Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται

• Please log in to reply
558 replies to this topic

#181 MogDevil

MogDevil

Retro AnimeFan

• Members
  • 63 posts

Posted 14 February 2009 - 12:33

Εμεις καλα θα περασουμε, για σενα δεν ξερω :hahaha:
.

θα σημφονισω με το φιλο μου το Adventurer (βλεπε τι γινοταν στα προιγουμενα)

και να προστεσω οτη εινε πολα ατομα απο εδω που θελουν να σε γνορισουν :wooi2:(μαζι κ εγω) οποτε τουλαχιστον εγω δεν χανω την ευκερια να σε δω απο κοντα :hihi2::burningbe3:

#182 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 14 February 2009 - 13:22

Μιας και θα ανέβω το ΣΚ για κάτι υποχρεώσεις, ...

Ο πραγματικός λόγος που θα ανέβει ο Dante στη Θεσσαλονίκη αυτό το ΣΚ...
SEXOTIC THE EROTIC FESTIVAL ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 13-15 / 02 / 2009
:hehehe:
Σιγά μην ανέβαινε για να δει otakus...:kakaka:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#183 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 14 February 2009 - 13:39

Damn...busted...τι να κάνω...πωλητής μαστιγίων είμαι, είναι must go η φάση...:canthelp:

(Όποιος θέλει, θα είμαι στο
SEXOTIC την Κυριακή από τις 13:00. Ας έρθει για ένα γλυκό κουταλιού, και μετά ανεβαίνουμε καμάρα togetha)...:gotit:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#184 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 14 February 2009 - 14:19

Σοβαρά ρε θα πας;
Εγώ για πλάκα το είπα! Πάντως όσοι θέλετε να πάτε να ξέρετε ότι απαγορεύεται η είσοδος σε άτομα κάτω των 18.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον

#185 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 14 February 2009 - 22:47

Σοβαρά ρε θα πας;
Εγώ για πλάκα το είπα! Πάντως όσοι θέλετε να πάτε να ξέρετε ότι απαγορεύεται η είσοδος σε άτομα κάτω των 18.

πληροφορίες που μπορούμε να βρούμε για το γεγονός αυτό?

#186 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 15 February 2009 - 11:33

Α βρε Dante80 τι την ήθελες την Κυριακή.Τα ίδια όπως και με τον [Zauk]Lain:bahhh:.Αν ήταν Σάββατο θα καθόμουν Θεσσαλονίκη ως το βράδυ (εφόσον είχα έρθει για το πάρτι την Παρασκευή και Σάββατο έφυγα) και θα περνούσα από εκεί,ενώ για Κυριακή δεν λέει να κάτσω 3 μέρες σερί και να γίνομαι βάρος σε άλλους.Δεν έπαιξε να κατέβω και Αθήνα πριν μισό μήνα, όπως ήταν να γίνει.Άντε κάποτε ελπίζω να σε πετύχω στο μέλλον σε κανένα άλλο event:knock-knock:.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#187 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 15 February 2009 - 12:12

Θα ερχόμουν κι εγώ αλλά γύρισα με ταξί μετά το πάρτι στο χωριό και έμεινα ταπί

Ο σόκινγκ λόγος
Spoiler:

Ίσως την επόμενη φορά...

#188 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 15 February 2009 - 22:58

Τρεις λέξεις μόνο.

Ι saw Kenny. :wooi2:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#189 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 15 February 2009 - 23:13

Damn, μόνο εγώ δεν τον έχω δει δηλαδή :P

E5VV38U.jpg

#190 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 16 February 2009 - 00:14

Εγώ έχω και φωτογραφία μαζί του αλλά είναι for eyes only!!!
Μην περιμένετε να δημοσιευτεί πουθενά...
Posted Image

#191 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 16 February 2009 - 00:20

Εγώ έχω και φωτογραφία μαζί του αλλά είναι for eyes only!!!

Με τι περιμενες να τη δουμε, με ρουθουνια; :nosey:

Ο Kenny μαλλον θα βρηκε τον Dante πριν τη συναντηση αφου σε αυτην δε μας εκανε την τιμη (μονο τους Αθηναιους βλεπει μου φαινεται, εγω που ειμαι Θεσσαλονικη εχω να μιλησω κανονικα μαζι του απο τον περασμενο Μαϊο) , παντως μαζευτηκαμε καμια 20ρια ατομα και περασαμε μια χαρα. Ευχαριστουμε ολους για τη συμμετοχη σας:gotit:
Posted Image

#192 -Aoshi-

-Aoshi-

Lock Machine

• Members
  • 121 posts

Posted 16 February 2009 - 00:33

Με τι περιμενες να τη δουμε, με ρουθουνια; :nosey:

Ο Kenny μαλλον θα βρηκε τον Dante πριν τη συναντηση αφου σε αυτην δε μας εκανε την τιμη (μονο τους Αθηναιους βλεπει μου φαινεται, εγω που ειμαι Θεσσαλονικη εχω να μιλησω κανονικα μαζι του απο τον περασμενο Μαϊο) , παντως μαζευτηκαμε καμια 20ρια ατομα και περασαμε μια χαρα. Ευχαριστουμε ολους για τη συμμετοχη σας:gotit:

Καλα ποτε προλαβες και εφτασες? ;p
Ειχα την τιμη να γνωρισω και τον απιστευτο Dante.:tensai:

Well done-well done, mate. Αν και δεν σου μιλησα και πολυ (ειχα και καιρο να δω τα παιδια) πηρα μια ιδεα. Χαιρομαι που το anime.gr εχει τοσο συμμαζεμενους moderator (οχι δεν γλειφω κι εγω mod ειμαι ;p).
Ελπιζω την επομενη φορα που θα ερθεις να κατσεις και λιγο παραπανω.:hahaha:
Posted Image
The answer lies in a place with a view.

#193 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 16 February 2009 - 01:18

;285684']Καλα ποτε προλαβες και εφτασες? ;p

Well done-well done, mate. Αν και δεν σου μιλησα και πολυ (ειχα και καιρο να δω τα παιδια) πηρα μια ιδεα. Χαιρομαι που το anime.gr εχει τοσο συμμαζεμενους moderator (οχι δεν γλειφω κι εγω mod ειμαι ;p).

Δεκα λεπτα απο την Καμαρα μενω dude :P Και επ'ευκαιριας μην ξεχνας οτι και εσυ και ο Dante ειστε Moderators του Animeplanet :thatsit:
Posted Image

#194 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 16 February 2009 - 01:20

Εγώ δεν πρόλαβα ούτε να συστηθώ, dammit αλλά έκατσα μεσα στη μέση μαζί με τις άλλες τις τρελές και καήκαμε σαν fangirls οπότε καλά περάσαμε και σήμερα...Lily, πες μου ξανά΄τί θέλεις να σου γράψω γιατί τόσα που ήταν τα ξέχασα~ Έπρεπε την άλλη φορά να κάνω ολόκληρη λίστα...xD

Waiting for the few photos, guys. Whoever took, PUT THEM UP~
Posted Image
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#195 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 16 February 2009 - 02:16

Waiting for the few photos, guys. Whoever took, PUT THEM UP~

Whoever reporting for duty. Δυστυχως η ψηφιακη μου σταματησε ξαφνικα να δουλευει οποτε ημουν με την παλια μου, γι'αυτο θα δειτε χαμηλοτερη αναλυση και προβληματα στο focus. Ακολουθουν ολοι οι παρευρισκομενοι εκτος του X-LpBleach που καπου μου ξεφυγε.
Δημοσιευμένη  εικόνα Δημοσιευμένη  εικόνα Δημοσιευμένη  εικόνα Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα Δημοσιευμένη  εικόνα Δημοσιευμένη  εικόνα Δημοσιευμένη  εικόνα

*
Δημοσιευμένη  εικόνα
Τα κοριτσια του anime.gr δε χρειαζονται nekomimi για να περασουν ως catgirls ^_^
Δημοσιευμένη  εικόνα
Επιτελους βρηκα την ευκαιρια να ξυριστω!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Η Hitorinai Kokoro βλεπει τον Aoshi να ερχεται και τρεμει ολοκληρη...
Δημοσιευμένη  εικόνα
...αλλα ευτυχως γι'αυτην αλλος ηταν ο στοχος του (παλι θυληκου γενους βεβαιως βεβαιως).

Edited by Adventurer, 16 February 2009 - 19:22.

Posted Image