Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Slayers Special - Zelgadiss Spin-off


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Korkofilaki

Korkofilaki

    Anime Freak

  • Members
  • 423 posts

Posted 03 May 2009 - 22:59

Δεν ειναι ακριβως manga αλλα δεν ηξερα που αλλου να το βαλω και ειπα μιας κι εχει εικονες και διαβασμα να το βαλω εδω. Αν ταιριαζει καπου αλλου παρακαλω να γινει μεταφορα του θεματος.

Λοιπον... εγω και οι μεταφρασεις μου ξανα. Αυτη τη φορα επεσα πανω σε κανα δυο ιστοριουλες του Hajime Kanzaka που καποιος ειχε μεταφρασει στα αγγλικα και ειπα να κανω και κατι λιγο διαφορετικο απο το manga του Dragonball. Μιας και τα αγγλικα μου ειναι πολυ καλυτερα απο τα κουτσα-στραβα ιαπωνικα μου, δε μου πηρε και πολυ, και καποια στιγμη θα τελειωσω και την αλλη ιστοριουλα.

Εδω λοιπον ειναι μια ιστορια σε κειμενο απο τη σειρα Slayers, οπου βλεπουμε μια περιπετεια του Zelgadiss σε αντιθεση με τα novels οπου ολα γινονται με την οπτικη γωνια της Lina. Συγγραφεας Hajime Kanzaka, εικονογραφος Rui Araizumi.

MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service

Η δευτερη ιστοριουλα (WIP) ειναι μια περιπετεια του Gourry που διαδραματιζεται πριν την αρχη της σειρας, σε αντιθεση με την παραπανω που φαινεται πως γινεται σε καποιο σημειο που ο Zelgadiss ακολουθει αλλο δρομο απο τους υπολοιπους της παρεας.

Θα εκτιμουσα οποιαδηποτε σχολια σχετικα με τη μεταφραση, γιατι καποια στιγμη (μακριαα στο μελλον) σκεφτομαι να μεταφερω τις ιστοριουλες σε μορφη visual novel για εξασκηση στη ζωγραφικη και στο προγραμματακι Ren'Py.

:byejg9: