της ιδια μανγκακα ongoing βεβαια αλλα πολυ τελεια με εντονο τον χαρακτηρα του ρομαντζου και του ερωτηκου...αλλα φυσικα και του χιουμορ....ενα αλλο πολυ καλο ειναι το Kitchen Princess,οταν το διαβασα μεχρη ενα σημειο πλανταξα στο κλαμα και οποιος ακολουθησει την σημβουλη μου να το διαβασει θα καταλαβει γιατι....και λεω μη μα ΜΗν το σταματησει γτ θα μηνει με την πικρια στο στομα γιατι μετα εξελισετε πολυ καλα... ^^ αλλο ειναι το MARS με πολθ δραμα ,ροματζο μθστηριο που κυριολεκτικα σε καθιλονει...Fruits Basket ή αλλιος Furuba.. The Wallflower(yamato Nadeshiko ) που αναφερθηκε πιο πριν,Samurai Baby ενα πολθ καλο ρομαντικο μανγκα που ξετιλιγεται γυρο απο το Kendo Club,ενα αλλο που η μανγκα κα λεγετε οτι ειναι ιδιοφυια Koko ni Iru yo! και ενα αλλο της ιδιας Pixie Pop... πολυ γλυκα και ρομαντικα... θα το αφισω εδω το θεμα γιατι αμα συνεχισω... :P:canthelp:


ΕΔΙΤ:Κατι που προαναφερθηκε για το NANA συνφωνω για το οτι ειναι υπερβολικα δραματικο ...εμενα μου αρεσε το ολο στορι η εξελιξη δεν μου αρεσε.. ^^

What happens when you......louse yourself...?
Becoming mad..?..No!.....I don't mean louse yourself like that.....I mean like.......

Posted Image


95% of teens would cry if they saw EDWARD CULLEN at the top of a skyscraper about to jump. Put this as part of sig if you are part of the 5% that would sit here with popcorn & a camera and yell ''DO A FLIP!!!''