Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Πορνογραφία μόνο για ενήλικες; Γιατί;


  • Please log in to reply
206 replies to this topic

Poll: Σε πια ηλικία πιστεύεται ότι θα πρέπει να μπορεί κάποιος να δει πορνο; (160 member(s) have cast votes)

Σε πια ηλικία πιστεύεται ότι θα πρέπει να μπορεί κάποιος να δει πορνο;

  1. 18 και άνω (28 votes [17.50%])

    Percentage of vote: 17.50%

  2. 15 και άνω (68 votes [42.50%])

    Percentage of vote: 42.50%

  3. 12 και άνω (26 votes [16.25%])

    Percentage of vote: 16.25%

  4. να μην υπάρχει περιορισμός (23 votes [14.37%])

    Percentage of vote: 14.37%

  5. να μην επιτρέπεται γενικώς, είναι του σατανά! (15 votes [9.38%])

    Percentage of vote: 9.38%

Vote Guests cannot vote

#166 FrenzyApe

FrenzyApe

    Unofficial Moderator

  • Members
  • 197 posts

Posted 29 January 2011 - 16:59

με πληγωνεις

#167 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 29 January 2011 - 18:10

Οσες φορες ειχα αυτη τη συζητηση οι λόγοι απαγορευσης /περιορισμου που άκουγα από άλλους σχετικά με τις τσόντες, ειχαν να κανουν στην πραγματικότητα με άλλα πραγματα που πηγαινουν στραβα όσον αφορά τη σεξουαλικη εκπαιδευση του ατόμου. Το ότι δεν γινεται να διορθωθουν (άμεσα τουλαχιστο) δε σημαινει ότι με δυο λάθη θα κανεις ενα σωστό. Απλό παραδειγμα του τι παει στραβά, είναι ότι ελάχιστα ως καθολου σχολεια εχουν σεξ. εκπαιδ. επειδη ακριβώς οι υπεύθυνοι τρέμουν την ωρα και τη στιγμη που θαρθει η καθε μουσουλμανα/χριστιανη/γουατέβερ μανα 'η πατέρας και θα λέει "τι είναι αυτά που δείχνεται στο βλαστάρι μουουουου;!"

Και οχι μόνο, φυσικά.

Ψηφισα χωρίς περιορισμους, ως ιδανικό, αλλα επειδη δεν θεωρώ ότι γινεται ομαλή μεταβαση κοινωνίας από τη μια μέρα στην άλλη, θε στηριζα την χρήση των σημάτων "προτείνεται", αναλογως το περιεχόμενο, σε 13+/15+ κοκ. Να δίνεται δλδ μια αισθηση του που απευθύνεται, μέσες άκρες, αλλά όχι απαγορεύεται.

Όσο για τα πιο συχνά επιχειρηματα:
Το οτι δίνουν μια στρεβλή αίσθηση του τι ειναι σεξ ειναι γτπ ως επιχειρημα περιορισμου. Ναι, όντως δίνουν, για αυτό και από τις 100 τσόντες μου αρέσουν 4, so what; τουλαχιστον σε μενα αυτο ισχυει σε όλες τις μορφες τεχνης. Και; Από τα λάθη δε μαθαίνουμε; Ας εχουν φροντισει οι υπεύθυνοι να δει πρωτα το παιδι ενα ντοκυμαντερ της προκοπης. Υπάρχουν και τέτοια, εν έτη 2011. για το αν καταληγει να μαθει σχεδον τα παντα απο τις τσοντες, δειτε 1η παραγραφο.

Για το σοκ και τα ψυχολογικά, με καλυψε η ανελις. Το προβλημα προυπηρχε, δατς ολ.
Για το ποιοι βλεπουν περισσοτερο, σε ποια ηλικια κτλ. το μονο που εχω να πω για την ελλαδα, ειναι οτι αποδεδειγμενα λεμε ψεματα σε ολα τα polls :P. Τιγκα πουριτανοι.
Στετικά με το impact, νομιζω τη μεγαλυτερη ζημια μεχρι τα 18 την κανουν τα παραμυθακια με πριγκηπες και πριγκηπισσες. Και μετά, το νιτρο και το κοσμο. και πολυ μετά οι τσόντες.

Για την πιπιλα με σεξ+συναισθημα τι να πω; πόσο αστειο παιζει να ναι; ναι οκ ωραιο ειναι "με συναισθημα", πιθανως καλυτερο από ότι χωρις αλλα γιατι αυτο κανει το "χωρις" κατακριτεο; Δλδ αν φαω Haagen Dazs δεν ξαναγγιζει το στόμα μου η Algida; προφανως πρεπει να υπαρχουν και τα δυο και το καθένα έχει την ώρα του.
Με μονο το "χωρις" κάτι λείπει. Με μόνο το "με" ειναι επικίνδυνο. Διοτι πολύ απλά αν κάνεις σεξ μονο όταν έχεις συναισθημα, τότε θα έχεις συναισθημα όποτε κανεις σεξ. That's the way our brain does things. Χίλιες φορές χειροτερο από οποιοδήποτε όργιο.

Tbh δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι στην τβ η στο νετ που αμα το δει το 8χρονο δεν αντιμετωπιζεται. Ο φοβος γενναει ολες τις μλκιες, τπτ αλλο.

Αν θελετε να ελεγξετε αν εχετε ακομπλεξαριστες απόψεις πανω σε σεξουαλικά ζητηματα, ενα καλο τεστ θα ήταν το εξης: σκεφτειτε αν ανοιγατε το συρταρι της γκομενας και βρισκατε 2-3 δονητες διπλασιους από το δικο σας ματσακονι, ή του γκομενου και βρισκατε καμποσα τσοντοπεριοδικα με βυζα διπλασια απο τα δικά σας, πως θα αντιδρουσατε; Αν πεφτατε σε καταθλιψη, try again. Aν δεν αγαπατε τη παρτη σας, σιγουρα δε φταινε οι τσοντες. Απλως σας αποτελειωσαν. (LGBT δεν σας ξεχασα, προσαρμοστε το στα δικα σας :thatsit:)

Α, ναι. Αφύσικο είναι ότι δεν έχει συγκατάβαση, τουλ. ενος εκ των συμμετεχόντων, όταν μιλαμε για λογικα οντα. Τα υπόλοιπα είναι απλώς η αποψη μου.

stasou%2520mygdala.jpg


#168 Orora

Orora

    Burning eyes and flesh

  • Members
  • 384 posts

Posted 29 January 2011 - 18:56

5.ξεχασες να πεις οτι κυνηγαω ομοφυλοφολους για να τους σκοτωσω, πινω το αιμα τους, οτι μου αρεσει να τους γδερνω ζωντανους και οτι το αγαπημενο μου χομπι ειναι να τους κυνηγαω τα βραδια με δαυλους.


Λοιπόν εσένα σε πάω, για να μη μακρυγορώ όλα αυτά που λέω τα λέω από προσωπική πείρα διότι ναι είμαι λεσβία και δε μασάω τα πολλά, αλλά για να μηξεφεύγω το όριο είναι σχετικό στις περιπτώσεις αυτές γιατί αν δεν είσαι μυαλομένος και στα 30 να δεις πορνό πάλι σαν 6χρονο θα κάνεις. Όσο για αυτό που λένε ότι οι straight δεν έχουν λόγο και δε θα έβλεπαν τσόντα με ομοφυλόφιλους είναι μ@@@κίες γιατί μπορείς και έτσι να φτιαχτείς και επίσης αν δεν δοκιμάσεις την άλλη πλευρά δε μπορείς να πεις ότι είσαι τάγμενος straight, έχω δοκιμάσει και ξέρω όπως επίσης και φίλοι/φίλες μου οι οποίοι το έκαναν δεν τους αρεσε και ξαναγύρισαν στους γυναίκες/άντρες. Οπότε δηλαδή εγώ που προτιμώ άτομα του ίδιου φίλου είμαι ανώμαλη και αφύσικη? Έλα τώρα στη ζωή μας πια τίποτα δεν είναι φυσικό και ούτε πρόκειται για ανωμαλία της φύσης, ακολουθείς τα αισθήματα σου και αυτό ισχύει παντού. Χωρίς να το καταλαβένετε με λόγια του στυλ αφύσικο ανώμαλο γίνεστε ομοφυλοφοβικοί. Αν δεν είσαι μέσα στα πράγματα δεν μπορείς να ξέρεις, ζήσε και μάθε και έπειτα μίλα.
Τα hentai και οι τσόντες πρέπει να επιτρέπονται γιατί μπορεί άλλα με χυδαίο και αισχρό τρόπο και άλλα με πιο βαθύ νόημα να σε βάλουν μέσα στη ζωή, δεν είναι όλα ρόδινα και πρέπει κάποια πράγματα να μαθαίνονται έτσι και όχι από βιβλία και μελισσούλες. Get over it.

#169 Tenshi

Tenshi

    Murciélago

  • Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 29 January 2011 - 19:18

Ένα έχω να πω:

Στο κρεβάτι του ο καθένας μπορεί να κάνει ΟΤΙ θέλει!

Tiger-stock-blog-header.jpg


#170 Putin

Putin

    Swee

  • Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 29 January 2011 - 19:24

ό,τι*

HnH5aB0.jpg


#171 meidei

meidei

    大友組の一人

  • Members
  • 1,002 posts

Posted 29 January 2011 - 19:26

Θα μας βρίσει ξανά ο Κένης και με το δίκιο του, αλλά:

αν δεν δοκιμάσεις την άλλη πλευρά δε μπορείς να πεις ότι είσαι τάγμενος straight

Όχι, δεν ισχύει αυτό. Ο καθένας καταλαβαίνει πώς νιώθει· το αν το καταπνίγει εκούσια ή ακούσια για κάποιο λόγο, είναι ξεχωριστό ζήτημα.

Θα συμφωνήσω σε ένα σημείο (τους όρους φασίστας, ρατσιστής, ομοφοβικός και τέτοιους παρόμοιους χαρακτηρισμούς δεν τους συμμερίζομαι και ούτε τους χρησιμοποιώ, έχουν χάσει τη σημασία τους και έγιναν καραμέλες), αλλά πράγματι το τρόλλινγκ που γίνεται σε αυτά τα θέματα είτε για πλάκα, είτε από αναισθησία είτε από γνήσια άγνοια σίγουρα θα πληγώσει σοβαρά κάποιους και θα τους κάνει ακόμα και να μισήσουν τους εαυτούς τους. Το anime.gr αναμφίβολα το διαβάζουν και άτομα στις αρχές της εφηβείας τους που τρέμουν μπροστά στην ανακάλυψη της σεξουαλικής τους ταυτότητας. Κάποιοι από αυτούς και αυτές, που μάλλον έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τέτοιες εκφράσεις μίσους θα επηρεαστούν ακόμα περισσότερο όταν ακούν τα ίδια σε μια μεγάλη κοινότητα (γιατί θέλουν και χρειάζονται να πιστεύουν ότι δεν είναι όλος ο κόσμος που τους μισά, απλά η μικρή συντηρητική τοπική τους κοινωνία).
Σας καλώ λοιπόν να είστε λίγο πιο υπεύθυνοι καθώς δικαιωματικά εκφράζετε τις απόψεις σας.

#172 Tenshi

Tenshi

    Murciélago

  • Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 29 January 2011 - 20:10

ό,τι*


That's meidei's job! :P

Tiger-stock-blog-header.jpg


#173 meidei

meidei

    大友組の一人

  • Members
  • 1,002 posts

Posted 29 January 2011 - 20:14

That's meidei's job! :P

Spoiler:


#174 thanos1547

thanos1547

    Anime Amateur

  • Members
  • 94 posts

Posted 29 January 2011 - 20:31

Δώστε τσοντα στον λαο !!!!! :) :):):):):):):):):):):):):):))::)):))

#175 Fingolfin

Fingolfin

    High King of the Noldor

  • Retired Staff
  • 1,430 posts

Posted 29 January 2011 - 20:35

Δεν θέλω να επαναλαμβάνω τα λόγια του Kenny, αλλά προσπαθήστε να μην φεύγετε offtopic.

Και μιας και ξεφάθτηκε αυτό το θέμα, θυμήθηκα ένα από τα πιο epic posts που έχουν γίνει στο φόρουμ και το έκανε ο τρισμέγιστος Θεός Sponis σε αυτό εδώ το θέμα...

τι πιο φυσιολογικό για έναν 12χρονο, 15χρονο ή ότι άλλο θέλετε από το να βλέπει τσόντα;
και μετά όταν έρθει η ώρα η καλή με την έτσι του, θα περιμένει πρώτα να τον κάνει παγωτό από το γλύψιμο [θα της κάνει και άκρη τα μαλλιά για να είναι σωστό το πλάνο], μετά θα αναλάβει αυτός για λίγο και μετά θα αρχίσει το νταβαντούρι. Και αν το πάει by the book τότε θα προσπαθήσει να τις αλλάξει 62 στάσεις, θα χτυπήσει και την πίσω πόρτα και στο τέλος θα της "ασπρίσει" και τη μούρη για να είναι ευτυχισμένη...

:hahaha::hahaha::hahaha:
:nod::nod::nod:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#176 Orora

Orora

    Burning eyes and flesh

  • Members
  • 384 posts

Posted 29 January 2011 - 20:41

Δώστε τσοντα στον λαο !!!!! :) :):):):):):):):):):):):):):))::)):))


Συμφωνώ απόλυτα έχουμε δικαιώματα όλοι έχουμε ζωή όλοι, δικαίωμα στην τσόντα και στα hentai!

#177 Tenshi

Tenshi

    Murciélago

  • Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 29 January 2011 - 21:15

Σας παρακαλώ! Ας δώσει κάποιος σ'αυτά τα παιδιά μια ένεση

Posted Image

μπας και ξεπρηστούν λίγο οι @@ τους!!!!

Tiger-stock-blog-header.jpg


#178 FrenzyApe

FrenzyApe

    Unofficial Moderator

  • Members
  • 197 posts

Posted 29 January 2011 - 21:43

το οριο των 18 ειναι μια χαρα, αυτο που φταιει ειναι οι γονεις, οι οποιοι δεν ξερουν πως να χειριστουν αυτα τα θεματα. Αν δεν υπηρχαν και οι φιλοι πολλοι δεν θα ειχαν ιδεα για το σεξ. Επισης ενα αρνητικο του οριου ειναι οτι το κανει να φανταζει ακομα πιο ταμπου το ολο θεμα

#179 SpeedFreak

SpeedFreak

    bored of harem

  • Members
  • 203 posts
  • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 01 February 2011 - 14:23

Κάποιοι έχουν μπερδέψει την ένοια του φυσικού και του ανώμαλου δυστυχώς!!!!!Στην φύση υπάρχει μόνο φυσικό(το λέει και η λέξη μην το ξεχνάμε)..Οι πράξεις του ανθρώπου από την ώρα που γεννιέται είναι απολύτως φυσικές και καθορίζουν αυτό που πρέπει να είναι μέσα στο περιβάλλον..Δεν υπάρχει η έννοια του ανωμάλου στην φύση,δεν μπορεί να δημιουργηθεί και να χρησιμοποιηθεί σαν ένοια...Δεν υπάρχει κάτι αφύσικο....Μόνο οι μ@λ@κες οι άνθρωποι περιθωριοποίησαν το φυσικό και δημιούργησαν με το μυαλό τους την ένοια του "ανωμάλου"...Και αργότερα το εμπέδωσαν στην πράξη..it s too simple!..
Μπορεί να μου πει κανείς ότι όταν δημιουργήθηκε ο άνθρωπος(όπως τέλοςπάντων κι αν δημιουργήθηκε) υπήρχαν οι λεγόμενες τσόντες ή οι ανωμαλίες και τα στριπτίζ...???????όλα ήταν νάτουράλ.
"Ανώμαλο" θεωρείται λοιπόν σήμερα από τον άνθωπο κάτι το αφύσικο κάτι το οποίο αντιμετωπίζεται πάντα με προκατάληψη,κάτι που μας προσφέρει στην συγκικριμένη περίπτωση απαγορευμένη ηδονή,κάτι το οποίο δεν είναι καλό και το ΣΗμαντικότερο:κάτι το οπίο δεν μπορεί να εξηγηθεί(ανεξήγητο).Ακριβώς αυτό εννοώ...Ο συνδιασμός ανεξήγητου και ταυτόχρονα "ανωμάλου" δεν μπορεί να εξηγηθεί στην συγκικριμένη περίπτωση διότι απλά δεν υπάρχει!!!!!Όλα δημιουργούνται μεσ το μυαλό του ανθρώπου,λόγω της μεγάλης και ταχύτατης εξέλιξης...Ξέρετε κανάναν άνθρωπο πο ζούσε στα πολύ παλιά χρόνια και μιλούσε για τσόντες,πορνό και τα λεγόμενα "πονηρά" που λέμε εμείς σήμερα??
Με λίγα λόγια,είμαστε σε πλήρη αφασία...Σε λίγα χρόνια τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο χειρότερα απότι είναι..Είναι λογικό διότι το μυαλό του ανθρώπου δεν μπορεί να μείνει στάσιμο..Εξελίσσεται και εξελίσσεται,μέχρι τελικής πτώσης ή καταστροφής..
Αυτό είναι αναμενόμενο για τα επόμενα χρόνια...Τσονταρία στο φουλ ΚΑΙ όχι μόνο
σεξ=φυσική γοινμοποίηση=φύση
τσόντα=ανώφελη ηδονή της μ@λ@κίας και των οργίων=άνθρωποι
Μην μου λέτε λοιπόν εμένα ότι η τσονταρία και όλα αυτά είναι κάτι φυσικό στοιχείο..Είναι φυσικά νε μεν ένα άχρηστο δικαίωμα του καθενός να το επιλέξει,όμως μόνο φυσικό δν είναι....Άμα έβγαινε ο καθένας στην πράξη και ασχολούνταν με τσόντες κλπ καi με λίγα λόγια το κεφαλάκι του τραβούσε πίπΧΧ,θα γινόταν το έλα να δεις....(Το να μην είσαι straight επίσης είναι νε μεν πάλι μια επιλογή,αλλά όλο αυτό ξεκίνησε παρόλαυτά μια ψευδαίσθηση στο μυαλό του ανθρώπου.και βγήκαμε μετά εμείς τα μαγκάκια η νεολαία να πούμε ότι υπάρχουν ομοφυλόφιλοι.Δεν ψαχνόμαστε πιο πολύ λέω γω καλύτερα!!.).....
Η τσόντα δεν έχει καμία μα καμία σχέση με το κανονικό σεξ...ή αλλιώς δημιουργία απογόνων-καρπών αγάπης.....Οπότε ποιος ο λόγος να δώσουμε στα δεκάχρονα και στα δωδεκάχρονα τέτιο υλικό και να μην ασχοληθούμε με την απλή πράξη????...

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ


#180 Kain

Kain

    ♠️

  • Members
  • 194 posts

Posted 01 February 2011 - 15:17

Βασικά υπάρχουν και στη φύση ζώα που αυτοϊκανοποιούνται βλέποντας άλλα ζώα να κάνουν σεξ, κάτι που μπορείς να πεις φυσική τσόντα. Είχα δει ένα ντοκυμαντέρ για πιθήκους, για παράδειγμα, που έδειχνε κάποια στιγμή ένα νεαρό πιθηκάκι να μαθαίνει για το σεξ βλέποντας δύο μεγαλύτερους πιθήκους να ερωτοτροπούν. Εάν δεν υπάρχει σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία, μάλιστα, τότε οι τσόντες θα έλεγα πως είναι έως και απαραίτητες. Και για να καταλάβετε την "ποιότητα" της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία, αρκεί να πω πως η βιολόγος μας στο Γυμνάσιο μας έλεγε αυτολεξεί πως "κατά την εκσπερμάτωση εκκρίνεται σπέρμα και σπερματικό υγρό, το δεύτερο γνωστό και ως AIDS"... :stubborn::deadga6: Ε, μετά πώς να μάθει το παιδί;

Επίσης η ομοφυλοφιλία δεν είναι επιλογή, και υπάρχει επίσης στη φύση. Από όσο γνωρίζω η επικρατέστερη θεωρία για την ομοφυλοφιλία στα ζώα και στον άνθρωπο είναι πως υπάρχει ως φυσικός τρόπος ελέγχου του πληθυσμού, καθώς οι ομοφυλόφιλοι δεν αναπαράγονται. Είναι φυσικό σε αρκετά είδη ένα ποσοστό να είναι ομοφυλόφιλοι, και είναι λογικό όσο μεγαλύτερος ο πληθυσμός τόσο μεγαλύτερο να είναι και το ποσοστό. Ο άνθρωπος είναι ένα από αυτά τα είδη. Η ομοφυλοφιλία υπάρχει κυρίως σε πολλά θηλαστικά και πουλιά, που είναι ίσως οι πιο εξελιγμένοι οργανισμοί στον πλανήτη, καθώς έχουν περάσει τις περισσότερες αλλαγές στην εξελικτική τους πορεία.

Επίσης, η ομοφυλοφιλία δεν είναι επιλογή, για έναν απλούστατο λόγο: Μπορεί κάποιος να επιλέξει τι τον διεγείρει; Μπορεί, ας πούμε, ο οποιοσδήποτε να πει μια μέρα πως από 'δω και στο εξής δεν θα διεγείρομαι από ανθρώπους, ας πούμε, αλλά από καρέκλες; Ή, για να το θέσω πιο απλά: Μπορεί κάποιος άντρας π.χ. να επιλέξει τι θα του προκαλεί στύση και τι όχι; Όχι, καθώς είναι ένστικτο, άρα δεν γίνεται συνειδητά. Όπως λοιπόν εγώ δεν θα μπορούσα ποτέ με οποιονδήποτε τρόπο και για οποιονδήποτε λόγο να επιλέξω να διεγείρομαι από άλλον άντρα, έτσι και ένας ομοφυλόφιλος δεν θα μπορούσε ποτέ να επιλέξει να διεγείρεται από άτομο του αντίθετου φύλου. Είναι στη φύση του κάθε ενός, και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτό.

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png