Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
* - - - - 1 Ψήφοι

Τα πρώτα βήματα για αγορές μέσω Διαδικτύου.


  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#16 Leon

Leon

    Manga Oldbie

  • Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2013 - 23:05

Αγοράζει κανείς από steam? Γενικώς εκτός από amazon ψιλοφοβάμαι να αγοράσω από αλλού; Ξέρετε, αν αγοράσεις κάτι, μπορείς να το κατεβάσεις και να παίξεις επί τόπου;
Δημοσιευμένη  εικόνα

#17 Gomu Gomu No Mi

Gomu Gomu No Mi

    Anime Amateur

  • Members
  • 120 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPatra

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2013 - 15:21

Αγοράζω συχνά από Steam. Απλά να ξέρεις είναι μεγάλο κόλλημα γιατί βγάζει πολύ συχνά καλές προσφορές και είναι δύσκολο να αντισταθείς. :hot: Με το που αγοράσεις ένα παιχνίδι μπορείς κατευθείαν μέσω του steam client(πρέπει να τον εγκαταστήσεις) να το κατεβάσεις -με αρκετά καλή ταχύτητα συνήθως- και να το παίξεις. Επίσης βολεύει γιατί παίρνεις αμέσως ότι update βγει για κάποιο απ τα παιχνίδια σου, μπορείς να φτιάξεις ομάδες, μπορείς να παίξεις online, κ.α. Υποστηρίζει πολλούς τρόπους πληρωμής και κυρίως paypal.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gomu Gomu No Mi: 03 Ιανουάριος 2013 - 15:23

Oi,Oi,Oi baka.

#18 Leon

Leon

    Manga Oldbie

  • Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2013 - 16:59

OK, thanks 8)
Δημοσιευμένη  εικόνα