Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Collections


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 dennisuke

dennisuke

    Fall nRoll & Scroll nCall

  • Members
  • 55 posts

Posted 26 November 2008 - 17:08

ΣΥΛΛΟΓΕΣ

Εχμ... όλοι μας, κάποια στιγμή της ζωής μας ασχοληθήκαμε με κάποια συλλογή, ψηφιακής μορφής ή μη. Και δε θα είναι παράξενο, ούτε και κακό, να μας ξαναπιάσει κάποτε το μεράκι.

Τρέχαμε στα ταχυδρομεία να πάρουμε τα γράμματα για να ξεκολλήσουμε τα γραμματόσημα και να τα μουλιάσουμε μετά στο νερό, πηγαίναμε στα βιβλιοπωλεία και διαλέγαμε το βιβλίο που ταίριαζε στη συλλογή μας, όλο χαρά γυρνώντας σπίτι γρήγορα γρήγορα να το διαβάσουμε και να το τοποθετήσουμε στο ράφι μας, επισκεπτόμασταν τα CDάδικα a.k.a CDπωλεία για να αγοράσουμε μουσικά album των αγαπημένων μας συγκροτημάτων και τραγουδιστών ή όσα είχαν τη σφραγίδα της Deutsche Grammophon...
Κατεβάζαμε τις αγαπημένες μας ταινίες από τα πολυπόθητα torrents, διάφορα τραγούδια από προγράμματα με κατάληξη -wire, παιχνίδια για pc ή κονσόλες...
Ή ακόμη και διακοσμητικά αντικείμενα για το σπίτι, αντίκες για την αποθήκη (για μεγαλύτερες ηλικίες) αυτοκινητάκια και ήρωες του hollywood (για μικρότερες), και ένα σωρό άλλα πράγματα που δε μου έρχονται τώρα στο μυαλό αλλά θα τα πείτε εσείς! :congrats:

Sa, hajime! Για να δούμε τι συλλογές έχει κάνει ο καθένας :wooi2:
Επίσης, το thread θα είναι πιο ανοιχτό , με την έννοια ότι θα συζητάμε γενικότερα για τη σημασία που έχει μια συλλογή για εμάς, αν αποδείχτηκε ότι μάταια μαζεύαμε ένα σωρό πράγματα στο βωμό της ομοιομορφίας ή αν απλώς δεν αποδεχόμαστε τον προηγούμενο εαυτό μας και θεωρούμε τις συλλογές ξεπερασμένες. Γενικά, ό,τι σας κατέβει και θέλετε να πείτε για τις συλλογές σας, για τις συλλογές γενικότερα, τα μελλοντικά σχέδιά σας και κάθε άλλο περί αυτού του θέματος, just fire away!

Spoiler:


Επειδή όμως υπάρχει περίπτωση να παρουσιαστεί μια μικρή αδράνεια, ξεκινώ από τώρα, για να δώσω και τη φόρμουλα... :P
Κάθε μία από τις περιόδους διακοπών -χριστούγεννα, πάσχα, καλοκαίρι- πήγαινα και βουτούσα ένα τεύχος Αστερίξ από τα περίπτερα ή από κάποιο εφημεριδοπωλείο γιατί -φυσικά- μου άρεσε πάρα πολύ η συγκεκριμένη σειρά κόμιξ, ώσπου μια μέρα τα μάζεψα όλα κι ησύχασα. Μετά τα διάβαζα και τα ξαναδιάβαζα από την αρχή γιατί ήταν κα-τα-πλη-κτι-κά. Δε δέθηκα με... δεν αγάπησα άλλη σειρά τόσο πολύ :rolleyes:

Μετά το θάνατο του Gosciny, πρέπει να έβγαλε ο Uderzo μόνος του μερικά τεύχη, που δεν είχαν βέβαια τους εμπνευσμένους διαλόγους του κατεξοχήν κειμενογράφου, αλλά διαβάζονταν κι αυτά άνετα και περνούσε ευχάριστα κι η ώρα. Μαμουθκομιξ φορ δε γουίν χαχα!

Edited by dennisuke, 27 November 2008 - 20:45.

Posted Image

#2 Maya-chan

Maya-chan

    Anime Master

  • Moderators
  • 1,667 posts

Posted 02 December 2008 - 19:30

Μικρή διάβαζα και μάζευα με μανία τα περιοδικά του Γκάρφιλντ. Αργότερα πέρασα στη συλλογή των Μίκυ Μάους και τώρα συλλέγω μάνγκα. Το τι βόλτες σε πρακτορεία, βιβλιοπωλεία, περίπτερα και άλλα παρόμοια μέρη έχω κάνει δε λέγεται.

Από άλλα είδη εκτός από κόμικς... όταν ήμουν εννιά χρονών μάζευα βιβλία της Ένιντ Μπλάυτον (μη γελάτε, για ένα παιδί εννιά χρονών είναι σκέτη πόρωση :chigau:), κάποτε προσπάθησα να μαζέψω γραμματόσημα (αλλά βαρέθηκα γρήγορα) και τώρα μαζεύω τα anime που βλέπω στον υπολογιστή μου. :bath:

15fkk04.jpg


#3 dimitorisu

dimitorisu

    Three Days Grace fan

  • Members
  • 102 posts

Posted 03 December 2008 - 17:01

Χμμ οσο για μενα Μανγκα Ανιμε κ Φιγουρες. Αλλα συλλεγω μονο τα αγαπημενα μου μανγκα. Αν παρω ενα οποιοδηποτε θα το παρω για να δω πως ειναι.

Οσο για φιγουρες βαρεθηκα λιγο αλλα θα τελειωσω την συλλογη μου αφου παρω φιγουρες της Rebecca Chamber, Tyrant 103 κ Wesker του Resident Evil... κ κανεναν Ακουμα λολ
Resident Evil Cosplay- bhterror.web.fc2.com
Posted Image

#4 moutzah3d1n

moutzah3d1n

    call me the GODFATHER

  • Members
  • 131 posts

Posted 03 December 2008 - 17:23

εγω παιδια παλια συλλεγα σουγιαδες και γενικα μαχερακια.. εχω απο σουγιαδακι για καθαρισμα μικρων ψαριων μεχρι κρητικο σουγια και απο πολυεργαλειο μεχρι ελβετικο σουγια... τρελη πορωση παλια... ςσπου μια μερα η μανα μου μου εχασε τον αγαπημενο μου που ανοιγε με κουμπι και ξενερωσα και την παρατησα


#5 Cursed blade keeper

Cursed blade keeper

    a man of mystery

  • Members
  • 97 posts

Posted 24 August 2009 - 03:08

Ξέρει κανείς τι παίζει με gundamn seed models;
:hero: