Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Ζητουνται ατομα για το project του Dragon Ball[AnatheManga]


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 GeRi

GeRi

    AnatheMangitis!

  • Members
  • 107 posts

Posted 05 December 2008 - 00:27

Γεια σας, η AnatheMANGA ζητάει άτομα για να συμμετάσχουν στο project για το manga του Dragonball. Όποιος έχει μεράκι, γνωρίζει καλά Αγγλικά ή ξέρει να χειρίζεται το Photoshop είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτος να μας βοηθήσει στο project μας. Όποιος ενδιαφέρεται παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου… το msn μου είναι:
Το project αυτό το ξεκίνησε μια κοπέλα η Korkofilaki και αυτήν την στιγμή συμμετάσχουν μόνο δυο άτομα, γι’ αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να βρεθούν παραπάνω άτομα για να ολοκληρωθεί το project. Πρόκειται για μια σπουδαία προσπάθεια που αξίζει τον κόπο να την στηρίξουμε… Ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων.


Edited by GeRi, 04 November 2013 - 04:20.

Posted Image

#2 Geutella

Geutella

    Anime-Greek

  • Members
  • 337 posts

Posted 05 December 2008 - 00:49

Καταρχάς συγχαρητήρια στην Korkofilaki και στον Zetto που έχουν αναλάβει να διεκπεραιώσουν ένα τέτοιο επίπονο project... είμαι μέλος της anathemanga αλλά δυστυχώς δεν γνωρίζω καθόλου photoshop (όχι ακόμα τουλάχιστον) και οι γνώσεις μου στα Αγγλικά πιστοποιούνται μόνο από ένα lower... θα ήθελα πολύ να βοηθήσω στο project γιατί είναι πολύ σημαντικό αλλά μπορώ μόνο στον τομέα της μετάφρασης και αυτό κουτσά στραβά... Αυτήν την περίοδο δυστυχώς είμαι πολύ φορτωμένη... μόλις φτιάξουν τα πράγματα GeRi θα σε ενημερώσω να δούμε αν μπορώ να βοηθήσω κάπου...

Υ.Γ.: Θα παρακαλούσα και εγώ όποιος ενδιαφέρεται και έχει την καλή διάθεση να βοηθήσει... είναι κρίμα ένα τόσο ωραίο manga να μην μεταφραστεί στα ελληνικά... Επίσης Korkofilaki και Zetto συνεχίστε έτσι... και ελπίζω να μεγαλώσει η ομάδα σας!!!
Posted Image

#3 Korkofilaki

Korkofilaki

    Anime Freak

  • Members
  • 423 posts

Posted 05 December 2008 - 01:14

Η βασικοτερη βοηθεια που θα ηθελα ειναι καποιος που να γνωριζει καλα ιαπωνικα για να βοηθησει με την μεταφραση. Ακομα βασιζομαι στην αγγλικη εκδοση σε μεγαλο βαθμο, και θα ηθελα να ξεφυγω απο εκει και να ερθω οσο πιο κοντα στην ιαπωνικη εκδοση γινεται, καθως στα αγγλικα πρωτον ειναι λογοκριμενοι οι διαλογοι και δευτερον υπαρχουν πολες "αμερικανιες" σε ορισμενα σημεια.:uhh: Απο εκει και περα οποιος θελει να βοηθησει και σε αλλα θεματα απλα ας ειδοποιησει, απο θεσεις αλλο τιποτα.:hahaha:

#4 Camus

Camus

    Cavaliere D'Oro

  • Members
  • 199 posts

Posted 05 December 2008 - 09:17

Θα μπορούσα να βοηθήσω και με το Photoshop και με τη μετάφραση. Μιλώ άπταιστα Αγγλικά και τα Ιαπωνικά μου ειναι ικανοποιητικά...

@GeRi σε έκανα add στο msn για να μου πείς λεπτομέρειες σχετικά με το project!!
Posted Image

#5 Seirios

Seirios

    Έκτακτος νεαρός...

  • Members
  • 776 posts

Posted 05 December 2008 - 09:19

παίδες μπράβο για το κουράγιο σας και για τη δουλειά σας! απο εμένα καλή επιτυχία!
Posted Image
Spoiler:

#6 GeRi

GeRi

    AnatheMangitis!

  • Members
  • 107 posts

Posted 05 December 2008 - 23:36

παίδες μπράβο για το κουράγιο σας και για τη δουλειά σας! απο εμένα καλή επιτυχία!

Τα εύσημα πάνε όλα στην Korkofilaki γιατί αυτή ήταν που άρχισε αυτό το τόσο μεγάλο και δύσκολο project!!!:congrats:
Posted Image