Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Summer Wars

• Please log in to reply
53 replies to this topic

#16 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 28 February 2010 - 12:11

Ωπ...!
Βγήκε ένα DVDrip απ' ότι βλέπω στο tokyotosho (1.36gb) για όσους βιάζονται, αλλά δεν το έχω τσεκάρει, και μάλλον θα περιμένω να το δω απευθείας rip από bluray source...

Eίναι το ίδιο άθλιο rip που είχε κυκλοφορήσει και πιο πριν. Ίσως να είναι λίγο καλύτερη η ποιότητα, αλλά εμένα το ίδιο μου φαίνεται.

#17 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 28 February 2010 - 12:15

Eίναι το ίδιο άθλιο rip που είχε κυκλοφορήσει και πιο πριν. Ίσως να είναι λίγο καλύτερη η ποιότητα, αλλά εμένα το ίδιο μου φαίνεται.

Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά αλλά δεν νομίζω ρε συ.
Όσο νά' ναι το παλιό rip ήταν cam/telecine ή κάτι τέτοιο και μόλις 700mb, ενώ αυτό είναι πρώτον διπλάσιο σε χωρητικότητα και "υποτίθεται" από dvd source (άλλωστε σήμερα βγήκε αν δεις).
Τώρα αν είναι fake δεν το ξέρω...

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#18 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 28 February 2010 - 12:36

To κατέβασα. :D Mπορεί βέβαια να έχω λάθος file, αλλά τσέκαρα και είδα ότι είναι 1,36 gb αυτό που κατέβασα.
Πάντως πρέπει να είναι reencode αυτού.

Here's the non PSP Format file for those who want it the last torrent was for got to add that in.​

http://www.tokyotosho.info/search.php?terms=summer+wars&type=0

#19 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 28 February 2010 - 12:56

Πάντως πρέπει να είναι reencode αυτού.
Quote:
Here's the non PSP Format file for those who want it the last torrent was for got to add that in.​

Απλώς είναι η ίδια ταινία σε άλλο format, για pc αντί για psp, αυτό δεν σημαίνει πως είναι το ένα re-encode του άλλου ρε, δεν ξέρω πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα απ'τα παραπάνω... (προφανώς ο τύπος έκανε άλλο rip για το ένα format και άλλο για το άλλο.)

Anyway αφού το κατέβασες τσέκαρε το, αν και φαντάζομαι πως απλώς θα έχει καλύτερη εικόνα, λογικά τα subs παίζει να είναι και ίδια με τα παλιά μέτρια, μιας και το dvd και το bluray που βγαίνουν αυτές τις μέρες, κάπου πήρε το μάτι μου πως θα βγούν χωρίς subs... Οπότε θα χρειαστούμε κάνα fansub τις προκοπής για να το ευχαριστηθούμε.... οπότε στο νερό 2 weeks.

sigpic3736_12.gif

Spoiler:

#20 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 28 February 2010 - 16:55

Anyway αφού το κατέβασες τσέκαρε το, αν και φαντάζομαι πως απλώς θα έχει καλύτερη εικόνα, λογικά τα subs παίζει να είναι και ίδια με τα παλιά μέτρια, μιας και το dvd και το bluray που βγαίνουν αυτές τις μέρες, κάπου πήρε το μάτι μου πως θα βγούν χωρίς subs... Οπότε θα χρειαστούμε κάνα fansub τις προκοπής για να το ευχαριστηθούμε.... οπότε στο νερό 2 weeks.

Kαι τα παλιά subs έχουν αλλά και τα κινέζικα hardsubs που είχε το πρώτο πρώτο rip που είχε κυκλοφορήσει.
Αν ήταν καλό dvd-rip θα την έβλεπα, αλλά απ'ότι φαίνεται αναμένουμε το Blu-ray.

#21 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 10 March 2010 - 01:10

Ok just saw it...^^

O Hosoda πράγματι δεν απογοητεύει και αυτή την φορά. Γλυκύτατη δουλειά, που αξίζει σε μεγάλο βαθμό τόσο τα βραβεία όσο και τις πωλήσεις της.

Προσωπικά την βρήκα ελαφρώς χειρότερη από την προηγούμενη δουλειά του, κυρίως λόγω του μεγάλου αριθμού σεναριακών ταρζανιών που χρησιμοποιήθηκαν αυτή την φορά (όπως και λόγω του αρκετά σειριακού pacing).
To τελικό αποτέλεσμα πάντως παραμένει θετικότατο, και σίγουρα αξίζει μια θέαση).

Good watch, will watch again. :thatsit:

Για τους ενδιαφερόμενους. Αν θέλετε να περιμένετε, οι frostii μάλλον το βγάζουν σε κάνα διβδόμαδο tops. Προσωπικά χρησιμοποίησα το http://isohunt.com/torrent_details/157425509/summer+wars?tab=summary, σε συνδυασμό με την πολύ καλή μετάφραση που ρετουσάρισε και σήκωσε ένας φίλος στο nyaatorrents. Η μετάφραση είναι top notch (περιέργως), το timing decent, το raw perfectly watchable (720p από BD +6ch audio αν και με χαμηλό bitrate), και απλά χρειάζεται λίγο typesetting και ένα καραόκε για να δέσει το γλυκό (για τους τελειομανείς, that is).

Θα επανέλθω μετά από rewatch....w00t!...:joyful:

Edited by Dante80, 10 March 2010 - 01:20.

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#22 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 11 March 2010 - 15:06

μαιστα, περιμενουμε frostii λοιπον.

#23 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 12 March 2010 - 15:13

Oρίστε και το πρώτο καλό bluray rip παίδες με καλή εικόνα (720p και 4.3gb) : από [UTW-TMD] :

http://www.tokyotosho.info/search.php?terms=summer+wars+utw&type=1

Και καλύτερο λινκ από bakabt :

http://www.bakabt.com/151527-summer-wars-blu-ray-720p-h264-dts-utw-tmd.html

Βέβαια όποιος έχει υπομονή για κάνα 10-15ημερο ακόμα μπορεί να περιμένει των frostii. Προσωπικά, I have patience. ^^

Edited by Radagast, 13 March 2010 - 19:29.

sigpic3736_12.gif

Spoiler:

#24 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 15 March 2010 - 20:25

Oρίστε και το πρώτο καλό bluray rip παίδες με καλή εικόνα (720p και 4.3gb) : από [UTW-TMD] :

http://www.tokyotosho.info/search.php?terms=summer+wars+utw&type=1

Και καλύτερο λινκ από bakabt :

http://www.bakabt.com/151527-summer-wars-blu-ray-720p-h264-dts-utw-tmd.html

Βέβαια όποιος έχει υπομονή για κάνα 10-15ημερο ακόμα μπορεί να περιμένει των frostii. Προσωπικά, I have patience. ^^

laughs @ radagast

oχι οτι εκανες / ειπες κατι κακο απλως με το που βγηκαν αυτα ακολουθησαν αλλες 3000 εκδοσεις με χωρις true(manowar)hd , flaac audio 5.1, 7.1, 205.1 κτλπ, ιδιαιτερα και μετα τα v2 + εξτρα audio εγινε γελοιο το θεμα.

Παντως παρα πολυ καλη η ταινια, την ευχαριστηθηκα ταμαλα μπορω να πω. Σε ολα τα επιπεδα ηταν προσεγμενη ( ναι μπορει να μην ειχε το φοβερο σεναριο ή χαρακτηρες κτλπ ) αλλα ουτε κενα ειχε, ουτε τπτ χαζομαρες και σε κραταγε κολημενο.

^ Δε κανω και γ**ω τα reviews? ε? ε? (μονο που εγραψα το αποπανω, βαρεθηκα, βασικα βαρεθηκα καπου στην μεση της 1ης γραμμης ... )

Spoiler:

#25 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 21 March 2010 - 00:39

Πριν λιγο την ειδα και εγω...ενα ευχαριστω 2ωρο... θα την προτεινα σε ολους...
Spoiler:

2bbd14fc.jpg

#26 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 26 March 2010 - 16:01

Παίδες κατεβάστε άφοβα βγήκε επιτέλους από Frostii :

tokyotosho link

sigpic3736_12.gif

Spoiler:

#27 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 26 March 2010 - 20:45

meh

Digimon Adventure: Bokura no War Game > Summer Wars

QFT

Πολύ weak όλοι οι χαρακτήρες, ενώ με λίγη προσπάθεια θα μπορούσε να είχε κάποιο υποτυπώδες character development.

Και το μεγαλύτερο ερώτημα: "O Υπερυπολογιστής/Παγομηχανή παίζει Crysis?" :kill4u:
Posted Image
Posted Image

#28 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 27 March 2010 - 03:14

Χαίρομαι που βλέπω ότι δεν είμαι ο μόνος ελαφρά απογοητευμένος από την ταινία.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#29 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 27 March 2010 - 12:05

Χαίρομαι που βλέπω ότι δεν είμαι ο μόνος ελαφρά απογοητευμένος από την ταινία.

Υπολόγισε και εμένα στην παρέα!
Spoiler:

Και μερικές απορίες
Spoiler:

Τι στο yaoi συμβαίνει?

#30 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 27 March 2010 - 16:59

QFT

I 3rd that.

Κατι καλυτερο ελεγα οτι θα δω, γενικα στο μετριο η ταινιουλα.
Δε πηγαν χαμενες οι 2 ωριτσες, αλλα με τιποτα για rewatch.

qzMHWHd.png