Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Man the Harpoons!!!

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
196 replies to this topic

#46 Kurisu

Kurisu

ⓢⓤⓟⓔⓡ(⌒_⌒)ⓚή

• Members
  • 100 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 00:27

Aαχ, θελω πολυ να 'ρθω. Kakashinote δεν με νοιαζει τι θα κανεις θα παμε (βλακιες λεω να περασει η ωρα - εγω το 'χω το προβλημα μιας και ειμαι 3η λυκειου). Δεν πειραζει θα κανω διαλειμμα απο τη αδιακοπη μελετη (λεμε τωρα) και θα γνωρισω τους ελληνες anime-lovers *can't wait*
Spoiler: ~The Door~

#47 0pr0phet

0pr0phet

stoned as fuck ^^

• Members
  • 29 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 01:26

γεια σας
Με λένε Νίκο κ είμαι μέλος λίγο σχετικά καιρό
Είδαμε με την παρέα , με τους οποίους λατρέυμε την Ιαπωνική κουλτούρα , για το cosplay που γίνεται 1 Μαρτίου στο Σύνταγμα ...
Θέλουμε πολύ να έρθουμε αλλά υπαρχουν κάποιοι ενδιασμοί :nod2:
Δεν γνωρίζουμε άλλα άτομα τα οποία θα βρίσκονται εκείνη την ημέρα καθώς και άτομα μέσα από το forum
και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι τα μέλη του forum γνωρίζονται μεταξύ τους.
Ωστόσο δεν είμαι σίγουρος αν θα μπορούσαμε να έρθουμε διότη θα είναι άβολα για εμάς

Υ.Γ. Ποία είναι η δική σας γνώμη?
Sail with me, into the setting sun,
The battle has been won, but war has just begun.
And as we grow, emotion starts to die.
We need to find a way, just to keep our desire alive.
:smokingg:

#48 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 01:41

η δικη μου γνωμη ειναι οτι πρεπει να ερθετε :congrats:

και γω δεν ξερω παιδια απο το φορουμ και πηγα σημερα στο κοσπλει...μια χαρα περασα και γνωρισα καποια ατομα και γενικα νιωθεις ομορφα οταν ξερεις οτι ολοι γυρω σου λιωνουν οσο εσυ και εχετε ενα τουλαχιστον κοινο ενδιαφερον:kawaii:

λοιπον αφηνουμε τις ντροπες και ερχομαστεεεεεεε

#49 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 02:43

Δεν γνωρίζουμε άλλα άτομα τα οποία θα βρίσκονται εκείνη την ημέρα καθώς και άτομα μέσα από το forum
και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι τα μέλη του forum γνωρίζονται μεταξύ τους.
Ωστόσο δεν είμαι σίγουρος αν θα μπορούσαμε να έρθουμε διότη θα είναι άβολα για εμάς
Υ.Γ. Ποία είναι η δική σας γνώμη?

Η δικη μας γνωμη ειναι οτι πρεπει να ερθεις,εξαλλου για αυτο γινονται τα meetings,για να γνωριζομαστε μεταξυ μας:riiight:

#50 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 03:40

Προς όλα τα μέλη και μη που διαβάζουν το thread. Δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα αν δεν είστε ντυμένοι ή αν δεν είστε μέλη στο φόρουμ. Είναι ευπρόσδεκτοι όλοι όσοι τους αρέσει το αντικείμενο και όσοι θέλουν να έρθουν στην παρέα μας. Εξ' άλλου όλοι άγνωστοι ήμασταν κάποτε :thatsit:

E5VV38U.jpg

#51 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 04:10

ρε παιδες,οπως ειπε και ο phantom καποτε ειμασταν ολοι αγνωστοι μεταξυ μας..καιρος να γνωριστουμε...το cosplay δεν ειναι αναγκαστικο.καλη διαθεση θελουμε!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#52 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 09:41

Η δικη μας γνωμη ειναι οτι πρεπει να ερθεις,εξαλλου για αυτο γινονται τα meetings,για να γνωριζομαστε μεταξυ μας:riiight:

Indeed!
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#53 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.829 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 13:23

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της συγκεντρώσεως θα οργανωθούν οι κλασσικές ανθρωποθυσίες τυχαίων περαστικών για τη λατρεία ομοιομάτων από διάφορες σειρές καθώς και η επώδυνη διαδικάσια μύησης των branded μελών στη μυστική οργάνωση που σαν σκοπό έχει τη προώθηση του yakisoba σαν εναλλακτικό του σαβλακίου; Ευχαριστώ :congrats:
rsrGbGx.gif

#54 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 14:14

Ωραια εγω εκλεισε...θα ρθω σιγουρα...τωρα δεν ξερω ομως τι ωρα θα φτασω...αν ξεκινησω Κυριακη πρωι..με το τρενο το καρβουνιαρικο που ειναι και φτηνο...ξεκιναει στις 12:40 οποτε θα φτασω 18:40...αλλιως παιζει να ξεκινησω Σαββατο βραδυ βραδυ και να φτασω πρωι...θα παω να δω και τις ωρες!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#55 Nikos-san

Nikos-san

Starting...

• Members
  • 11 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 17:18

Ρε παιδία, μήπως ξέρεται κάνα καλό μαγαζάκι που να πουλάει στολές για cosplay να πάμε να πάρουμε καμία στολή της προκοπής…..ποίος superman κ βλακείες, εγώ γουστάρω να ντυθώ State alchemist, η ξέρω ‘γω….Guts :hahaha: . ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ?????????????

#56 Crazy_Devil

Crazy_Devil

Akuma

• Members
  • 104 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 17:27

Μάλλον θα έρθω και εγώ αλλά δεν βρίσκω μαγαζί για να πάρω στολή για cosplay .Υπάρχει κανένα κοντά στην Νέα Σμύρνη που να έχει stuff για να κάνεις cosplay η κάπου στο Σύνταγμα?

#57 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 17:37

Ρε στην Ελλαδα ειστε τι μαγαζια με στολες cosplay ψαχνετε...Μπορειτε να ψαξετε για στολες που να μοιαζουν και μετα να τις αλαξετε μονοι σας..Καλη διαθεση και χρονο θελει!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#58 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 18:03

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της συγκεντρώσεως θα οργανωθούν οι κλασσικές ανθρωποθυσίες τυχαίων περαστικών για τη λατρεία ομοιομάτων από διάφορες σειρές καθώς και η επώδυνη διαδικάσια μύησης των branded μελών στη μυστική οργάνωση που σαν σκοπό έχει τη προώθηση του yakisoba σαν εναλλακτικό του σαβλακίου; Ευχαριστώ :congrats:

μμμ... yakibosa *νιαμ*νιαμ*

(ειδικά μετά το πιο πρόσφατο γύρο που έφαγα εν Αθήναι)

Υ.Γ. Εγώ λέω να ντυθώ Zauk. Μόνο ένα σπασμένο χέρι χρειάζομαι!
----

#59 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 18:12

Υ.Γ. Εγώ λέω να ντυθώ Zauk. Μόνο ένα σπασμένο χέρι χρειάζομαι!

χμμμμ δεν ειναι ασχημη ιδεα...Μπορω να σε βοηθεισω ξερω τον τροπο:hiding_something:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#60 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 18:29

;288129']χμμμμ δεν ειναι ασχημη ιδεα...Μπορω να σε βοηθεισω ξερω τον τροπο:hiding_something:

Ναι, αλλά που να με βάζεις να τρέχω μέχρι τη Γερμανία τώρα.
----