Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Πώς βλέπετε anime;

• Please log in to reply
206 replies to this topic

#181 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 13 May 2013 - 21:46

Το Raspberry Pi με XBMC θα σου έρθει γύρω στα 60 ευρά και μπορώ να σου εγγυηθώ 720p και υπότιτλους .ssa σε οποιαδήποτε γλώσσα (με τα fonts στιλιζαρισμένα όπως στο PC, και με υποστήριξη μέχρι και ιαπωνικών). Οι προδιαγραφές λένε ότι παίζει και 1080, αλλά δεν έχω κάτι να το δοκιμάσω, γιατί η οθόνη που είναι απλά HD Ready, άρα δεν κατεβάζω περιττά. Νομίζω κάπου έχω Hi10 H264, αυτό θα το δοκιμάσω.

Ευχαριστω πολυ φιλε!Αυτο το μηχανημα παιζει mkv avi mp4 ετσι?Και εννοειται υποθετω και τους υποτιτλους που εχουν ειδει ενσωματομενα τα περισσοτερ ανιμε!Αμα μπορεις στειλε μου σε pm απο που μπορω να το αγορασω, και αν ξερεις ελληνικο καταστημα για να μην παραγγελνω ακομα καλυτερα!

Edited by Itachi Akatsuki, 13 May 2013 - 21:47.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#182 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 13 May 2013 - 22:00

Δεν έχει πρόβλημα, avi, mkv etc, αρκεί η κωδικοποίηση να είναι H264. Αν είναι Ogg, flv, mpeg2 κλπ, πάλι τα παίζει, αλλά με την χρήση του επεξεργαστή αντί του τσιπ γραφικών.

Δεν σε συμφέρει από ελλάδα. ΠΧ αυτοί το πουλάνε 50 ευρώ μόνο του, εών με 50 ευρώ από το αγγλικό άμαζον παίρνεις το πλήρες starter kit (με καλώδια, case, wifi tongle SD card με το λογισμικό) που αυτοί το πουλάνε 100.

Πάντως, το raspberry θέλει να ασχοληθείς λίγο. Βασικά να γράψεις το iso του XBMC στην SD και να κάνεις install (δεν ρωτά πολλά πράγματα το install, βασικά μόνο το username και τέτοια).

Αν ψάχνεις για κάτι πιο έτοιμο, το Apple TV είναι καλή συσκευή και με jailbreak εύκολα παίρνει το XBMC (που είναι το ανώτερο λογισμικό media centre). Απλά το Apple TV δεν έχει USB, τα αρχεία τα βλέπει μέσω τοπικού δίκτυου.

Btw, δεν μπορώ να δω την σελίδα του Public για να δω την συσκευή που βρήκες (με κάνει redirect στην αρχική σελίδα του κυπριακού Public). Μπορεί να είναι και αυτή καλή συσκευή και να σε συμφέρει.

#183 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 posts

Posted 13 May 2013 - 23:20

αν η τηλεορασή σου είναι dlna μπορείς να κατεβάσεις και κάποιο media server (εγώ χρησιμοποιώ το ps3mediaserver που είναι και τσαμπέ) και να σου έρθει πιο φθηνά. βέβαια εγώ έχω βάλει ethernet σε λαπτοπ και tv και μου τρέχει και 1080p με 5.1 κανονικά. βέβαια παίζει και να κατεβάσεις και κάτι που να μην τρέχει. τα μπερσεκοταινιακια μου έφαγαν τη ζωή...
Posted Image

#184 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 14 May 2013 - 10:08

H συσκευη που εχω βρει στα public ειναι αρκετα καλη, και με καλη τιμη (70 ευρω!)
Εχω και ps3 αλλα ρε παιδι μου δεν παιζει mkv :S Ξερεται πως μπορω να το κανω να μπορει να παιξει?Δεν μπορει καποιος τροπος θα υπαρει.Γιατι αμα γινεται δεν θα παρω media player θα εχω το ps3 :D

Edited by Itachi Akatsuki, 14 May 2013 - 10:08.

#185 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,281 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 14 May 2013 - 11:43

H συσκευη που εχω βρει στα public ειναι αρκετα καλη, και με καλη τιμη (70 ευρω!)
Εχω και ps3 αλλα ρε παιδι μου δεν παιζει mkv :S Ξερεται πως μπορω να το κανω να μπορει να παιξει?Δεν μπορει καποιος τροπος θα υπαρει.Γιατι αμα γινεται δεν θα παρω media player θα εχω το ps3 :D

μονο με CFW νομιζω, αν δεν θες μετατροπη 'η streaming απο PC.αλλιως αν ειναι μεγαλο το αρχειο θα πρεπει να το χωρισεις,με mkvtoolnix, λογω fat32.

αν εχεις CFW παντως μπορεις ευκολα, μεσω multiman

http://store.brewology.com/ahomebrew.php?brewid=24
http://www.psxstore.com/?p=2063

#186 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 14 May 2013 - 11:51

Λοιπον μαλλον θα κατεβασω το ps3 media server στο netbook και θα βλεπω τα ανιμε απο το ps3 στην TV :3

#187 robostav

robostav

• Members
  • 425 posts

Posted 15 May 2013 - 00:00

και καλα θα κανεις!
Posted Image

#188 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 15 May 2013 - 07:47

και καλα θα κανεις!

Θα το δοκιμασω σημερα η την Παρασκευη!Ελπιζω να δουλευει καλα απλως, γιατι εχω ασυρματο δικτυο!

Edited by Itachi Akatsuki, 15 May 2013 - 13:24.

#189 mindzblack

mindzblack

0101010101010101001

• Members
  • 16 posts
  • LocationAthens Goudi

Posted 15 May 2013 - 13:10

Ξαπλωμένος κυρίως!
Για να γνωριστούμε καλήτερα:

Κάντε με ADD στο Facebook!!!!

Και στο Youtube Channel μου!!!

#190 Drakoumel

Drakoumel

Kage Bunshin no Jutsu!

• Members
  • 27 posts
  • LocationIn My World

Posted 17 May 2013 - 18:37

καλησπερα παιδες θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση...εβαλα μολις τωρα το USB στον δεκτη για να δω την ταινια του berserk...πρωτη φορα το δοκιμαζω δεν ξερω και πολλα γι΄αυτο το θεμα ....οταν παταω για την ταινια μου λεει video resolution not support...ξερει κανεις τι να κανω??

να σημηωσω οτι μια αλλη ταινια που εβαλα τωρα την δειχνει κανονικα με αγγλικους υποτιτλους

#191 robostav

robostav

• Members
  • 425 posts

Posted 17 May 2013 - 18:39

Η τηλεοραση δεν το υποστηριζει ή ο αποκωδικοποιητης?
Posted Image

#192 Drakoumel

Drakoumel

Kage Bunshin no Jutsu!

• Members
  • 27 posts
  • LocationIn My World

Posted 17 May 2013 - 18:42

δεν ξερω :P :P.....τον ηχο απο πισω τον ακουω απλα εικονα δεν εχω..μαλλον ο δεκτης μπορει να φταει..αλλα μια αλλη ταινια που εβαλα επαιζε κανονικα ...

#193 robostav

robostav

• Members
  • 425 posts

Posted 17 May 2013 - 18:56

Μηπως ειναι σε υψηλη αναλυση (1080p) και η τηλεοραση σου παλια; Υπαρχει thread για τετοια technical issues παντως, ρωτα και εκει καλυτερα , για να ειμαστε και ontopic
Posted Image

#194 Drakoumel

Drakoumel

Kage Bunshin no Jutsu!

• Members
  • 27 posts
  • LocationIn My World

Posted 17 May 2013 - 18:59

η τηλεοραση ειναι παλια αλλα 720p ειναι η ταινια :S

#195 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!