Δε θυμάμαι λεπτομέρειες γιατί πάει καιρός που την είδα, αλλά πραγματικά είχα απογοητευτεί πολύ. Το σχέδιο ήταν όμορφο, αλλά οι χαρακτήρες δεν ήταν γερά δομημένοι, και από τη μέση και μετά η πλοκή έκανε μια μεγάλη κοιλιά που έγινε ακόμα εμφανέστερη με όλες τις βολικές συμπτώσεις.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Summer Wars
Posted 13 November 2011 - 22:41
Δε θυμάμαι λεπτομέρειες γιατί πάει καιρός που την είδα, αλλά πραγματικά είχα απογοητευτεί πολύ. Το σχέδιο ήταν όμορφο, αλλά οι χαρακτήρες δεν ήταν γερά δομημένοι, και από τη μέση και μετά η πλοκή έκανε μια μεγάλη κοιλιά που έγινε ακόμα εμφανέστερη με όλες τις βολικές συμπτώσεις.
Posted 29 February 2012 - 21:53
Το μήνυμα για τους δεσμούς ανάμεσα στους ανθρώπους μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον. Η πλοκή με την οποία αποφάσισαν να ντύσουν το εν λόγω μήνυμα δεν ήταν εύκολο να την πάρει κανείς στα σοβαρά, αλλά δεν νομίζω πως χρειαζόταν να την πάρει κανείς στα σοβαρά για να την απολαύσει.
Δεν ξέρω ποια είναι τα μέτρα και τα σταθμά που καθορίζουν τα anime αριστουργήματα, αλλά για μένα τουλάχιστον αριστούργημα ήταν. To feel-good αίσθημα που είχα, αφού την είδα, κράτησε για πολλές μέρες.
Posted 02 March 2012 - 02:07
Posted 02 March 2012 - 07:23
card game meeting θα φερω και την τραπουλα hanafuda

i aku the shape-shifting master of darkness...
Posted 07 December 2012 - 04:37
Αν κι είχε όντως τις προοπτικές για ένα sci-fi αριστούργημα αρκετοί παράγοντες το καθέστησαν μια χρυσή μετρίοτητα με μοναδικό υπέρ τα υπέροχα γραφικά κι animation, κυρίως στον digi-κόσμο...εεεεεεεεμ, ήθελα να πω, στο massive computer-simulated virtual reality world OZ (μια άκρως ενδιαφέρουσα κι ονειρική super-uber hi-tech εκδοχή του Facebook στο πολύ μακρινό μέλλον

Αν και κατά κύριο λόγο sci-fi α λα Digimon η ταινία προσπαθεί απεγνωσμένα να δώσει μια πιο ρεαλιστική μάτια αλλά καταλήγει τελικά να έχει ορισμένες οφθαλμοφανές ανακρίβειες που ακόμα και για sci-fi δείχνουν αρκετά άσχημα. Και σεναριάκα δεν έχει και τρελή φαντασία αλλά αυτό δεν θα μας χάλαγε αν είχε ενδιαφέρον χαρακτήρες με ωραία εξέλιξη ή έστω κορυφαία δράση. Που δράση είχε ομολογουμένως εντυπωσιακή που έδεναν τέλεια με τον ευάνταστο σχεδιασμό του σύμπαντος του Oz και των avatars που τριγυρίζουν σ' αυτό. Αλλά θα προτιμούσα να είχε περισσότερη δράση ώστε να κάλυψει τις τρύπες της ταινίας (που οφείλεται κυρίως στους περισσότερους χαρακτήρες της ταινίας με πρώτο και χειρότερο το πρωταγωνιστικό ζευγάρι) και να είχε ένα φινάλε πιο πειστικό κι ικανοποιητικό. Ευτυχώς δεν ήταν όλοι οι χαρακτήρες ηλίθιοι μιας και χαρακτήρες όπως ο Kazuma (που έχει τον πιο ουσιαστικό ρόλο στην ιστορία κι αυτός θα έπρεπε να είναι ο πρωταγωνιστής μιας κι αυτός είναι που βγάζει το φίδι από την τρύπα) κι ο παππούς του (που έχει την φωνή του Ηapposai από το Ranma 1/2 για όσους το πρόσεξαν) να σώζουν την κατάσταση. Να 'χα κι εγώ έναν τέτοιο παππού...

Με δύο λόγια; Aν η ταινία είχε περισσότερη δράση και καλύτερο casting θα ήταν τουλάχιστον πιο απολαυστική. Αν και δεν το μετανιώσαν που την είδα (είχε την πλάκα της τουλάχιστον ακόμα και με τα ελαττώματά της) αλλά σαφώς δεν θα καθόμουν να την ξανάβλεπα ακόμα και με παρέα. Αφού είδα το Summer Wars είπα στην συνεχεία να δω μόνος μου και το Digimon Our War Game που δεν είχα δει ποτέ μου. Πιστέψτε με, είναι χίλιες φορές καλύτερο (και σας το λέει αυτό ένα άτομο που δεν γουστάρει καθόλου Digimon Adventure). Αν κι η πλοκή είναι πάνω-κάτω η ίδια μ' αυτή του Summer Wars στο Our War Game είναι καλύτερα εκτελεσμένη. Αν φτιάχνανε μια Digimon ταινία με το budget του Summer Wars θα ήταν το ιδανικότερο.
Edited by Vetus, 07 December 2012 - 04:38.
Posted 07 December 2012 - 21:37
και το σχεδιο μη σου πω πως μου αρεσε περισσοτερο απο αυτο των Summer Wars. λιτοτερο αλλα αποτελεσματικοτερο στο να ξυπνα συναισθηματα, χωρις υπερβολες.
Posted 02 April 2014 - 17:53
Προσωπική μου παρατήρηση είναι ότι θα ήθελα λίγο περισσότερη έμφαση στην σχέση Wabisuke - οικογένειας-γιαγιάς παρά στους πρωταγωνιστές και το awkward romance με το ανύπαρκτο σχεδόν development.
Kατά τα άλλα αν και δεν είχε κάτι το ενοχλητικό όπως για παράδειγμα είχε το Girl Who leaps through time, παράλληλα δεν είχε και κάτι το τρελά αξιομνημόνευτο. Ήταν ευχάριστο ήταν χρωματιστό και μέχρι εκεί. Νομίζω το πιο πρόσφατο Gatchaman Crowds συγγενεύει αρκετά θεματολογικά μαζί του παρά τη διαφορά στα genres.
Η πιο πρόσφατη Okami no Kodomo : Ame to Yuki ήταν πολύ καλύτερη imo.
Posted 24 July 2015 - 20:13
Παροτι ελεγα να δω το Wolfs Children τελικα ειδα το Summer Wars!
Νταξει, μια χαρα ητανε!
Ομορφο animetion, ωραια ιστοριουλα κομπλε!
Διστυχως δεν υπηρχε σχεδον καμια αναπτυξη στους χαρακτηρες και με ενοχλησε αρκετα αυτο.
Τελωσπαντων, διασκεδαστικες 2 ωρες!Δεν νομιζω να την ξαναδω οπως συνηθιζω με αρκετες anime ταινιες ωστοσο!
Posted 25 July 2015 - 08:50
Όντως η πιο αδύναμη ταινία του Hosoda που μου αρέσει πολύ σαν σκηνοθέτης γενικά μετά τη μέση η ταινία έχασε τον μπούσουλα και όλο το theme japan stronk family stronk ήταν πολύ forced και κούρασε.