Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Μαmma Mia Θεατρική Παράσταση @ Θεσ/νίκη


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Tenshi

Tenshi

    Murciélago

  • Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 25 February 2009 - 10:19

Λοιπόν ήρθε η ώρα να κάνω μια ανακοίνωση. Η μουσική παράσταση Mamma Mia βασισμένη στην ταινία θα παιχτεί στην Θεσσαλονίκη. ( και οχι μόνο ).
Η παράσταση γίνεται απο νέα άτομα και επίσης παίζω και εγώ. Ο ρόλος μου είναι του Harry Bright ένας απο τους 3 Μπαμπάδες.
Θα παιχτεί τις εξής ημερομηνίες... 28-29 Μαρτίου Στα Γρεββενά και στη Δεσκάτη και στις 4-5 Απριλίου στην Θεσ/νίκη.
Θα γίνει σίγουρα μία παράσταση στο Θέατρο στην Θεμιστοκλέους Σοφούλη και προσπαθούμε να ανεβάσουμε και μια παράσταση στο Βασιλικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος αλλα δεν ειναι σίγουρο ακόμα.Όταν μάθω σίγουρα θα κάνω εντιτ το ποστ μου.
Το θεατρικό όπως αναφέρω και πιο πάνω βασίζεται στην ομονυμη Ταινία που βγήκε πρόσφατα και έχει πάρα πολλά κομμάτια των ABBA καθώς και 1 κομμάτι απο το GREASE και ένα κομμάτι απο Michael Jackson.
Οι χορογραφίες έγιναν απο επαγγελματία χορογράφο και το θεατρικό είναι πάρα πολύ ωραίο. Να τονίσω βέβαια οτί θα είναι στα αγγλικά όλο το θεατρικό.
Γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό και το εισητήριο θα είναι στα 7-8 ευρώ.
Όποιος/όποια θέλει μπορεί να ρθεί να δει την παράσταση η οποία έχει και αρκετό γέλιο και να περάσει και καλά.

Για παραπάνω πληροφορίες θα editaro το ποστ....
Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Tiger-stock-blog-header.jpg