Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Forum Maintenance


  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#16 Sora

Sora

    Gintama Hype

  • Members
  • 682 posts

Posted 02 May 2009 - 02:01

Επισης τελευταια δν μου κανει καν load τη σελιδα και μου τη δειχνει ασπρη, με αποτελεσμα να spamαρω το f5 και να κανω refresh τη σελιδα ωσπου να γινει load.
Αυτο προβλημα εχει να κανει με τη σελιδα η απο καμια βλακεια δικια μ?
need to fix it, μ τη σπαει μετα απο 10λεπτα γραψιμο post και αναζητησεων link να μ πεταει ασπρη σελιδα και μετα παλι απο την αρχη


#17 Loke

Loke

    ~Moe Mio Moe~

  • Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 02 May 2009 - 02:57

ανηκει στο κομματι του server που τα παιζει παρωδικα, τα παιδια προσπαθουν να το λυσουν.

#18 Left64Vegeta

Left64Vegeta

    Technical Staff

  • Administrators
  • 370 posts

Posted 23 February 2010 - 02:12

Σε 10 λεπτά θα κλείσουμε για περίπου μισή ώρα το forum για αναβάθμιση του vBulletin στην εκδοση 3.8.2. Αναμείνατε στο ακουστικό σας.

Edit: Η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε. Παρακαλούμε μην ξεχάσετε να μας αναφέρετε τυχόν προβλήματα που θα συναντήσετε στην νέα έκδοση.

Edited by Left64Vegeta, 23 February 2010 - 02:39.