Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Man the Harpoons!!!

• This topic is locked This topic is locked
196 replies to this topic

#166 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 03 March 2009 - 11:01

Πιο γρήγορα, πιο γρήγορα!

*μαστίγιο*

Αποψε μετα την προβολη θα ανεβασω αλλες 20 φοτογραφιες! Απλος εχω εργασιες να κανω και δεν προλαβενω να τα ανεβασω ολα...σε μερικα θελω να βαλω και μπαλονακια με λογια :hahaha::hehehe:

#167 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 03 March 2009 - 12:58

Αρρργκκ!!! Δεν έπρεπε να φύγω το ΠΣΚ για Τρίκαλα!!! Ζηλεύω απίστευτα που δεν μπόρεσα να έρθω!!!:cry5::cry5::cry5:
Πόσα άτομα ήταν στο Σύνταγμα τελικά?
Prince τον Δράκουλα από τα Castlevania έκανες cosplay?
Namida το δικό σου cosplay ήταν απλά epic!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#168 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 March 2009 - 13:06

Ναι όντως Matu san έχασες.... Ντροπή ντροπή που δεν ήρθες... Εδώ υπήρξαν αφοσιωμένα μέλη τα οποία ήρθαν από Ιταλία (θερμό χειροκρότημα στον Zoro) και παρευρέθησαν στην συνάντηση,δεν δικαιολογείσαι που έφυγες( kiddin:bleh:)...

Σε κάποια φάση μετρηθήκαμε 61 άτομα αλλά δεν παίρνω και όρκο για το ακριβές της μέτρησης. Ξέρω σίγουρα ότι πιάσαμε πάρα πολλά τραπεζάκια στην καφετέρια πάντως. In any case αν και δεν συνέχισα στο Le Roi να πω ότι πέρασα πάρα πολύ ωραία και γνώρισα πάρα πολλά παιδιά και irl. Nα πω επίσης ότι η εικόνα ενός πλήθους με δρεπάνια katanas και περίεργες φορεσιές να κατεβαίνει την ερμού ήταν precious.

Neuro τις καθυστερείς πολύ τις φωτογραφίες... *βγάζει μαστίγιο με 9 ουρές*

#169 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 03 March 2009 - 13:16

Σε κάποια φάση μετρηθήκαμε 61 άτομα αλλά δεν παίρνω και όρκο για το ακριβές της μέτρησης. Ξέρω σίγουρα ότι πιάσαμε πάρα πολλά τραπεζάκια στην καφετέρια πάντως. In any case αν και δεν συνέχισα στο Le Roi να πω ότι πέρασα πάρα πολύ ωραία και γνώρισα πάρα πολλά παιδιά και irl.

Στο Θησείο ήμασταν 55 +/- 5. Στο Σύνταγμα όπου και πρωτοσυναντηθήκαμε θα ήταν ακόμα περίπου 10-15 άτομα, επομένως ίσως να χτυπήσαμε και ένα 70άρι.

Επίσης Roi Mat λέγεται το μαγαζί, το Le Roi δεν είναι στα Εξάρχεια :hahaha:

E5VV38U.jpg

#170 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 03 March 2009 - 13:30

Neuro τις καθυστερείς πολύ τις φωτογραφίες... *βγάζει μαστίγιο με 9 ουρές*

:frozen::terror2::colddd: Διξτε λιγο ελεος ... εχω απο τοτε 0 ελευτερο χρονο ... και τωρα απο το μαθημα μιστικα γραφω :emptyonexg1: ... υποσχομαι θα τα ανεβασω αποψε :congrats:! Μονο μαζεψτε τα μαστιγια :oo::deadga6:

#171 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 March 2009 - 13:44

Επίσης Roi Mat λέγεται το μαγαζί, το Le Roi δεν είναι στα Εξάρχεια :hahaha:

Lol!!!:hahaha: Έλα μωρεεε τι Λωζάνη τι Κοζάνη (seriously μην με αφήσετε ποτέ να σας καθοδηγήσω:frozen: - οι ικανότητες πλοήγησης μου είναι περιορισμένες.)

Νeuro και εννοείται φυσικά θα βάλεις μόνο τις Photo που με κολακεύουν.... :hahaha:

#172 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 03 March 2009 - 14:01

Νeuro και εννοείται φυσικά θα βάλεις μόνο τις Photo που με κολακεύουν.... :hahaha:

Δεν νομίζω να έχει βγάλει τέτοιες:hiding_something:

#173 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 03 March 2009 - 15:48

αρκει να μην βαλει η πιουπιου εκεινη τη φωτο που δεν πρεπει να βαλει και οοοολα οκ ...

θα μου μεινουν παντως :

my sosexymaster and her pet... που πατησε κατι πολυ αηδιαστικο στον πειραια γυριζοντας σπιτια μας...:puke:

ο φαντομ ντακ με τις απιστευτες πληροφοριες περι παπιοθεματων που μου εδωσε... (εχει μια βιβλιοθηκη στο κεφαλι!!!)

ο Σειριος γιατι ειμαστε απο την ιδια παστα... :hehehe:

ο ριδελουμπ που τσακισε μια πιτσα μονος... :hihi2:

και αλλα και αλλοι, αλλα μολις εφαγα και δεν παει πολυ αιμα στον εγκεφαλο να τα βαλω σε σειρα... ^_^

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#174 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 03 March 2009 - 17:20

Εγώ θέλω να δω άμα θα είμαι πάλι εντελώς νίντζας & δε θα φαίνομαι σε καμία photo. :hero:

Edited by Yo! Master, 03 March 2009 - 19:11.

----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#175 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 03 March 2009 - 18:15

Εγώ θέλω να δω άμα θα είμαι πάλι εντελώς ninja & δε θα φαίνομαι
σε καμία photo. :hero:

Αν δεν βαρισουν κ ντινοσουν πραγματικοσ νιντζα (το οποιο ειναι πανευκολο δεν χρειαζετε καν κουστουμι )θα ειχεσ περισοτερο κ ποιο σιγουρο Φωτογραφικο χρονο :kakaka::hehehe::kakaka:
(Την επομενη φορα αν θεσ σου λεω πως)

I would likePosted Image for a pet...

#176 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 04 March 2009 - 02:23

γιατί και οι νεκροί έρχονται στα μίτινγκς....

Spoiler:

Υ.Γ φίλε πολύ πετυχιμένο!!!!

Διότι τα cosplay meetings ξυπνάνε και νεκρούς. Μπουχαχαχαχα! :kakaka:
(Oμολογουμένως, και γαμώ τις φωτογραφίες :riiight: )

#177 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 04 March 2009 - 10:31

Εγώ θέλω να δω άμα θα είμαι πάλι εντελώς νίντζας & δε θα φαίνομαι σε καμία photo. :hero:

Υπαρχουν φοτο που φενεσε πεντακαθαρα...χε χε κ εγω τισ εχω...:hehehe::hehehe::hehehe:

#178 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 04 March 2009 - 13:04

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#179 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 04 March 2009 - 15:02

Στο Roi Mat υπηρχε κ ενασ αλλοσ συμφορουμιτης που εβγαζε φοτο ...ξερει κανεισ ποιοσ ηταν?Που θα βρουμε τισ φοτο?

#180 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 04 March 2009 - 15:08

σίγουρα ήταν συνφορουμίτης και όχι η Ασφάλεια;