Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Πώς βλέπετε anime;

• Please log in to reply
206 replies to this topic

#166 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,163 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 06 May 2012 - 23:05

καλή οθόνη έχουμε, μεγάλη , οπότε PC :) και συνί8ίζω να τα κατέβαζω σε HD, περα απτα on-goin xD
フカフカ

#167 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 posts

Posted 06 May 2012 - 23:17

Στο PC (1900*1200) , ή στην τηλεόραση μέσω media player ( μέσω σκληρού δίσκου ή μέσω stream ) . Κατεβάζω πάντα HD-FullHD οπότε είναι επικές προβολές με 5,1 surround ήχο ! :bike:

Edited by jiohnis, 06 May 2012 - 23:17.

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

#168 fatsel

fatsel

-----><-----

• Members
  • 25 posts

Posted 07 May 2012 - 01:22

PC και πάλι PC!!! Τσάμπα την έχουμε την 22,5" οθόνη;;;
Γενικά πάντως μου αρέσει να τα κατεβάζω σε καλή ανάλυση, παρά να τα βλέπω online. Από θέμα γλωσσών, γιαπωνέζικα για να ΄μαι μέσα στο κλίμα(με αγγλικούς υπότιτλους πάντα)

#169 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 07 May 2012 - 07:33

μια χαρα ειναι το PC hardcorιλα λεμεεε.Και γω στα γιαπωνεζικα με αγγλικους υποτιτλους

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#170 Seppuku

Seppuku

Anime Amateur

• Members
  • 85 posts

Posted 07 May 2012 - 07:40

Στην τηλεόραση (συνδέουμε το lap top) με τον αδερφό μου..... Είναι κυρίως family bonding moment...

Και εννοείτε στα ιαπωνικά με αγγλικούς υπότιτλους....

Edited by Seppuku, 07 May 2012 - 07:41.

Proud listener of Radio Rivendell

Posted Image

http://jewellersapprentice.wordpress.com/

#171 Kunoichi.meriinawa

Kunoichi.meriinawa

Gangnam style! #whoneedsswag

• Members
  • 143 posts
  • LocationStars

Posted 09 May 2012 - 16:14

Όταν είμαι μόνη μου σπίτι (γιατί αλλιώς η αδερφή μου με κοροϊδεύει) συνδέω το netbook me την τηλεόραση και το ποντίκι του υπολογιστή και λιώνω με τις ώρες στον καναπέ μου-μόνο το χέρι μου κουνιέται για να αλλάζει επεισόδια. Γενικά όμως δεν έχω θέμα.. και στο κινητό μου θα το δω, και στο λαπτοπ της αδερφής μου, και στο πισι και γενικά σε ότι ηλεκτρονική συσκευή με πρόσβαση στο διαδίκτυο :P
Posted Image

#172 Bab

Bab

Shinpaku alliance!

• Members
  • 81 posts

Posted 16 August 2012 - 17:04

Πρόσφατα πήρα ένα μεταχειρισμένο ipod και πλέον προτιμάω να βλέπω από εκεί anime! Επειδή παιδεύτηκα να βρω καλό site για anime από κινητό προτείνω για όσους βλέπουν από κινητά το animeonhand.com

Posted Image

Deadly masters VS Incompetent student

Rule One: "Do not act incautiously when confronting a little bald wrinkly smiling man."
...
Rule Nineteen :"Remember Never to Forget Rule One. And always ask yourself: How come it was created in the first place?"

Links που προτείνω ανεπιφύλακτα: Δείτε anime online σε mobile συσκευές + Νόστιμες συνταγές για όλους

#173 PeteBlack

PeteBlack

Starting...

• Members
  • 5 posts
  • LocationAlivérion, Greece

Posted 16 August 2012 - 19:46

Δε βλέπω συχνά anime. Όποτε βλέπω, είτε ps3 σε 32' ή στο desktop. Μη φανταστείτε πολλά. :zombie:

#174 Livie

Livie

⑨Nineball

• Members
  • 20 posts

Posted 25 August 2012 - 13:48

στο λαπτοπ συνήθως, με ή χωρίς ακουστικά (συνήθως βλέπω anime κάνωντας 15000 πράγματα ταυτόχρονα οπότε τα ακουστικά καταλήγουν απλώς μη πρακτικά μερικές φορές -ιδιαίτερα θα έλεγα όταν είμαι μισοβουτιγμένη σε ακρυλικά/λάδια κανένα μέτρο μακριά από την οθόνη ή ράβω και πρέπει να μετακινούμαι για να φτάνω τα πράγματα)
Posted Image Don't call me nineball 'cause I'm the strongest of all!
--Keeper of the dolly horde. BJD & Art Tumblr】

#175 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 25 August 2012 - 19:10

Ελεγα να συνδεσω το λαπτοπ στην τηλεοραση αλλα τελικα δεν ειχα καλωδιο, και ετσι συνεχιζουμε στην οθονουλα μας :unlucky:
Οπως ειπα και πιο πανω ειμαστε hardcore :head:

#176 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 13 May 2013 - 17:36

Οκ, μετα απο 9 μηνες αρχισα να βλεπω τα ongoing anime στην TV!!!Ενταξει αλλο πραγμα!Ειδικα αμα ειναι σε καλη αναλυση και εχουν καλο ανιμετιον ειναι ΦΟΒΕΡΑ στην TV!
Επισης μαρεσει να βλεπω και στο netbook παροτι η οθονη ειναι μικροτερη!Who cares αμα μπορεις να δεις ανιμε στο μπαλκονι σου, να σε φυσαει το αερακι και να εχει και κανα ποπ κορνακι διπλα ~wii~
Θα παρω και media player για την TV γιατι ο αποκωδικοποιητης διαβαζει μονο avi-mp4...
Στα ανιμε που ειναι σε mkv δεν διαβαζει τους υποτιτλους...

Edited by Itachi Akatsuki, 13 May 2013 - 19:45.

#177 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 13 May 2013 - 20:14

Οκ, μετα απο 9 μηνες αρχισα να βλεπω τα ongoing anime στην TV!!!Ενταξει αλλο πραγμα!Ειδικα αμα ειναι σε καλη αναλυση και εχουν καλο ανιμετιον ειναι ΦΟΒΕΡΑ στην TV!
Επισης μαρεσει να βλεπω και στο netbook παροτι η οθονη ειναι μικροτερη!Who cares αμα μπορεις να δεις ανιμε στο μπαλκονι σου, να σε φυσαει το αερακι και να εχει και κανα ποπ κορνακι διπλα ~wii~
Θα παρω και media player για την TV γιατι ο αποκωδικοποιητης διαβαζει μονο avi-mp4...
Στα ανιμε που ειναι σε mkv δεν διαβαζει τους υποτιτλους...

Έχε υπόψιν ότι κανένα standalone media player δεν παίζει Hi10 H.264.

Edited by Erebos, 13 May 2013 - 20:15.

Posted Image
Posted Image

#178 darkphoenix

darkphoenix

Ανιμερώνομαι

• Members
  • 238 posts

Posted 13 May 2013 - 21:12

Έχε υπόψιν ότι κανένα standalone media player δεν παίζει Hi10 H.264.

Πέρα από το de-banding και τη μείωση του filesize το μάτι δεν μπορεί να αντιληφθεί τη διαφορα ανάμεσα 8-bit και 10-bit. (το hi10p χρησιμοποιείται για την "απαλή" κίνηση στις εναλλαγες των σκηνών και την αποφυγή του blocking)
Εξ άλλου τα περισσότερα συμβατικά monitors που χρησιμοποιουμε στους υπολογιστές μας δεν υποστηρίζουν βάθος χρώματος 10-bit, οπότε απ' όποια άποψη κι αν το δούμε δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά ανάμεσα τους.

Edited by darkphoenix, 13 May 2013 - 21:14.

Posted Image

#179 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 13 May 2013 - 21:19

Παιδες εμενα με ενδιαφερει αν μπορει να απιζει ανιμε σε 720p-1080p ο media player!Και να διαβαζει mkv mp4 avi τουλαχιστον οπως και να παιζουν οι υποτιτλοι...Δεν θελω να τον αγορασω και ξαφνικα να δω οτι δεν διαβαζει subtitles!Εχεται κανεναν καλο media player να προτεινεται με 80 ευρω το πολυ?Δεν θελω τιποτα φοβερο...Αν εχεται τιποτα κατα νου pm me!
Ελεγα να αγορασω αυτον http://www.public.gr/product/sound-and-vision/home-cinema/media-players/xtreamer-elvira-media-player-and-streamer/prod4150595pp/ Τι λετε?Παιζει πολλα βιντεο files αλλα δεν ξερω αν διαβαζει ενσωματομενους υποτιτλους και αν παιζει ανιμε στα 1080p!

Edited by Itachi Akatsuki, 13 May 2013 - 21:20.

#180 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 13 May 2013 - 21:23

Το Raspberry Pi με XBMC θα σου έρθει γύρω στα 60 ευρά και μπορώ να σου εγγυηθώ 720p και υπότιτλους .ssa σε οποιαδήποτε γλώσσα (με τα fonts στιλιζαρισμένα όπως στο PC, και με υποστήριξη μέχρι και ιαπωνικών). Οι προδιαγραφές λένε ότι παίζει και 1080, αλλά δεν έχω κάτι να το δοκιμάσω, γιατί η οθόνη που είναι απλά HD Ready, άρα δεν κατεβάζω περιττά. Νομίζω κάπου έχω Hi10 H264, αυτό θα το δοκιμάσω.