Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
* * - - - 1 Ψήφοι

Gantz


  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2008 - 01:54

Καλό θα ήταν τυχόν μικρά παιδιά και ευσυγκίνητα άτομα να παραμείνουν μακρυά από την σειρά αυτή. Το Gantz είναι η ζωντανή απόδειξη πως άλλο είναι τα "κινούμενα σχέδια" και άλλο τα "παιδικά".

Η ιστορία του anime διαδραματίζεται στην σύγχρονη Ιαπωνία. Όλα δείχνουν πως πρόκειται για μία ακόμα συνηθισμένη ημέρα ρουτίνας. Οι μαθητές πηγαίνουν στα σχολεία, ο κόσμος ψωνίζει, οι εργαζόμενοι πάνε στην δουλειά τους. Ο κόσμος είναι όπως τον ξέρουμε: ληστείες, αλήτες στον δρόμο, ζητιάνοι, άτομα που δεν δίνουν δεκάρα για τον άνθρωπο που περνάει δίπλα τους στον δρόμο. Το Gantz μας παρουσιάζει την σκληρή πραγματικότητα του δικού μας κόσμου.

Πρωταγωνιστής είναι ένας συνηθισμένος μαθητής λυκείου, ο Kurono Kei. Όσο ο Kei προχωράει προς το σπίτι παρατηρεί πως η κατάσταση στον κόσμο είναι γεμάτη λάθη και αδικίες, και το χειρότερο είναι πως είναι τόσο συνηθισμένα που όλοι τα αντιμετωπίζουν με απάθεια ως μια καθημερινή και αμετάκλητη πλέον πραγματικότητα.
Ένας ζητιάνος κοιμάται στα σκουπίδια κάτω από το απαρατήρητο βλέμμα των περαστικών, μία ακόμα ληστεία γίνεται στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς και οι συνηθισμένοι μεθύστακες βρίσκουν καταφύγιο στο Μετρό. Ομολογουμένως δεν είναι και το καλύτερο θέαμα για κάποιον που μόλις τελείωσε από ένα ατέλειωτο οχτάωρο βαρεμάρας και αγγαρείας (ναι, στο σχολείο αναφέρομαι)


Δημοσιευμένη  εικόνα



Και όλα αυτά είναι τόσο βαρετά και ανάξια προσοχής, που η αναμονή για το τραίνο φαντάζει να είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του Kei. Παρατηρώντας τον κόσμο που περιμένει στο Μετρό, μπορεί κανείς να καταλάβει πως δεν νοιάζονται για τίποτα άλλο πέραν του εαυτού τους. Οι σκέψεις τους δεν είναι πιο βαθιές από το τι ώρα θα φτάσουν στο σπίτι, αν θα προλάβουν τον αγώνα, ή αν θα πετύχουν ανοιχτά τα μαγαζιά. Και μέσα σε όλα αυτά έρχεται κάτι το διαφορετικό, κάτι πρωτάκουστο, που όμως δεν του δίνεται η δέουσα σημασία, όπως ήταν λογικό άλλωστε σε αυτήν την κοινωνία απάθειας.

Ένας ζητιάνος επειδή ήταν μεθυσμένος έπεσε στις γραμμές του τραίνου. Είναι αξιοθαύμαστο το πόσο πολλοί άνθρωποι κάθονται και τον κοιτάνε. Τον κοιτάνε χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα, και σκόρπιες σκέψεις από τους περαστικούς γεμίζουν την ήδη αποπνικτική ατμόσφαιρα.




Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα




-Το έδαφος είχε νερά εξ' αιτίας της βροχής και γλίστρησε
-Κάποιος πρέπει να καλέσει τον υπεύθυνο στου σταθμού
-Είναι χαμένος
-Ποτέ μου δεν έχω δει άνθρωπο να σκοτώνεται. Πως να είναι άραγε;
-Πρέπει να τον τραβήξω μερικές φωτογραφίες


Μέσα σε όλους αυτούς ένα τυχαίο άτομο, ένας τυχαίος περαστικός αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα. Ακόμα και σε μια τέτοια κοινωνία υπάρχουν άτομα που εν τέλει τους ενδιαφέρει ο συνάνθρωπός τους. Ο λόγος για τον Masaru Kato.



Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα





Ο Kato τρέχει στις γραμμές για να βοηθήσει τον άτυχο άνθρωπο. Τυχαίες σκέψεις για μια ακόμα φορά γεμίζουν τα κεφάλια των περαστικών

-Είναι τρελός
-Προσπαθεί να φανεί cool
-Θα πεθάνουν και οι δύο
-Ομορφούλης είναι αυτός


Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα




Φανερά απελπισμένος κάνει έκκληση για βοήθεια αλλά όπως είναι πασιφανές, κανένας δεν προτίθεται να διακινδυνεύει την ζωή του για κάποιον άλλο. Πόσο μάλλον για έναν βρομιάρη άστεγο ζητιάνο. Ο Kei κάθεται και αυτός χωρίς να ξέρει τι να πρωτοσκεφτεί. Εκείνη την στιγμή όμως συμβαίνει το τελευταίο που θα ήθελε ο Kei να γίνει. Ο Kato μόλις τον είδε τον αναγνώρισε και τον φώναξε να τον βοηθήσει. Ήταν καλοί φίλοι στο σχολείο πριν πολλά χρόνια.

Πως θα αισθανόσασταν εσείς στην θέση του Kei; Τόσην ώρα δεν με είχε προσέξει αλλά τώρα με φωνάζει. Γιατί τώρα; Γιατί σε αυτήν την κατάσταση; Πρέπει να τον βοηθήσω; Γιατί εγώ;




Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα



Πως μπορεί να χαίρεται κάποιος όταν συναντάει έναν φίλο του σε τέτοια κατάσταση; Τι μπορεί να κάνει όταν όλος ο υπόλοιπος κόσμος τον κοιτάει σαν να λέει πως είναι ο μόνος που οφείλει να τον βοηθήσει επειδή είναι φίλος του;
Γιατί όμως τον βοηθάει αντί να σηκωθεί να φύγει; Τι τον τραβάει; Η φιλία; Η συνείδησή του; Ή μήπως δεν ξέρει ούτε και ο ίδιος;




Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα



Με την συνεργασία των δυο τους, καταφέρνουν να ανεβάσουν τον λιπόθυμο άνθρωπο πάνω στην αποβάθρα. Δείχνουν να έχουν ηρεμήσει έως ότου την στιγμή που ακούγεται ο ήχος του τρένου. Η αποβάθρα είναι πολύ ψηλά για να σκαρφαλώσουν, ο χρόνος τρέχει αντίστροφα και όσοι ήταν πάνω αντί να βοηθήσουν, αποτραβιούνται μιας και το να εμπλακούν στην όλη υπόθεση είναι το τελευταίο που θα ήθελαν. Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να αρχίσουν να τρέχουν μέχρι να σταματήσει το τρένο. Να τρέξουν μέχρι να βρουν κάποιο άνοιγμα.

Η λήψη φωτογραφιών είναι το μόνο που μπορούν να κάνουν όσοι παρακολουθούν. Λήψη φωτογραφιών με την συνηθισμένη βαρεμάρα που διακατέχει τον όχλο, σαν να μην συμβαίνει τίποτα το συνταρακτικό, τίποτα άξιο προσοχής.




Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα



Το Gantz παρουσιάζει την σκληρή πραγματικότητα του κόσμο μας. Στην πραγματικότητα τα πάντα είναι απρόβλεπτα και όχι πάντα ευχάριστα. Άνθρωποι πεθαίνουν την στιγμή που μιλάμε, και εμείς καθόμαστε και βλέπουμε anime. Μπορούσαμε να κάνουμε κάτι για αυτούς; Ίσως ναι. Ίσως και όχι. You Have Been Warned


Spoiler:




Τώρα βέβαια όπως είναι λογικό θα αναρωτιέστε τι συνέβη.Ο πρωταγωνιστής πεθαίνει; Είναι δυνατόν αυτό; Μου έριξε spoiler ο Φάντομ Ντακ; Πως θα δω την σειρά αφού ξέρω την κατάληξη;

Όλα τα παραπάνω δεν γίνονται στο τελευταίο , αλλά στο πρώτο επεισόδιο της σειράς. Για την ακρίβεια πριν τη μέση του πρώτου επεισοδίου. Όλα τα παραπάνω δεν είναι παρά ένας πολύ μικρός πρόλογος για το τι θα ακολουθήσει. Επειδή το Gantz μπορεί να παρουσιάζει τον κόσμο μας, όμως δεν είναι κατ' ανάγκην ο δικός μας πραγματικός κόσμος. Το τι επακολουθεί ύστερα από το τρένο είναι πραγματικά δυσνόητο.



Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα



Ο Kato και ο Kei βρίσκονται σε ένα δωμάτιο μαζί με άλλους ανθρώπους, χωρίς εξόδους, με μία μεγάλη μαύρη σφαίρα στη μέση. Άνθρωποι οι οποίοι έπρεπε να είχαν πεθάνει βρίσκονται σε αυτό το δωμάτιο. Είναι νεκροί τελικά ή όχι; Τους δόθηκε δεύτερη ευκαιρία; Βρίσκονται στον Παράδεισο; Και τι είναι αυτή η μυστηριώδης μαύρη σφαίρα στο κέντρο του δωματίου; Τι είναι εν τέλει το Gantz;

Όλα αυτά συμβαίνουν στο πρώτο και μόνο επεισόδιο. Το τι θα επακολουθήσει και τι είναι στην πραγματικότητα η μαύρη σφαίρα ξεπερνάει κατά πολύ τα όρια του λογικού, και τα όρια της φαντασίας σας. Θέλω για ακόμα μία φορά να επαναλάβω πως η σειρά περιέχει πολύ splatter. Πολλοί ήρωες εμφανίζονται με μοναδικό σκοπό να πεθάνουν σαν κομπάρσοι σε θεατρική παράσταση. Μόνο που εδώ δεν είναι θέατρο. Και μέσα από όλα αυτά αντικατοπτρίζεται η κοινωνία όπου ζούμε όλοι μας.





Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα





Όπως είναι λογικό για τέτοιο anime, στην Ιαπωνική τηλεόραση προβλήθηκε λογοκριμένο. Τα DVDs της σειράς όμως είναι uncencored. Προβλήθηκε σε 2 seasons των 13 επεισοδίων η καθεμία. Σύνολο είναι 26 επεισόδια.

Το Gantz στηρίζεται στο ομώνυμο manga το οποίο προχωράει την εξέλιξη πολύ περισσότερο από το τέλος του anime. Πρόσφατα έγινε licensed από την Dark Horse και ήδη κυκλοφορούν οι 2 πρώτοι τόμοι. Στην Ιαπωνία οι τόμοι έχουν ξεπεράσει τους 20 και η ιστορία συνεχίζεται ακόμα. Το anime σταματάει να ακολουθεί το manga στην αρχή του 8ου τόμου.

Το μεγάλο μειονέκτημα της anime εκδοχής του Gantz είναι πως δίνει περισσότερη βάση στη βία και εμμέσως στους κοινωνικούς προβληματισμούς, αδιαφορώντας όμως έτσι για διάφορους άλλους τομείς. Η σειρά κατά περιόδους εμφανίζει διάφορα κενά, περίεργο animation και μη λογική συνέχεια στη δομή της εξιστόρησης. Μερικοί το προσπερνάνε χωρίς να δώσουν καν σημασία, μερικοί όμως εκνευρίζονται από αυτό. Αν σας αρέσει το είδος και είστε διατεθειμένοι να παραβλέψετε ορισμένα σημεία του GANTZ, τότε εγγυημένα θα το ευχαριστηθείτε.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Dante80: 04 Μάιος 2012 - 09:06

E5VV38U.jpg


#2 Guest-67807

Guest-67807

    Anime Freak

  • Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2008 - 11:36

αρκετα καλο animation. μπορει για μερικους να φανει λιγο περιεργο(:oo:), οποτε οποιος 8ελει ας διαβασει και το manga το οποιο ειναι ongoing αν δεν κανω λα8ος.

#3 Cursed blade keeper

Cursed blade keeper

    a man of mystery

  • Members
  • 97 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2008 - 22:25

Δεν έχω δει το anime πάντως όποιος θέλει να το δει καλό θα ήταν πιστεύω να διαβάσει και το manga... γιατί απλώς τα σπάει

#4 Jooji-san

Jooji-san

    Lieutenant

  • Members
  • 437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 16:54

Θα το κοιταξω φαινεται πολυ καλο και ενδιαφερον!!!Thnx

#5 sunday

sunday

    Anime Elite

  • Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 19:49

Μια καλή βάση και ελεεινά βαρετή εξέλιξη. Το τελείωσα μόνο και μόνο για να δω αν έχει κατάληξη.

Δημοσιευμένη  εικόνα


#6 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 21:12

Δυστυχώς από τη στιγμή που το manga συνέχιζε ακόμα, επέλεξαν την πιο εύκολη λύση, ένα τέλος filler. Η τελευταία αποστολή δεν υπάρχει στο manga, και παρ' όλο που σε εμένα άρεσε τρελά, στην πλειοψηφία των θεατών χτύπησε πολύ άσχημα. Από εκεί και πέρα αξίζει το manga με τα χίλια.

E5VV38U.jpg


#7 Dante80

Dante80

    (╯°□°)╯︵ ┻━┻

  • Retired Staff
  • 5.515 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2008 - 09:55

PK makes a preview, yay!!...:wooi2:

Tώρα για το gantz, δεν έχω τις καλύτερες εντυπώσεις. Ενώ ξεκίνησε καλά σαν concept, το anime για μένα την πάτησε
στην εξέλιξη, χάνοντας το ενδιαφέρον του imo. To τέλος είναι κλασσική gonzo μεταχείριση, no comment. Το manga το συνέχισα για λίγο καιρό, αλλά πάλι δεν την πάλεψα...:emptyonexg1:

Not my cup'o'grog, αλλά
μπορώ να καταλάβω την έλξη του...καλά να ναι και η Κα Titz...:hahaha:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.


#8 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3.264 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2008 - 14:28

και εγω να πω πως στη σειρα δεν εριξα ουτε μια ματια. Το manga το παρατησα στο 21 τευχος. Τα πρωτα τευχη ομως ειχαν πλακα.

ομως ακομα πιο απιστευτο απο το γεγονος πως βρισκονται στο δωματιο με τη μαυρη σφαιρα, ειναι το γεγονος πως δεν σκεφτηκαν να χωθουν κατω απο την πλατφορμα. Σε καθε σταση υπαρχει ενα κενο ασφαλειας. Ασε που θα επρεπε να παθουν ηλεκτροπληξια οταν ακουμπησαν τις ραγες. Μην πω πως ο οδηγος του μετρο ειχε το χρονο να φρεναρει αλλα φαινεται η αδιαφορια ηταν τοσο μεγαλη που ουτε αυτον ειδοποιησαν. Φαινεται οι υπαλληλοι διαβαζαν manga.

Μιλαμε για τρυπαρες. Αλλα manga ειναι αυτα.....

Στο τελος καθε επεισοδιου επρεπε να εχει ενα ηθικο διδαγμα. Πχ:

Για αυτο παιδια να ξερετε πως ειναι επικινδυνο να βοηθατε ατομα που πεφτουν στις ραγες του μετρο. Εαν δειτε κατι τετοιο αμεσως χτυπηστε το συναγερμο και ειδοποιηστε τους υπαλληλους.

#9 Joker666

Joker666

    Why so serious ?

  • Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2008 - 20:16

Polu endiaferon ... :D:nbleed:

#10 Radagast

Radagast

    Cogito ergo sum

  • Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2008 - 21:18

Αρκετά καλό preview αν και έχει minispoilers.
Πάντως ποτέ δε θα καταλάβω γιατί όλοι θέλουν συμβατικά τέλη, happy endings κτλπ κτλπ.
Εγώ το τέλος του Gantz anime μου άρεσε πραγματικά πολύ και μου θύμισε berserk φάση αλλά με scifi αντί για fantasy medieval setting. To anime για μένα μια χαρά έστεκε και από μόνο του.

Στο κάτω κάτω τον σκοπό του το anime το κατάφερε. Αν και είχε τρύπες στο σενάριο, η επικέντρωση γινόταν στο "survival horror" στοιχείο που είναι και άλλωστε χαρακτηριστικό των thriller-horrors και ακόμη περισσότερο των zombie movies οπότε δεν έπαιζε ιδιαίτερο ρόλο. Επικέντρωνε στην ατμόσφαιρα και στην ψυχολογική πίεση που δέχεται ο άνθρωπος όταν κινδυνεύει η ζωή του από κάτι άγνωστο και στο ποιες είναι οι αντιδράσεις του.

Προφανώς όποιος δεν αρκείται σε thriller με suspense, δράση και splatter και φυσικά απρόβλεπτες καταστάσεις όπως και αντισυμβατικό τέλος δε θα του αρέσει κάτι στο Gantz.

Πάντως το transition στο manga επιβάλλεται που είναι must.

Recommended για thriller/horror fans έχω να πω αλλά τπτ το ιδιαίτερο για όποιον δεν αρέσκεται σε τέτοιο genre. Εμένα προσωπικά δεν με χάλασε καθόλου...

PS : Η σκέψεις του πρωταγωνιστή πάντως, σε πολλά σημεία μου θύμισαν Yagami light, ειδικά στο πόσο "παρτάκιας/εαυτούλης" ήταν στην λογική του.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 13 Ιανουάριος 2009 - 15:59

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#11 Kenny

Kenny

    <SS0·b ∨ ~SS0·b>

  • Retired Staff
  • 8.653 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2009 - 04:43

Λίγο πολύ θα έγραφα τα ίδια με τον Dante. Ένα manga το οποίο γρήγορα σε κουράζει, που το παίρνει η GONZO και το κάνει τρισχειρότερο.

Recipe for disaster or what.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||


#12 Panagio_Bunji

Panagio_Bunji

    ~Big Daddy~

  • Members
  • 6 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2009 - 00:53

Δεν θα ελεγα οτι ειναι και οτι καλυτερο εχω δει.Αλλα επειδη ειναι το anime που ειδα αμεσως μετα το berserk τα στοιχεια horror δεν με πειραξαν πολυ.Παρολα αυτα το το θεωρω ενα συμπαθητικο anime.Κατα την ταπεινη μου αποψη δεν ειναι τελειως χασιμο χρονου.Παρολα αυτα ας μην ξεχναμε οτι οι αποψεις διαφερουν απο ατομο σε ατομο και ειδικα σε ενα τετοιο anime εγω προσωπικα περιμενω να δω καθε ειδους βαθμολογιες.
Δημοσιευμένη  εικόνα

In the name of God,impure souls of the living dead
shall be banished into eternal damnation.Amen.

#13 Randomness_Owns

Randomness_Owns

    done starting...

  • Members
  • 6 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2009 - 09:48

ειναι ενα παρα πολυ ωραιο ανιμε - εγω διαβαζα τα μανγκα αλλα για καποιο λογο που μαλλον ειχε σχεση με copyright το βγαλανε απο το onemanga οπου το διαβαζα κ τωρα το ψαχνω ... εχει κανεισ καμια ιδεα που μπορω να το βρω τωρα ?
this isn't madness stein-kun! THIS IS SHIBUSEN! ! !

#14 animanthropos

animanthropos

    Starting...

  • Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 18:17

Το anime μπορώ να πώ ότι είναι συμπαθητικό, στο κλίμα του manga, αν και δεν με πολυάρεσε το υπερβορικό echhi στοιχείο που υπήρχε. Από τα στοιχεία που μ' άρεσαν ήταν η χρήση της κάμερας, στην αρχή λίγο περίεργη. Η τελευταία ιστορία μπορώ να πω ότι ήταν καλά δομημένη σε σχέση με άλλα anime (π.χ. Claymore). Η ιστορία είναι περίπου μέχρι την μέση του 8oυ τόμου απο το manga, Τέλος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί να δείξουμε ότι είναι "παιδικό" (χοχοχο) Σε γενικές γραμμές είναι must για τους φανατικούς του είδους.

#15 Seirios

Seirios

    Έκτακτος νεαρός...

  • Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 18:27

αν η ζωή σας είναι χάλια,αν τίποτα δεν πάει καλά,αν έχετε βαρεθεί αυτόν τον κόσμο και σκεύτεστε να αυτοκτονήσετε....ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΙΜΕ.....
είναι για γερά νεύρα...μουαχαχα..
Πέρα από την πλάκα...μου άρεσε τρελά αυτό το άνιμε όπως και το τέλος του και ασ μην άρεσε στους περισσότερους...δείχνει μαι άλλη οπτική στους χαρακτήρες,δεν μπορούν όλοι οι προταγωνιστές να φέρονται σαν καλοί,αλλα να σκεύτονται και σαν καλοί...αυτό μας δείχνει αυτό το άνιμε...την άλλη οπτική των πραγμάτων με λίγα λόγια...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: