Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Billy Bat


  • Please log in to reply
60 replies to this topic

#61 Mosquito Killer

Mosquito Killer

    Anime Newbie

  • Members
  • 62 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2019 - 08:50

Βάζω εχθές το μεσημέρι μετά την δουλειά να δω τα 2 τελευταία επισόδια του Monster και να τελειώσω το rewatch μου. Δεν είχα πάρει αρκετή δόση Urasawa και είπα να ξεκινήσω ένα από τα 2 έργα του που έχω καθυστερήσει πολύ. Είπα να ξεκινήσω Billy Bat και μια μέρα μετά έχω τελειώσει 40 chap και μέχρι να τελειώσει ο πρωινός καφές θα 'χει τελειώσει και το 5ο vol. 

Τι να πω για την σειρά...Αρχικά δεν έχω ιδέα πως θα τα μπλέξει όλα αυτά αλλά γουστάρω πολύ που βάζει τόσα. 
Shimoyama Incident(μπορεί να δείξει και τα άλλα 2),Kennedy-Oswald που αυτό μάλλον είναι από τα κομμάτια του manga που εύκολα μαντεύεις και ιστορία του Ιησού.

Ο Chuck είναι ο Walt της σειράς μας και ο Billy o Micky μέχρι και την δικιά του Disneyland έφτιαξε ο τρελάκιας.
Πργαματικά δεν πρέπει να έχω ξαναδεί ένα τόσο bizarre αλλά και καλογραμμένο manga ταυτόχρονα. 
Για τα main theme του manga δεν έχω τίποτα...Είναι 2 οι νυχτερίδες; Και συμβολίζουν το καλό και το κακό η θα το πάει τελείως διαφορετικά; Δεν ξέρω θέλω να δω. Όπως και τα scroll και πως μεταφέρθηκαν από την αρχαιότητα. 

Και με τις χρονολογίες έχω χαθεί λίγο αλλά νομίζω το βρίσκω στα τελευταία. Ξεκινήσαμε το 1949 και τώρα έχουν περάσει 11 χρόνια και καλά;
Καλύτερο κομμάτι ως τώρα της σειράς για 'μενα τα 3 chapter με τον Ιούδα. 


Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Mosquito Killer: 15 Οκτώβριος 2019 - 08:54