Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Comicdom Con Athens 2009: A Superhero Event!


  • Please log in to reply
35 replies to this topic

#31 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 734 posts

Posted 13 April 2009 - 14:40

Απλα mono ηθελες να πας για καφε...Αστα τα ψεματα περι χρονου!:hehehe:

P.S. Nice to meet you Zade!:)
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#32 zade

zade

    23/11/2016

  • Members
  • 759 posts

Posted 13 April 2009 - 15:36

Οκ μιας και πλέον έχω ξυπνήσει και ανακτησει τις δυνάμεις μου ύστερα από αυτό το overkill trip ( 1000 χλμ σε λιγότερο από δυο μέρες... :S) μπορώ να περιγράψω την περιπέτεια μου. Ξυπνάω Παρασκευή 4 και μισή το πρωί και 5 η ώρα φεύγω για Αθήνα . Στις 10 το πρωί φτάνω Αθήνα και μετά χάνομαι για περίπου μια ώρα μέχρι να βρω την Ελληνοαμερικάνικη ένωση :uhh: . Τέλος πάντων την βρίσκω και φτάνω στο comicdom.

Εκεί πετυχαίνω την Asaph , γνωριζόμαστε και in real life μετά από περίπου 4 χρόνια ιντερνετικής ανταλλαγής απόψεων και ύστερα γυροφέρνω στο χώρο από το πρωί ως το μεσημέρα που ήγα να φάω κάτι. Μίλησα με αρκετούς υπέθυνους εκδοτικών οίκων / κομίστες / διοργανωτές και αγόρασα αρκετά κόμικ. Μίλησα και με τον Κομμιώτη ( τον σκιτσογράφο ) και παρόλο που επέμενε να αγοράσω κάτι δικό του , εγώ αντιστάθηκα ! XD) Βρήκα και τον Seraphimon και όλη την υπόλοιπη μέρα ήμασταν μαζί. Κάποια στιγμή πετύχαμε και τον Zauk ( nice to meet you ) και κατά το βραδάκι πριν φύγω γνώρισα και τον AlanMooriκό Morm . Κυριακή μετά το ξύπνημα πήγα μοναστηράκι , "έκαψα " χρήματα σε βιβλία , transformers και κόμιξ ( για τον αδερφό μου όχι για μένα:orly:) και μετά ξαναπήγα στο convention. Εκεί συνάντησα την wannabe δικηγορίνα και νομικό μου σύμβουλο mono και πέρασα την υπόλοιπη ώρα μου ξανά μαζί με τον Seraphimon. Κάπου γνώρισα και την Μάσαγιόσικο , Μίσαγιόσικο (κάτι τέτοιο) ... Σκόπευα να κάτσω όλη μέρα οπως το Σάβατο , αλλά οι δυνάμεις μου και ο χρόνος που είχα στην διάθεσή μου επέβαλλαν εσπευσμένη αναχώρηση στι 3 το μεσημέρι. Τα ξαναλέμε σε 5 χρόνια , που είπε και η Asaph :hahaha:

Ps 1 : Δεν ξαναπάω μαζί με τον Seraphimon για καφέ... Ημασταν μπροστά σε μόλις δύο καφετέριες και μας πήρε μισή ώρα να αποφασίσουμε που θα πάμε ... :colddd: WE FAIL . XD

Ps 2 : Οποιος ήταν μαζί μου δεν έχασε... Και αυτοκολλητάκια πήρε και είχε την ευκαρία να γνωρίσει "διάσημους " :hahaha:

Ps 3 : Πλέον η συλλογή μου αριθμεί 2500 αγγλικά/ξενόγλωσσα τεύχη και άλλα 2000 Εληννικά . (οκ αυτό ήταν ποζεριά)

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.


#33 Yo! Master

Yo! Master

    Tiefling Compatible

  • Members
  • 538 posts

Posted 16 April 2009 - 14:39

*ζήλια*
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#34 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

    Casval Rem Deikun

  • Members
  • 595 posts

Posted 19 April 2009 - 06:34

Zade σε παραδέχομαι πάντως, ξέρεις από μπάλα :P

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear


#35 Asaph

Asaph

    Okama's way

  • Members
  • 158 posts

Posted 19 April 2009 - 10:07

Δεν πειραζει, κανεις δεν ειναι τελειος, τον αγαπαμε κ ετσι :D

#36 Namida

Namida

    Nihao

  • Members
  • 1,106 posts

Posted 19 April 2009 - 14:12

Too much time pressure last weekend, κατάφερα να περάσω μόνο για λίγο το Σάββατο το βράδυ, και την Κυριακή πήγα μόνο στο πάρτυ. Πολλή καλή η διοργάνωση, ελπίζουμε του χρόνου και σε ένα mangadom