Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 3 votes

Μαθήματα Ιαπωνικών στην Ελλάδα: Φροντιστήρια κτλ.


  • Please log in to reply
383 replies to this topic

#376 Omoikane

Omoikane

    Victim of Random Injustice

  • Members
  • 483 posts

Posted 25 March 2017 - 14:42

Παιδια ψαχνω κι εγω να ξεκινησω μαθηματα, αλλα μεχρι στιγμης οσους εχω ρωτησει 'βαρανε' ασχημα. (Ο ενας μου λεει 100€ το μηνα ο αλλος 20€ το μαθημα με 3-4 μαθηματα/εβδομαδα) κλπ. Ολα αυτα βεβαια για μαθηματα απο αποσταση μιας κ ειμαι απο επαρχια και δε κατεβαινω συχνα αθήνα. Εχουμε καποια φθηνότερη εναλλακτικη? Ευχαριστω

 

Απόλυτα λογικές τιμές εάν σκεφτείς ότι μιλάμε για ιαπωνικά.


"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#377 8tails

8tails

    アニメ マスター

  • Members
  • 406 posts

Posted 26 March 2017 - 22:45

εαν σου λεει καποιος 20 ευρω το μαθημα 3-4 φορες τη βδομαδα τοτε να του πεις ευχαριστω γεια σας.

 

με 20-25 ευρω την ωρα , μια- μιαμιση ωρα τη βδομαδα είναι καλα. Προσεξε να βρεις καποιον καλό όμως. Κατα τη γνωμη μου δυο καθηγητες στην Αθηνα είναι εξαιρετικοι και απευθυνονται σε ατομα που θελουν να ασχοληθουν πολυ σοβαρα με την ιαπωνικη γλωσσα.   Ο Νταησουκε και η Σουζουκι. Απλα το ιδιαιτερο εκει παει πολυ. Αν τους βρεις σε φροντιστηριο είναι καλυτερα, αν και δε ξερω η κ, Σουζουκι αν διδασκει σε φροντιστηριο θα σε διαφωτισουν τα υπολοιπα μελη εδω που ξερουν.

Υπαρχουν και αλλοι καλοι δασκαλοι ιαπωνικων απλα αυτοι οι δυο είναι οι τοπ. Ειδικα ο Νταησουκε είναι μοναδικος.

 

Τιμες δε προκεται να βρεις κατω απο 20 την ωρα γενικα, κιαν βρεις να σαι επιφυλακτικος. Η ιαπωνικη γλωσσα δεν είναι σαν τα αγγλικα και αλλες ευρωπαικες γλωσσες. Η δομη της και η νοοτροπια της είναι τελειως διαφορετικη οποτε αξίζει να δωσεις καποια λεφτα παραπανω για να την μαθεις σωστά απο καποιον εμπειρο και εμπιστο.



#378 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 27 March 2017 - 12:06

Το παιδί θέλει απομακρυσμένα. Αλλιώς έχει ανοίξει από εδώ μέσα η shihou-chan φροντιστήριο κάπου στα Δυτικά προάστια και είναι πολύ καλή.

 

Shameless ad

http://japanese-lessons.gr/


rsrGbGx.gif

#379 8tails

8tails

    アニメ マスター

  • Members
  • 406 posts

Posted 27 March 2017 - 15:45

Επισης να επισημανω ξανα ότι πρεπει να εισαι προσεκτικος απο ποιους θα μαθεις τη γλωσσα, διοτι κυκλοφορουν πολλοι με ελλιπεις γνωσεις. Για να μη βρεθεις στην αβολη θεση οπως εγω οπου μετα απο 2 χρονια ιαπωνικων με δασκαλο διαπιστωσα οτι καποια απο αυτα που ειχα μαθει ηταν ελλιπη και καποια τελειως λαθος.
Γιαυτο ψαξου και ρωτα γνωμες πριν κατασταλλαξεις, εφοσον σ'ενδιαφερει να μαθεις σωστα τη γλωσσα.

#380 pc_magas

pc_magas

    Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

  • Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 28 March 2017 - 23:43

ΠΟΛΥ Κοντά στο Μενίδι που μένω ψήνεστε να κανονίσουμε να γραφτούμε μαζί για ομαδικό τμήμα; Δλδ να πάμε μια μέρα και ώρα όμως min 3 άτομα να γίνει τμήμα.

 

Όπως λέει το site:

 

 

Τμήματα μπορούν να δημιουργηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους, με την προϋπόθεση να υπάρχει επαρκής αριθμός μαθητών (τουλάχιστον 3).



#381 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 29 March 2017 - 08:51

Είναι πολύ μακριά μωρέ και που λεφτά!


rsrGbGx.gif

#382 5p1r05

5p1r05

    Starting...

  • Members
  • 1 posts

Posted 15 June 2017 - 15:44

Γεια σε ολους! Διαβαζω τα ποστς αυτων που ψαχνουν για μαθηματα Ιαπωνικων....Βασικα εγω την εχω βρει την λυση. Εδω και τρια χρονια μαθαινω μονος μου χωρις δασκαλο και εχω καταφερει να φτασω στο επιπεδο N3. Πιστεψε με δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο φαινεται!

Οποιος θελει οποιαδηποτε πληροφορια σχετικα με τo self study ας με ρωτησει!
Μενω Βολο, παω Δευτερα λυκειου και εδω περα δεν εχει φροντιστηρια Ιαπωνικων.
Αλλα πιστευω οτι ειναι καλυτερα να τα μαθαινεις μονος σου!
Μην διστασετε να μου γραψετε θα χαρω να σας απαντησω :)


Edited by 5p1r05, 15 June 2017 - 15:45.


#383 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 15 June 2017 - 18:09

Αν θες μπορείς να ποστάρεις στο παρακάτω θέμα τα βιβλία που χρησιμοποιείς (ή sites) να υπάρχουν μήπως θέλει κανείς να δοκιμάσει.

 

http://www.anime.gr/forum/topic/4085-%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CE%BA%CE%BC%CE%AC%CE%B8%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B9%CE%B1%CF%80%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD/

 

:riiight:


rsrGbGx.gif

#384 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 15 June 2017 - 22:34

Eίτε κάνεις μαθήματα είτε όχι (μαθαίνεις μόνος σου) ένα βασικό πρόβλημα είναι το προφορικό πάντως, εκτός κιαν έχεις φίλους Ιάπωνες που λίγο δύσκολο. 

πλας τα κάντζια που λίγο να τα αφίσεις ένα διάστημα ξεχνάς τα μισά ή τα sonkeigo κτλ που αν δεν τα εξασκήσεις μιλώντας δεν παίζει να τα αφομοιώσει κάποιος με την καμία. Έχει πράμματα αυτη η γλώσσα που δεν συναντάς σ'άλες γλώσσες, και το πιο δύσκολο κομμάτι έρχεται στους πολλαπλούς τρόπους που μπορείς να μιλήσεις/συνάξεις προτάσεις για το οτιδήποτε. Έτσι όπως είναι διαμορφωμένα και τα JLPT άνετα φτάνεις Ν2-Ν1 χωρίς να μπορείς να αρθρώσεις λέξη ή μιλώντας σαν τους δικούς μας πάκι. Όποτε σε γενικές γραμμές προσωπική έρευνα κι ενασχόληση χρειάζεται , τα φροντιστήρια εξαρχής δεν σε καλύπτουν πέρα απ'τα στάνταρ των τεστ. Ωστόσο πιστέυω είναι καλό να κάνεις μαθήματα για να μπεί κάποιος στην λογική έστω στα πρώτα επίπεδα.


フカフカ