Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Man the Harpoons!!!

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
196 replies to this topic

#181 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2009 - 15:58

Για τον speedgrafer εννοεί που ήταν εκεί και ως γνωστόν με την φωτογραφική στο χέρι. Τραβούσε σύνεχεια.

Πάντως ήταν πολύ καλά, βέβαια εγώ άργησα λίγο για να έρθω, αλλά πάλι πέρασα πολύ καλά.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#182 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2009 - 16:34

Υπαρχουν φοτο που φενεσε πεντακαθαρα...χε χε κ εγω τισ εχω...:hehehe::hehehe::hehehe:

:run:
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#183 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2009 - 16:52

Χτες λοιπον ειχε παρα πολυ γελιο...κ στο Συνταγμα κα στο Θησιο(Πωσ την παλεψε ο σερβιτοροσ δεν ξερω ακομα)κ στο Ροι Ματ οπου ειδαμε κ αλλα cosplay που δεν ηταν μαζι στιν βολτα...Ειμασταν κ καμποσα ατομα οποτε εγεινε ο πρεπον χαμοσ...αλλα αυτοι οι π@π@ρεσ με τα ροπαλα δεν εχουν καθολου μυαλο ρε παιδι την κανεισ που τιν κανεισ την μ@λ@κι@ σου ...μου βαρασ που βαρασ ..θελει πολυ μυαλο για να μην βαρεσεισ τον αλλον στο κεφαλι που φοραει καπελο???
Εχω ομωσ να δηλωσω αυτα...(λογο cosplay kyouraku shunsui)

Spoiler:

1,Ειναι δυσκολο να περπατασ με Χακαμα στην Αθηνα
2.Ακομα δυσκολοτερο να ανεβοκατευενεισ σκαλεσ...
3.Κανει δεν μπορει να φανταστει τι τραβιξα οτaν χρειστικε να παω στο W.C....
Tην επομενη φορα ασ μην κανουμε γυρο γυρο ολοι αν ειναι ευκολο(αν και θα το κοντινο το Χακαμα οπωσ κ να εχει)...
Λογο SPOILER δεν μπορεσα εκπληρωσω την υποσχεση να αποκαλειψω το Βankai μου σε οσουσ ειρθαν μετα στο Ροι Ματ αλλα για αυτουσ που εχουν την περειεργεια να μαθουν ποιο ειναι ασ πατησουν (με δηκια τουσ ευθήνη )το παρακατω κουμπι
Spoiler:

Καποιοσ που με εβγαλε φοτ αν μπορει ασ κανει τον κοπο να μου στειλει κ εμενα μια να με δω αν ειναι ευκολο

Posted Image

τι έλεγες;

#184 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2009 - 17:10

Spoiler:

τι έλεγες;

Εγινε χτεσ σκινικο στην προβολη ..ειχε φερει ο Neuro σε στικ τισ φοτο κ τισ πηρα κ τωρα τισ εχω ολες !!!! :hehehe::hehehe::hehehe::hehehe:κ μερικα ατομα (δεν θα τουσ ελεγα τυχερουσ βεβαια) ειχαν την ευκαιρια να δουν (με πολυ φαντασια) live αναπαρασταση του
Spoiler:

I would likeΔημοσιευμένη  εικόνα for a pet...

#185 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2009 - 17:13

Εγινε χτεσ σκινικο στην προβολη ..ειχε φερει ο Neuro σε στικ τισ φοτο κ τισ πηρα κ τωρα τισ εχω ολες !!!! :hehehe::hehehe::hehehe::hehehe:κ μερικα ατομα (δεν θα τουσ ελεγα τυχερουσ βεβαια) ειχαν την ευκαιρια να δουν (με πολυ φαντασια) live αναπαρασταση του

Ακόμη υποστηρίζω πως ήσουν τρελά γρήγορος όταν πήγες να τα κάνεις όλα όσα είπες. Τσακ μπαμ.

Τι σου κάνει η ανάγκη, ε? :bike:
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#186 Asaph

Asaph

Okama's way

• Members
  • 158 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2009 - 21:09

Φωτο καλε! :)

Onegai..? ^_^

#187 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2009 - 00:02

Ακόμη υποστηρίζω πως ήσουν τρελά γρήγορος όταν πήγες να τα κάνεις όλα όσα είπες. Τσακ μπαμ.

Τι σου κάνει η ανάγκη, ε? :bike:

Τωρα καταλαβενεισ οτι υπαρχει skill , οχι μ@λ@κιες... Mεταξι μασ ευτιχοσ που καποιοσ τον πεταξε τον τροπο να την κανω γρηγορα την δουλεια γιατι αλλιοσ δεν θα ειχα γυρισει ακομα:hahaha::hahaha::hahaha:

#188 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2009 - 07:17

Ντροπή ντροπή που δεν ήρθες... Εδώ υπήρξαν αφοσιωμένα μέλη τα οποία ήρθαν από Ιταλία (θερμό χειροκρότημα στον Zoro) και παρευρέθησαν στην συνάντηση,δεν δικαιολογείσαι που έφυγες( kiddin:bleh:)...

αρκει να μην βαλει η πιουπιου εκεινη τη φωτο που δεν πρεπει να βαλει και οοοολα οκ ...

θα μου μεινουν παντως :
my sosexymaster and her pet... που πατησε κατι πολυ αηδιαστικο στον πειραια γυριζοντας σπιτια μας...:puke:

:hahaha::hahaha:

σήμερα είχα κέφια δεν έκραξα πολύ κόσμο...λίγο τον ζόρο μόνο...πουλάω style

:tensai:
:hahaha:

ps: (zoro aka gademitsu is a real GADEMItSu)

/ξεχασιάρης

ομφγ πως δεν έκανα κι εγώ το ποστ μου εδώ πέρα;ασυγχώρητο:P

Όπως φάνηκε και στα από πάνω quotes,πέρασα και περάσαμε όλοι πάρα πολύ καλά,πολλά γέλια και όλα στο κλίμα του καρναβαλιού xD

Άντε και του χρόνου ξανά.:wooi2:
νοτ : P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 07 Μάρτιος 2009 - 07:24

#189 ANM

ANM

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2009 - 22:36

It sure seemed like fun.. Κρίμα που δεν μπόρεσα να έρθω αλλά με το διάβασμα δεν έχω χρόνο μέχρι το περίπτερο να πάω, όχι μέχρι την Αθήνα.. Ωστόσον ευελπιστώ ότι αν γίνει του χρόνου θα καταφέρω να έρθω κι εγώ.. btw μερικά από τα cosplay ήταν κάτι παραπάνω από πετυχημένα.. Well Done!!!!!!!!
BE AGAINST YOUR FATE!!!

#190 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2009 - 16:44

Καλα δν το συζητω του χρονου δν το χανω(τετοια τυχη που χα φετος :nosey: )

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#191 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2009 - 21:45

Λοιπον ειρθε η στιγμη να κανω την μεγαλη αποκαλυψη .Να γιατι ο Yo.Master δεν κανει cosplay

Posted Image
Spoiler: Naruto ultra mega spoiler

#192 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2009 - 21:55

Λοιπον ειρθε η στιγμη να κανω την μεγαλη αποκαλυψη .Να γιατι ο Yo.Master δεν κανει cosplay

Posted Image

Spoiler: Naruto ultra mega spoiler

:oo::oo::oo: :oo::oo::oo: :oo::oo::oo:πλακα μου κανεις τωρα.
τι ULTRA-MEGA spoiler ηταν αυτο.

#193 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2009 - 00:19

και συνεχιζουμε με αμειωτο κεφι το αποκριατικο προγραμαμα μασ με μια φοτο στην οποια γινετε η μεγαλη αποκαλυψη....

Οταν ο Neuro δεν κραταει την φοτογραφικη του μηχανη...

Posted Image

#194 kleidokrator

kleidokrator

Flame Master

• Members
  • 237 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2009 - 18:41

LOL, δεν έχεις τι να κάνεις και έχεις λιώσει με το photoshop ? :hahaha:

"You can train a dog with food, you can buy a person with money, but there isn't a man alive able influence the wolves of Mibu! Some things will never change. A wolf will always be a wolf, the Shinsen Gumi will always be the Shinsen Gumi, and a manslayer will always be a manslayer!" Goro Fujita, also known as Hajime Saito

Δημοσιευμένη  εικόνα

#195 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2009 - 20:16

Πρακτικα ναι...Δεν ειναι ωρεεσ ομως?