Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

READ ME FIRST! (οδηγίες προς ναυτιλομένους)

tl;dr beware of pink ninjas how to train your flagon

  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 Dante80

Dante80

    (╯°□°)╯︵ ┻━┻

  • Retired Staff
  • 5,515 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 16 March 2009 - 11:08

DqvoGd9.png

:thatsit: ...aNiMe//GRιώτες, .aNiMe//GRιώτισσες... :thatsit:

 
Είπαμε και εμείς σιγά σιγά να φτιάξουμε ένα tutorial ώστε να βοηθήσουμε τα μέλη που θέλουν να ανοίξουν καινούρια thread για τίτλους που δεν έχουμε ακόμα συζητήσει. Καλό θα είναι σιγά σιγά να οργανωθούμε και σε αυτό το θέμα, ώστε και βοήθεια μεγαλύτερη να προσφέρουμε σε νέα μέλη που ψάχνουν ένα τίτλο, και κυρίως να κάνουμε τις συζητήσεις μας καλύτερες. Τα παρακάτω tips δεν είναι υποχρεωτικό να τα ακολουθήσουν τα μέλη που ενδιαφέρονται να κάνουν ένα καινούριο thread, αλλά σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να υπάρχουν. Βουρ το λοιπόν, πάμε πιο αναλυτικά...^^

I can't find you darling...
H πρώτη μας κίνηση όταν θέλουμε να ανοίξουμε ένα νέο thread, είναι φυσικά να δούμε αν υπάρχει ήδη συζήτηση για τον τίτλο που μας ενδιαφέρει. Μόλις λοιπόν μπούμε στο series subforum, πηγαίνουμε και πατάμε search για να δούμε τι γίνεται...

 

3fQeHz9.png
 
Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να κάνουμε search στο forum μας, αλλά στην περίπτωσή μας αυτός είναι ο καλύτερος, μιας και περιορίζουμε αυτόματα το search μας μέσα στο συγκεκριμένο subforum (που είναι και αυτό που μας ενδιαφέρει).

Anata, πως σε λένε είπαμε;...
Ένα προβληματάκι που έχουμε μερικές φορές όταν ψάχνουμε για ένα τίτλο είναι πως υπάρχει η περίπτωση να μην θυμόμαστε ακριβώς την ορθογραφία του, ή ο τίτλος να έχει διαφορετικές ονομασίες (common για σειρές που γίνονται licensed, και όχι μόνο).

Για το πρώτο πρόβλημα, μια βόλτα από το google ή το AniDB θα μας λύσει τα χέρια. Για το δεύτερο, αρκεί να κάνουμε search με όλες τις διαφορετικές ονομασίες ενός τίτλου, για να είμαστε σίγουροι.

Ας δώσουμε ένα πρακτικό παράδειγμα. Θέλουμε να φτιάξουμε ένα thread για το Ichigo Mashimaro, μια σειρά 12 επεισοδίων του 2005. Πάμε πρώτα στο AniDB, και αφενός τσεκάρουμε την ορθογραφία του τίτλου, αφετέρου βλέπουμε πως έχει και δεύτερο τίτλο, με την ονομασία Strawberry Marshmallow. So far so good.


Υπάρχωωωωωω, και όσο υπάρχεις, θα υπάρχω,...
Πάμε να ψάξουμε λοιπόν για να δούμε αν υπάρχει ήδη thread για το αγροτεμάχιο. Ένα κολπάκι του search σε online forum (αναλυτικά μπορείτε να διαβάσετε εδώ) είναι πως αν βάλουμε διπλές αποστρόφους (".....") γύρω από τον τίτλο που ψάχνουμε, υποχρεώνουμε το search function να βρει τον τίτλο όπως είναι. Αυτό είναι αρκετά ενδιαφέρον, μιας και απομονώνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε, χωρίς να μπλέκουμε με άσχετα threads. Για το παράδειγμά μας, "θα" μπορούσαμε αν δεν βάζαμε τις αποστρόφους να πετύχουμε thread για τίτλους όπως το Ichigo 100%, το Strawberry Panic, το I My Me! Strawberry Egg, το Ichigo Ichie Koibana Tomobana, το DigiGirl Pop!: Strawberry & Pop Mix Flavor, το Marshmallow Times κτλ κτλ, you get the point...

Ας ψάξουμε λοιπόν....πάμε στο search και βάζουμε τον πρώτο τίτλο για το αγροτεμάχιο που μας ενδιαφέρει...

 

Caj3uog.png
 
Kαι...το αποτέλεσμα είναι το εξής (το κέρατό μου μέσα!) :
 

iMoAHgW.png
 
If at first you don't succeed,...
Ok, δεν το βρήκαμε. Αλλάζουμε την ονομασία σε "Ichigo Mashimaro", και ξαναδοκιμάζουμε...το αποτέλεσμα:

 

8uGfSzc.png
 
Ok, το βρήκαμε, και υπάρχει ήδη. Πηγαίνουμε λοιπόν στο σωστό thread, και συζητάμε εκεί. Μην φοβάστε στην περίπτωση που η τελευταία απάντηση έχει γίνει πολύ παλιά, δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά συνεχίζουμε εμείς την συζήτηση ασχέτως χρονολογίας...^^

Μα δεν υπάρχει μάτια'μ!...
Ωραία τότε, πάμε να το φτιάξουμε. Ας υποθέσουμε για να κρατήσουμε το παράδειγμά μας πως ΔΕΝ υπάρχει thread για την αξιαγάπητη αυτή κωμωδία. Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα χρειαστούμε για να φτιάξουμε ένα νέο series thread...

Τι πρέπει να προσέξουμε.

Ορίστε τα βασικά στοιχεία που μας ενδιαφέρουν...

 

y5r6BIB.png
 
           Καταρχάς αγνοείστε τον μαλάκα στα δεξιά...πάμε παρακάτω...

  • Τίτλος. Σαν τίτλο στο thread θα βάλουμε τον πρώτο τίτλο που υπάρχει στο αντίστοιχο entry του AniDB. Συνήθως, αυτός είναι και ο τίτλος που χρησιμοποιείται περισσότερο. Αποφεύγουμε να προσθέσουμε περισσότερα στοιχεία από τον ξερό τίτλο της σειράς, ώστε οι μελλοντικοί χρήστες να μπορούν να βρίσκουν εύκολα το thread που εμείς ανοίξαμε.
  • Μπορούμε να προσθέσουμε tags στο thread μας, για να το βρίσκουν οι συμφορουμιστές μας πιο εύκολα. Tα Tags είναι λέξεις που προσδιορίζουν το θέμα μας, και μας βοηθούν να βρούμε αυτό που θέλουμε γρήγορα και εύκολα. Στην περίπτωσή μας, μερικά tags που θα ταίριαζαν με τον τίτλο είναι τα εξής: series, comedy, daily life, anime, 2005, Strawberry Marshmallow, Ichigo Mashimaro, slice of life, slapstick κτλ κτλ. Φυσικά, υπάρχουν και πολλά άλλα, απλά σκεφτείτε και προσθέστε αυτά που θέλετε...^^
  • Γκουχ...οκ, το τρίτο σημείο είναι το main body του κειμένου μας. Με αυτό θα ασχοληθούμε πιο κάτω...wait...and hope! (bonus points to who finds the reference)...^^
  • Το IPB μας δίνει την δυνατότητα να ανεβάσουμε αρχεία τα οποία και επισυνάπτονται στο κείμενό μας με τον ίδιο περίπου τρόπο που επισυνάπτουμε ένα αρχείο με το πουλ ε, με γιορτινές εικόνες στο e-mail μας. Στο φόρουμ μας το συγκεκριμένο στοιχείο δεν έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, -μιλάμε για το attach files πάντα, όχι για το πουλ- οπότε δεν χρειάζεται να το χρησιμοποιήσετε. Στην περίπτωση που θέλετε να ανεβάσετε εικόνες από τον υπολογιστή σας, προτείνονται σθεναρά ιστοσελίδες online hosting όπως το imgur, το imageshack, το photobucket κτλ.
  • Μόλις είμαστε έτοιμοι, τσεκάρουμε ορθογραφία και στήσιμο με το preview και αν είμαστε ευχαριστημένοι απλά πατάμε το κουμπί post new topic...αυτό ήτανε...^^

Τι αυτό ήτανε ρε παπάρα;...
Ναι, το ξέχασα ο κόπανος...Τ_Τ, ένας από τους βασικούς λόγους για αυτό το tutorial είναι για να βοηθήσουμε τα μέλη μας στο τι να προσθέσουν στο νέο thread τους για τον τίτλο που τους ενδιαφέρει. Καταρχάς, τα εργαλεία που θα μας βοηθήσουν να προσθέσουμε το content που θέλουμε είναι φυσικά το αγαπητά μας google και wikipedia, όπως και ιστοσελίδες που ασχολούνται με την τρέλα μας όπως το ANN, το AniDB, το AnimeSuki κτλ. Μια βόλτα στα παραπάνω θα μας δώσει ότι χρειαζόμαστε για να φτιάξουμε ένα ωραιότατο αρχικό post, γρήγορα και εύκολα. Πάμε τώρα να δούμε μερικές προτάσεις...

Την γνώμη μας!

Το πιο βασικό πράγμα σε ένα νέο title thread. Όπως είπαμε, σκοπός είναι η συζήτηση, και όχι μόνο η παρουσίαση ενός τίτλου. Γράψτε την γνώμη σας για τον τίτλο που είδατε, το τι περιμένετε από ένα τίτλο (όταν ανοίγετε thread για anime που δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα), ρωτήστε για τμήματα της υπόθεσης, γενικά, ότι θέλετε κάνετε. Προσέχετε τα spoilers μόνο, και χρησιμοποιείτε στα spoiler tags στην περίπτωση που νομίζετε ότι πρέπει.

Στοιχεία του τίτλου.

Για παράδειγμα, πόσα επεισόδια είναι, αν είναι σειρά, OVA ή ταινία, τι χρονολογίας είναι, σε ποια genres ανήκει κτλ κτλ.

Ichigo Mashimaro
2005
series, 12 episodes
comedy, seinen, slice of life


Links to other sites.

Ξεκινάμε από τα εύκολα. Ένας χρήστης που ψάχνει για περισσότερες πληροφορίες για τον τίτλο που τον ενδιαφέρει θα βοηθηθεί τα μάλα αν βρει έτοιμα links που να πηγαίνουν σε άλλα sites. Έχοντας ως παράδειγμα το αγαπητό μας I_M, ορίστε μερικά από τα links που μπορούμε να προσθέσουμε στο thead μας:

AniDB ~ ANN ~ MyAnimeList ~ Wikipedia ~ Anime-Planet ~
AnimeNFO ~ AnimeSuki ~ IMDbOfficial Site ~ Animeplanet.gr ~ Tokyo Toshokan
Και η λίστα δεν τελειώνει ποτέ...απλά ενδιαφέρον να έχουμε, τα άλλα έρχονται εύκολα.


Plot synopsis.

Μπορείτε να φτιάξετε μια περίληψη μόνοι σας (προσοχή στα spoilers!) ή απλά να χρησιμοποιήστε ως πρότυπο και μεταφράστε μια που θα βρείτε στα παραπάνω sites. Παράδειγμα:
 

Το ichigo mashimaro αποτελεί ένα τρανταχτό όσο και εκδηλωτικό παράδειγμα για ποια είναι τα αποτελέσματα της χρόνιας κατάποσης παιδικών παιχνιδιών αμα τε γλυφιτζουρίων μετά τάπας. Ακολουθεί μικρή τερασύνοψη της υπόθεσης:
 
Αρχίζει να γδύνεται η πάπρικα, όπως μια ομαδική εξέγερση σφουγγαριών, με ταβέρνα και ελεύθερη διπλωματία. Κάποια μικροέξοδα για σιωπή κλαδιών, αυλακώνανε το οξυζενέ από τα δαφνοκέρασα. Δεν προλαβαίνει ζάρωμα, οπότε μην ζωγραφίσει οκτώ μυρωδιές κατάκαρδα και επομένως βγαίνει προκήρυξη για τραυματισμένα τούνελ. Ο πάπυρος που ψευδίζει τουλούμπες, ανάβει το τζάκι με θάλασσα και μοντάρει υλικά ψωμιά. Ξαφνιασμένο το ηφαίστειο, βγάζει πάπυρο ίσα με μισό τριάρι γόνδολες. Όλες για εστιατόριο. Εν τω μεταξύ είχε ραβδίσει δαγκάνες με χορδές ξηρόλιθου και όλα τα βαγόνια έχουν ιδεολογικό πυρετό. Τι να κάνει ο στρατοδίκης, φυσάει μια τσιχλόφουσκα από νικέλιο, με το δεξί τακούνι γεμάτο λίπος. Δίνεται αμέσως παραγγελία για αεροπορικό μηνίσκο και ξεκινάει ένα ολόκληρο κοπάδι φασόλια για την άλλη άκρη του ρολογιού, με επιφώνημα. Επειδή όμως λαβαίνει μέρος στο διαγωνισμό ζελατίνας, μία σπάνια ράτσα φαβορίτας, ο χρησοθήρας αποβιβάσθηκε στα θεωρητικά ζουμπούλια, γεμάτος βότσαλα από βυζιά.
.
..
...
Amstel re mounia!!!

 
Character Profiles
Μπορείτε να προβείτε σε μια σύντομη παρουσίαση του cast, αναφέροντας τους πρωταγωνιστές όπως και τους ηθοποιούς που δανείζουν την φωνή τους σε αυτούς. Παράδειγμα:
 
Noto Mamiko as Ana Coppola
Chiba Saeko as Itou Chika
Nabatame Hitomi as Itou Nobue
Orikasa Fumiko as Matsuoka Miu
Kawasumi Ayako as Sakuragi Matsuri
Karakoula Ayume as Matsuhito Kotoburi
 
Animation Studio - Industry Profile
Αν δεν βαριέστε, μια αναφορά στο ποιος φτιάχνει το anime, τι έχει κάνει στο παρελθόν κτλ θα ήταν ταμάμ, ειδικά για τίτλους που θέλετε να βάλετε τους συμφορουμιστές σας στο τριπάκι να περιμένουν εναγωνίως...Παράδειγμα:
 

Το Ichigo Mashimaro βασίζεται στο πολύ επιτυχημένο ομώνυμο *και μοναδικό σοβαρό* manga του Barasui και αποτελεί collaboration μεταξύ της GENEON και της Mediaworks, με το studio Daume να αναλαμβάνει το animation production. Σκηνοθέτης της σειράς είναι ο Takuya Satō, γνωστός για την δουλειά του στις σειρές NieA_7 και Armitage III.

 

Εικόνες.
Προσθέστε αν θέλετε εικονίτσες (screenshots, scans, walls κτλ) στο post σας, που να έχουν σχέση με τον τίτλο. Προσέξτε μόνο μην το παρακάνετε με τον αριθμό και το μέγεθος των εικόνων (όπως συχνά κάνει ο παρών ηλίθιος) μιας και σκοπός είναι να κάνουμε συζήτηση για ένα τίτλο, όχι να κλαίμε την σελίδα μας που πέθανε στο φόρτωμα. Αν μπορείτε, αποφεύγετε το hotlinking από άλλα sites, μιας και πολλές φορές δεν επιτρέπεται οπότε ο κόπος σας πάει στον κουβά (δλδ δεν φαίνεται η εικόνα). Για το παράδειγμά μας τώρα, ορίστε 2 εικονίτσες που μπορούμε να βάλουμε...
 

MOHFfNL.jpg

mqGFSkM.jpg

Videos.
Μπορούμε να προσθέσουμε και videακια για τον τίτλο που θέλουμε, είτε πετώντας ξερά το link είτε βάζοντας το μέσα σε [yοutube].....[/yοutube] tags. Ειδικά για σειρές που δεν έχουν ξεκινήσει μετάδοση ακόμα, μια μικρή έρευνα μπορεί να σας δώσει ενδιαφέροντα PVs (preview videos).  Προσέχετε τα spoilers (ινα μη καταπέσει καμιά ροζ ninja πάνω σας και δεν σας σώζει ούτε deus ex machina)!...
 

Youtube Video

Youtube Video


Download links.
Σε περίπτωση που ένας τίτλος δεν διακινείται στην χώρα μας από κάποια εταιρία (δλδ είναι unlicensed για το region και την γλώσσα μας), μπορούμε να προσθέσουμε αν θέλουμε links για να κατεβάσουν τα fansubs του οι συμφορουμιστές μας. Αυτά μπορεί να είναι για DDL, torrents, IRC bots κτλ κτλ. Προσοχή, στο φορουμ μας ΚΑΘΑΡΑ για τεχνικούς λόγους (δυσανεξία σε βιασμούς στην φυλακή, απροθυμία για σωφρονισμό μετά ανασκολοπισμού κ.α.) δεν επιτρέπεται το hotlinking περιεχομένου που αντίκειται σε πνευματικά δικαιώματα. Όπερ μεθερμηνευόμενον, προσέχετε τι βάζετε καθώς εσάς θα δώσουμε στο τέλος...
 
 
Αυτά για αρχή, και πολλά άλλα μπορείτε να προσθέσετε (από review links δικά μας ή αλλού μέχρι άρθρα που αφορούν στοιχεία του τίτλου, φυσικά προϊόντα που σχετίζονται με αυτό κτλ κτλ). Η λίστα είναι ανεξάντλητη, είπαμε, ενδιαφέρον να υπάρχει και τα υπόλοιπα βρίσκονται.

Ερωτήσεις;


Μα καλά ρε ζώον, περιμένεις να τα κάνω εγώ όλα αυτά;
Όχι, σε καμία περίπτωση. Είπαμε ότι σκοπός αυτού του tutorial είναι να δώσουμε ιδέες και tips για τα μέλη μας, ώστε στην περίπτωση που το θέλουν να μπορέσουν να οργανώσουν καλύτερα τα opening posts τους σε thread που φτιάχνουν. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ κάτι που υπάρχει εδώ δεν είναι υποχρεωτικό για τους συμφορουμιστές μας, εκτός των περιπτώσεων που υπάρχει conflict με τους κανόνες μας (πχ, στην περίπτωση που κάποιος δεν κάνει search, και υπάρχουν έτσι duplicate threads για ένα τίτλο). Αυτή την στιγμή έχουμε ως σκέψη να φτιάξουμε μια μικρή λίστα με πληροφορίες, που μπορούν τα μέλη τους με copy paste να ενσωματώνουν στα op τους, συμπληρώνοντας τα κενά. Είναι νωρίς ακόμα όμως για κάτι τέτοιο, οψόμεθα για το μέλλον.

Μέσα στα ίδια πλαίσια, έχουμε υπό ανάπτυξη ένα συστηματάκι για την κατηγοριοποίηση των τίτλων βάσει του τύπου τους (σειρές, ova, ταινίες κτλ). Το τελικό αποτέλεσμα στο subforum θα φαίνεται κάπως έτσι (αλλά με διαφορετικά κουμπιά και icons εννοείται, τα παρακάτω είναι απλά για reference). Όπως είπαμε όμως αυτό βρίσκεται σε αρχικό επίπεδο ακόμα (εδώ και μια πενταετία περίπου), βλέπουμε στο μέλλον τι γίνεται (IPB θέλοντος και κλάψας στον Left64vegetaσώσεμαςρεπουστημου επιτρέποντος
)...

 

 

Hl1Q8iO.png

Τι γίνεται ρε μπάρμπα με περιπτώσεις remakes, ovas, specials, multiple seasons κτλ?
Χεχε, πράγματι τα πράγματα είναι λίγο περίεργα σε αυτό το θέμα, ειδικά μιας και εμείς οι κόπανοι δεν έχουμε κρατήσει σταθερή στάση σε αυτό το θέμα. Ακόμα και τώρα όμως, το πιο λογικό είναι να αντιμετωπίζουμε τους τίτλους ad hoc. Για παράδειγμα, το remake του FMA ή του Kanon χρειάζεται διαφορετικό thread, το remake του Sky Girls όμως όχι. To OVA μιας σειράς όπως το Ichigo Mashimaro (καλή ώρα) μπορεί να συζητηθεί μέσα στο ίδιο main series thread, αλλά το να κάνεις το ίδιο για τις σειρές και ταινίες GitS θα ήταν λίγο άσχημο. Το S2 του GG (Il Teatrino) αρμόζει να έχει δικό του thread, αλλά το S2 του School Rumble δεν θα ταίριαζε μόνο του. Και φυσικά, τα παραπάνω είναι υποκειμενικά στοιχεία, και εξαρτώνται από την ποσότητα και την ποιότητα της συζήτησης που γίνεται στα αντίστοιχα threads.
Η καλύτερη λύση (προς το παρόν) στην περίπτωση που δεν είστε σίγουροι αν το thread που θέλετε να φτιάξετε στέκεται μόνο του η όχι, είναι να ρίξετε μια e-σφαλιάρα (δλδ VM ή PM) σε έναν από τους assigned για το section mod μας, και θα σας βοηθήσουν πάραυτα.

 

Οκ, αυτά για τώρα (btw, το ξέρετε πως αν έχετε διαβάσει μέχρι εδώ είστε μαζοχιστές έτσι?). Ρωτήστε ότι θέλετε στο παρόν thread, και σε περίπτωση που ταιριάζει θα βάλουμε την ερώτηση μέσα στο παρόν tutorial. Αν έχετε κάποια πρόταση επίσης επί του συγκεκριμένου section, βουρ, εδώ είναι το μέρος για να συζητηθεί.

 

Μετά τιμής και τενοντίτιδας (απότοκος της συγγραφής αυτού του tutorial)
teh .aNiMe//GR team

edit: edit: edited for IPB by Ronald Reagan, copyleft MMXIII all wrongs reserved.

 

Edited by Dante80, 10 September 2013 - 14:09.

Nαι, είμαι και ανορθόγραφος....Τ_Τ


Edited by Hazuki, 28 October 2019 - 10:44.
Images fixed

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.


#2 dmvagos

dmvagos

    Dungeon Master v3.5

  • Members
  • 454 posts

Posted 16 March 2009 - 11:16

Dante80-sama's guides rulz! ^^ (Αν και στην αρχή νόμιζα ότι είχε βγει σειρά με τίτλο ddddd και έπαθα μίαν ελαφράν πλάκαν) Πολύ χρήσιμος οδηγός ειδικά για άτομα που είναι καινούρια στη όλη forumοκατάσταση!

edit: Why did you change the "ddddd" into "Read Me first"? It was more eye-capturing before :P
Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#3 Dante80

Dante80

    (╯°□°)╯︵ ┻━┻

  • Retired Staff
  • 5,515 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 16 March 2009 - 11:40

edit: Why did you change the "ddddd" into "Read Me first"? It was more eye-capturing before :P

No, it was more...eye-cancer before...:hahaha:

Αμφιβάλλω αν έγινα κατανοητός τώρα που ξαναδιαβάζω το OP. Damn...πρέπει να ξαναρχίσω το ποτό, με χαλάει η στέρηση...:cry5:

Edited by Dante80, 16 March 2009 - 12:15.

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.


#4 Fingolfin

Fingolfin

    High King of the Noldor

  • Retired Staff
  • 1,430 posts

Posted 16 March 2009 - 12:13

Καλά ρε, αφού σου είπα τι να πίνεις!
Βύσσινο-Μπανάνα!!!:drink:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#5 Adventurer

Adventurer

    Αιώνιος φοιτητής

  • Members
  • 2,983 posts

Posted 16 March 2009 - 13:47

Δεν ξερω τι λετε για tutorial, εγω παντως προσθετω την εικονα και το βιντεο που χρησιμοποιησε ο Dante στο thread του Ichigo Mashimaro (αφου αυτη που ειχα βαλει δεν υπηρχε πια) :hahaha:
Posted Image

#6 Dante80

Dante80

    (╯°□°)╯︵ ┻━┻

  • Retired Staff
  • 5,515 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 16 March 2009 - 14:02

lol...μιας και τα έχω κάνει ήδη, βάλε και τα υπόλοιπα ρε...(links-downloads κτλ)...XD

Επίσης, μην ξεχάσεις αυτή την υπερέκδοση του miu song...:hahaha:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.


#7 cyberlord_64

cyberlord_64

    Starting...

  • Members
  • 2 posts

Posted 04 December 2009 - 01:13

ok ok καλα ως εδω... μια ερωτηση αν γινεται. (αν πω βλακεια μην βαρατε! ειναι το μοναδικο forum στο οποιο ειμαι γραμμενος) Αν δεν εχουμε καποια ερωτηση να κανουμε και θελουμε απλως να κανουμε browsing στα υπαρχοντα θεματα και να απαντησουμε η να βοηθησουμε ατομα που ψαχνουν κατι συγκεκριμμενο πως γινεται αυτο? Γινεται δηλαδη να κανουμε αναζητηση σε προσφατες ερωτησεις? η κατι αναλογο?

#8 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 04 December 2009 - 01:47

Υπάρχει ένα καταπληκτικό κουμπάκι που λέγεται search. Νομίζω είναι αυτό που ψάχνεις ;)

Πάτα με

xbJ3b2w.jpeg


#9 mirana_neko

mirana_neko

    Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

  • Members
  • 508 posts

Posted 12 May 2011 - 13:11

Αψογο guide!!!Να σαι καλα Dante80!:respect:

#10 Dante80

Dante80

    (╯°□°)╯︵ ┻━┻

  • Retired Staff
  • 5,515 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 09 September 2013 - 19:35

updated for IPB.


Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.