Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Ηλικία στο προφίλ χρήστη υποχρεωτική;


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 Gaiseric

Gaiseric

    Anime Fan

  • Members
  • 132 posts

Posted 13 November 2008 - 22:45

Μόλις γράφτηκα (εδώ το πρώτο μου post με μια μικρή εισαγωγή).
Feedback ζητήσατε; Ιδού!

  • Βρίσκω εξοργιστική την απαίτηση συμπλήρωσης της ακριβούς ημερομηνίας γέννησης από πολλά forum (και δυστυχώς το παρόν δεν αποτελεί εξαίρεση)! Είναι προσωπικό δεδομένο. Καταλαβαίνω την ανάγκη/χρησιμότητα/σκοπιμότητα της συμπλήρωσης της ηλικίας, αλλά γιατί στο καλό πρέπει να ξέρουν όλοι πότε έχω γενέθλια; Έβαλα μια ημερομηνία στην τύχη και νιώθω άσχημα, γιατί δε μου αρέσει να λέω ψέματα. (Εννοείται ότι το έτος γέννησης είναι το πραγματικό μου.) Μην το πάρετε προσωπικά, μου αρέσει αυτή η κοινότητα χρηστών και γι'αυτό γράφτηκα, απλά για μένα είναι policy η μη παροχή προσωπικών δεδομένων μέσω Internet forums.
  • Όπως έγραψα και στο link που δίνω, δε μπορώ να ανεβάσω το avatar μου. Δοκίμασα μια εικοσαριά φορές και με τους δύο παρεχόμενους τρόπους. Είναι μέρος των τεχνικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το forum τις τελευταίες ημέρες ή πρέπει να το κοιτάξει κάποιος admin;
Αυτά τα ολίγα, με διάθεση εποικοδομητική. Αν δε μου άρεσε ήδη το forum, ούτε θα γραφόμουνα ούτε feedback θα έστελνα. ;)

EDIT: Μάλλον νυστάζω και διάλεξα ηλίθιο και ασαφή τίτλο για το thread, αν και το περιεχόμενο του post ήταν OK. Δεν ήθελα να αναφερθώ στην ηλικία, που όπως είπα είναι λογικό να ζητείται, αλλά στην ακριβή ημερομηνία γέννησης. Ευχαριστώ για την υπομονή σας.

Edited by Gaiseric, 13 November 2008 - 22:50.
Διευκρίνιση


#2 Dante80

Dante80

    (╯°□°)╯︵ ┻━┻

  • Retired Staff
  • 5,515 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 13 November 2008 - 22:56

Καλησπέρα Gaiseric, και καλωσόρισες στην παρέα μας...

1> Η διαδικασία που βάζεις την ακριβή ημερομηνία γέννησής σου είναι απλά ένα πρόσθετο μέτρο ασφαλείας ενάντια στα spam bots, περίπου όπως το standard Vb Captcha. Φυσικά και δεν είσαι υποχρεωμένος να δείχνεις την ηλικία σου στα υπόλοιπα μέλη, μπορείς άνετα να την αφαιρέσεις από το profile και postbit σου, απλά επιλέγοντάς το εδώ...:thatsit:

Επιπρόσθετα, ο λόγος που σου ζητείται ηλικία κατά την εγγραφή είναι γιατί το site μας είναι ακατάλληλο για άτομα των 13 ετών. Φυσικά, μπορείς να είσαι μικρότερος και να βάλεις ψεύτικη ηλικία, αλλά έτσι είμαστε καλυμμένοι από τον νόμο (και από γονείς με τσουγκράνες και μπαλτάδες).
:terror2:


2> Ενδεχομένως πράγματι αυτό να είναι πρόβλημα της db μετά την αλλαγή μας (έχουμε μπόλικα τέτοια), ευχαριστούμε για το feedback. Παρακαλώ, ας μας πουν και άλλα μέλη μας αν έχουν το ίδιο πρόβλημα. Το δουλεύουμε...:smokingg:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.


#3 Gaiseric

Gaiseric

    Anime Fan

  • Members
  • 132 posts

Posted 13 November 2008 - 23:25

Ταχύτατη η απάντησή σου!

Φυσικά και δεν είσαι υποχρεωμένος να δείχνεις την ηλικία σου στα υπόλοιπα μέλη, μπορείς άνετα να την αφαιρέσεις από το profile και postbit σου, απλά επιλέγοντάς το εδώ...:thatsit:

Αυτό το ήξερα ήδη, απλά το ιδανικό θα ήταν να μη χρειαστεί να βάλω ημερομηνία πουθενά. (Δε μου αρέσει να δίνω ψεύτικα στοιχεία, ακόμα κι αν ξέρω ότι δε θα τα μπορεί να τα δει κανείς. Επίσης, ούτε αληθινά προσωπικά στοιχεία, ακόμα κι αν ξέρω ότι δε θα τα μπορεί να τα δει κανείς. Το πρώτο επειδή δε μου αρέσουν τα ψέματα, το δεύτερο λόγω του policy που λέγαμε. ;) )

Επιπρόσθετα, ο λόγος που σου ζητείται ηλικία κατά την εγγραφή είναι γιατί το site μας είναι ακατάλληλο για άτομα των 13 ετών. Φυσικά, μπορείς να είσαι μικρότερος και να βάλεις ψεύτικη ηλικία, αλλά έτσι είμαστε καλυμμένοι από τον νόμο (και από γονείς με τσουγκράνες και μπαλτάδες).

Α, κατάλαβα, πρέπει να είναι ακριβώς 13 ή παραπάνω. Λογικό.

2> Ενδεχομένως πράγματι αυτό να είναι πρόβλημα της db μετά την αλλαγή μας (έχουμε μπόλικα τέτοια), ευχαριστούμε για το feedback. Παρακαλώ, ας μας πουν και άλλα μέλη μας αν έχουν το ίδιο πρόβλημα. Το δουλεύουμε...

Το έχουν, ένας χρήστης έγραφε το ίδιο κατά τύχη την ίδια ώρα με 'μένα, δες εδώ.

Ευχαριστώ για την άμεση απόκριση.

#4 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 14 November 2008 - 01:18

Προσπάθησα να σου αλλάξω avatar αλλά το πρόβλημα παραμένει. Προφανώς είναι από τα προβλήματα που προκάλεσε το Breakdown και θα προσπαθήσουμε να το λύσουμε το συντομότερο.

E5VV38U.jpg


#5 Gaiseric

Gaiseric

    Anime Fan

  • Members
  • 132 posts

Posted 27 November 2008 - 00:48

Προσπάθησα να σου αλλάξω avatar αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Να 'σαι καλά, το εκτιμώ αυτό! Ευτυχώς μέχρι να ξανακάνω login το πρόβλημα λύθηκε, οπότε σήμερα το ανέβασα χωρίς πρόβλημα.

ΥΓ. Νωρίς-νωρίς απάντησα, ε? :nosey:

#6 Musashi

Musashi

    Anime Freak

  • Members
  • 333 posts

Posted 06 July 2009 - 12:07

Μην ακους τι σου λενε, η ηλικια αναγραφεται για να βλεπουν κατι λυκοι και pantsu sinobi που πανε :kakaka::kakaka::kakaka::kakaka:
All hail the machine
Posted Image

#7 phm

phm

    Anime Ghost

  • Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 06 July 2009 - 13:40

Musashi παιδί μου έχεις μείνει λίγο πίσω :nosey:
phmava.php

#8 Musashi

Musashi

    Anime Freak

  • Members
  • 333 posts

Posted 06 July 2009 - 22:09

Musashi παιδί μου έχεις μείνει λίγο πίσω :nosey:


Επειδη ξεθαβω αρχαια thread? Παντα ηθελα να γινω αρχαιολογος μπαμπα :hahaha::hahaha:
All hail the machine
Posted Image