Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Πέθανε ο Munetaka Higuchi των LOUDNESS.


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

    Anime Fan

  • Members
  • 306 posts
  • Location札幌

Posted 01 December 2008 - 18:21

Δυστυχώς πέθανε ο drummer των LOUDNESS του πιο γνωστού Ιαπωνικού μέταλ συγκροτήματος στον κόσμο, Munetaka Higuchi, σε ηλικία μόλις 49 ετών ύστερα από μάχη με τον καρκίνο. Ο Higuchi, μαζί με τον Akira Takasaki έκανε γνωστή την Ιαπωνική μέταλ σκηνή στον κόσμο στη δεκατιά του 80, με πολύ καλές παραγωγές μέχρι και σήμερα.

Ελπίζω να μείνει για πάντα στις καρδιές μας.

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.


#2 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

    Παρλιακό του Σατανά.

  • Members
  • 815 posts

Posted 08 December 2008 - 04:08

κριμα.
μ αρεσαν οσο οι antifeminism Που χες προτινει.

Posted Image