Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Man the Harpoons!!!
Posted 04 March 2009 - 15:58
Πάντως ήταν πολύ καλά, βέβαια εγώ άργησα λίγο για να έρθω, αλλά πάλι πέρασα πολύ καλά.
Posted 04 March 2009 - 16:34
Υπαρχουν φοτο που φενεσε πεντακαθαρα...χε χε κ εγω τισ εχω...
:hehehe:
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.
Posted 04 March 2009 - 16:52
Χτες λοιπον ειχε παρα πολυ γελιο...κ στο Συνταγμα κα στο Θησιο(Πωσ την παλεψε ο σερβιτοροσ δεν ξερω ακομα)κ στο Ροι Ματ οπου ειδαμε κ αλλα cosplay που δεν ηταν μαζι στιν βολτα...Ειμασταν κ καμποσα ατομα οποτε εγεινε ο πρεπον χαμοσ...αλλα αυτοι οι π@π@ρεσ με τα ροπαλα δεν εχουν καθολου μυαλο ρε παιδι την κανεισ που τιν κανεισ την μ@λ@κι@ σου ...μου βαρασ που βαρασ ..θελει πολυ μυαλο για να μην βαρεσεισ τον αλλον στο κεφαλι που φοραει καπελο???
Εχω ομωσ να δηλωσω αυτα...(λογο cosplay kyouraku shunsui)Spoiler:
1,Ειναι δυσκολο να περπατασ με Χακαμα στην Αθηνα
2.Ακομα δυσκολοτερο να ανεβοκατευενεισ σκαλεσ...
3.Κανει δεν μπορει να φανταστει τι τραβιξα οτaν χρειστικε να παω στο W.C....
Tην επομενη φορα ασ μην κανουμε γυρο γυρο ολοι αν ειναι ευκολο(αν και θα το κοντινο το Χακαμα οπωσ κ να εχει)...
Λογο SPOILER δεν μπορεσα εκπληρωσω την υποσχεση να αποκαλειψω το Βankai μου σε οσουσ ειρθαν μετα στο Ροι Ματ αλλα για αυτουσ που εχουν την περειεργεια να μαθουν ποιο ειναι ασ πατησουν (με δηκια τουσ ευθήνη )το παρακατω κουμπιSpoiler:
Καποιοσ που με εβγαλε φοτ αν μπορει ασ κανει τον κοπο να μου στειλει κ εμενα μια να με δω αν ειναι ευκολο

τι έλεγες;
Posted 04 March 2009 - 17:10
Spoiler:
τι έλεγες;
Εγινε χτεσ σκινικο στην προβολη ..ειχε φερει ο Neuro σε στικ τισ φοτο κ τισ πηρα κ τωρα τισ εχω ολες !!!!
I would like for a pet...
Posted 04 March 2009 - 17:13
Εγινε χτεσ σκινικο στην προβολη ..ειχε φερει ο Neuro σε στικ τισ φοτο κ τισ πηρα κ τωρα τισ εχω ολες !!!!
:hehehe:
:hehehe:κ μερικα ατομα (δεν θα τουσ ελεγα τυχερουσ βεβαια) ειχαν την ευκαιρια να δουν (με πολυ φαντασια) live αναπαρασταση του
Ακόμη υποστηρίζω πως ήσουν τρελά γρήγορος όταν πήγες να τα κάνεις όλα όσα είπες. Τσακ μπαμ.
Τι σου κάνει η ανάγκη, ε?
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.
Posted 05 March 2009 - 00:02
Τωρα καταλαβενεισ οτι υπαρχει skill , οχι μ@λ@κιες... Mεταξι μασ ευτιχοσ που καποιοσ τον πεταξε τον τροπο να την κανω γρηγορα την δουλεια γιατι αλλιοσ δεν θα ειχα γυρισει ακομαΑκόμη υποστηρίζω πως ήσουν τρελά γρήγορος όταν πήγες να τα κάνεις όλα όσα είπες. Τσακ μπαμ.
Τι σου κάνει η ανάγκη, ε?
Posted 07 March 2009 - 07:17
Ντροπή ντροπή που δεν ήρθες... Εδώ υπήρξαν αφοσιωμένα μέλη τα οποία ήρθαν από Ιταλία (θερμό χειροκρότημα στον Zoro) και παρευρέθησαν στην συνάντηση,δεν δικαιολογείσαι που έφυγες( kiddin:bleh:)...
αρκει να μην βαλει η πιουπιου εκεινη τη φωτο που δεν πρεπει να βαλει και οοοολα οκ ...
θα μου μεινουν παντως :
my sosexymaster and her pet... που πατησε κατι πολυ αηδιαστικο στον πειραια γυριζοντας σπιτια μας...
:hahaha:
σήμερα είχα κέφια δεν έκραξα πολύ κόσμο...λίγο τον ζόρο μόνο...πουλάω style
ps: (zoro aka gademitsu is a real GADEMItSu)
/ξεχασιάρης
ομφγ πως δεν έκανα κι εγώ το ποστ μου εδώ πέρα;ασυγχώρητο
Όπως φάνηκε και στα από πάνω quotes,πέρασα και περάσαμε όλοι πάρα πολύ καλά,πολλά γέλια και όλα στο κλίμα του καρναβαλιού xD
Άντε και του χρόνου ξανά.
νοτ : P
Edited by Zoro, 07 March 2009 - 07:24.
Posted 08 March 2009 - 22:36
Posted 11 March 2009 - 21:45
Posted 11 March 2009 - 21:55
Λοιπον ειρθε η στιγμη να κανω την μεγαλη αποκαλυψη .Να γιατι ο Yo.Master δεν κανει cosplay
Spoiler: Naruto ultra mega spoiler
τι ULTRA-MEGA spoiler ηταν αυτο.
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Posted 12 March 2009 - 00:19
Οταν ο Neuro δεν κραταει την φοτογραφικη του μηχανη...
Posted 12 March 2009 - 18:41
"You can train a dog with food, you can buy a person with money, but there isn't a man alive able influence the wolves of Mibu! Some things will never change. A wolf will always be a wolf, the Shinsen Gumi will always be the Shinsen Gumi, and a manslayer will always be a manslayer!" Goro Fujita, also known as Hajime Saito
Posted 12 March 2009 - 20:16

This topic is locked