Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Kuroshitsuji


  • Please log in to reply
128 replies to this topic

#121 B-Rabbit

B-Rabbit

    Starting...

  • Members
  • 5 posts

Posted 31 August 2011 - 21:19

Ένα από τα αγαπημένα μου!! Πολύ καλή σειρά!
Αν και τα γραφικά τις δεύτερης σεζόν με χάλασαν λιγάκι.

Πρόσφατα άρχισα και το manga^_^

Ερώτηση: ξέρεις κανένας πού μπορώ να βρω τα OVA?? Έστω με αγγλικούς υπότιτλους??

“How did it feel? Forming a contract with Raven?”

“…A sea of darkness.”

Spoiler:

Μέγιστο επιτρεπτό ύψος υπογραφής: 250 pixels
Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 120 KB

#122 Yavannie

Yavannie

    La Yohda Stasella

  • Members
  • 74 posts

Posted 01 September 2011 - 13:38

Ερώτηση: ξέρεις κανένας πού μπορώ να βρω τα OVA?? Έστω με αγγλικούς υπότιτλους??


Ψάξε στο nyaatorrents δεν έχουν μεταφραστεί όλα απ'όσο ξέρω αλλά θα βρείς αρκετά εκεί.

Posted Image

#123 zweistein

zweistein

    ¢razÿ supεR Sнøø†εR

  • Members
  • 528 posts

Posted 08 September 2011 - 14:52

anyone knows about it?
άκουσα καλά λογάκια και την ψάχνω (αν και δεν την βρίσκω ακόμα...).
την έχει δει κανεις?

#124 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 20 April 2012 - 23:50

Τελιώνοντας την πρώτη σαιζόν είχα ένα υπερβολικά μεγάλο ενθουσιασμό για το συγκεκριμένο ανιμε. Ήθελα να έρθω να γράψω αλλά είπα πως καλήτερα να τελιώσω και την δεύτερη για να τα έχω μαζεμένα.

Όπως είπα λοιπόν και πριν η πρώτη σαιζόν μου φάνηκε υπέροχη. Ωραία και πρωτότηπη ιδέα και ταυτοχρόνως με παλιά κλασσικά στοιχεία (το κοντρακτ με τον διάβολο, δαίμονα στην συγκεκριμένη περίπτωση. Η μουσική αν και δεν είναι του στυλ και του είδους μου έδενε πολύ καλά με την παλιά ατμόσφαιρα του Λονδίνου που ήθελαν να χρησημοποιήσουν και να δείξουν. Το κωμικό στοιχείο (αν και το παράχεσαν (συγνώμη) σε μερικά σημεία) ήταν αρκετά καλό. Το τέλος ήταν ιδανικό. Ούτε έδινε περιθόρια για άρμεγμα ούτε ήταν απότομο, ήταν κατα κάποιο τρόπο το σωστό Happy ending.

Μόλις είδα την εικόνα της δεύτερης σαιζόν από AniDΒ ξενέρωσα απίστευτα. Kuroshitsuji χωρίς Seb-chan και Ciel δεν είναι Kuroshitsuji. Μόλις είδα ότι τους περιλάμβανε και πως είχε και Yaoi στοιχεία είπα απ! εδώ είμαστε. Συνέχιζε πάντως να με εκνευρίζει ο Alois και με το που άρχισα να βλέπω και την σειρά έγινε ακόμα μεγαλύτερη η αντιπάθεια.

Τώρα το Kuroshitsuji 2 ήταν καθαρά κατώτερο της πρώτης σαιζόν. Ο λόγος που φτιάχτηκε? Απολύτος κανένας. Απλά ήταν καθαρά εμπορικό κατά την γνώμη μου. Περίμενα ένα ωραίο καλοφτιγμένο yaoi αλλά τελικά κατέληξε σε ένα εκνευριστικό τσιλιμπούρδισμα. Το τέλος δεν μπορώ να πώ πως δεν μου άρεσε αλλά ούτε και πως με ξετρέλανε.
Spoiler:


Ένα ακόμα παράπονο είναι το ότι μου φάνηκε λίγο χαζό να γίνονται μπάτλερ οι δαίμονες. Επίσης κάτι που δεν απαντήθηκε. Μόνο μπάτλερ μπορούσαν να γίνουν? (ξερογώ άν ο άλλος ήθελε να γίνει μπετατζής γινόταν ή ήταν κάποιο είδος περιορισμός το επάγγελμα του μπάτλερ?).

Με μια γρήγορη αξιολόγηση θα έδινα ένα 8\10.

#125 eleospleon

eleospleon

    Anime Fan

  • Members
  • 169 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη (προς το παρόν)

Posted 11 February 2014 - 01:10

Not sure που αλλού να το σχολιάσω αυτό, το kuroshitsuji έγινε live action! gomenasai αν με πρόλαβε κάποιος σε άλλο τοπικ.

 

http://kuroshitsuji.wikia.com/wiki/Kuroshitsuji_Live_Action

 

trailer

Youtube Video


ezgif-save.gif


#126 Tristessa

Tristessa

    putting the fun in funeral

  • Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 25 July 2014 - 22:35

Μόνο μπάτλερ μπορούσαν να γίνουν? (ξερογώ άν ο άλλος ήθελε να γίνει μπετατζής γινόταν ή ήταν κάποιο είδος περιορισμός το επάγγελμα του μπάτλερ?).

thank you for that mental image, ακόμα γελάω :hihi2:

 

Κανείς άλλος δεν ασχολείται με το Book of Circus;

Καθώς δεν είχα ψάξει περί τίνος πρόκειται, απλά έβαλα να δω το πρώτο επεισόδιο και κάπου στη μέση η ιστορία άρχισε να μου θυμίζει το πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν... γιατί είναι σχεδόν ίδια. Όχι ότι δε μ' αρέσει σαν μοτίβο, αλλά έτσι ξεκινάει και το arc στο manga ή απλά τ'ανακυκλώνουν; 

Μ' αρέσει η ιδέα ενός μυστηρίου που θα διαρκεί όλη τη σεζόν και παρ' όλο που το 2 και το 3 προχωρούσαν κάπως αργά, μου φαίνεται ήδη αρκετά ενδιαφέρον. Και χαίρομαι που βλέπω ξανά τους χαρακτήρες και ακούω ξανά τους voice actors, ngl.

 

Το OP αρκετά απογοητευτικό imo δηλαδή ντροπή σας, SID, αφού ξέρω πως μπορείτε και καλύτερα.

 

Spoiler:


6dqFccT.gif


#127 Super Sayan Girl

Super Sayan Girl

    Sesshomaru~sama

  • Members
  • 108 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 22 October 2014 - 10:56

Λοιπον θελω να ξεκινησω το black butler αλλα δεν ακουω καλα λογια για την 2η season. Τι ακριβως γινεται δεν ακολουθει την ροη του manga?? Και τι θα ηταν καλυτερα να ξεκινησω το μανγα η το ανιμε??


TMWsBT7.png        


#128 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 22 October 2014 - 11:12

Η πρώτη σεζόν έχει δική της τέλος διαφορετικό από το μανγκα και η δεύτερη στην ουσία είναι filler, δεν την έχω δει αλλά δεν έχω δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια. Επειδή έχω αρχίσει να διαβάζω κουτσά-κουτσά το μάνγκα, μπορώ να πω ότι το book of circus ήταν αρκετά πιστό. Ίσως θα ήταν καλύτερα να ξεκινήσεις το μάνγκα για να αποφύγεις το μπέρδεμα και μετά να δεις τα καινούργια, το book of circus και το book of murder που θα βγει τώρα αν σου αρέσουν τα arcs και θέλεις να τα δεις animated.


ySss0UF.jpg


#129 hgatakoskylos

hgatakoskylos

    Anime Fan

  • Members
  • 139 posts

Posted 03 November 2019 - 12:15

Είδα το arc book of circus, έτσι ξεκάρφωτα, χωρίς να δω την πρώτη σεζόν, γιατί αυτό βρήκα εύκολα, ενώ την πρώτη σεζόν δεν την βρήκα.

Είναι μια σειρά μάλλον διασκεδαστική, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο, σχεδιαστικά ή από πλευράς πλοκής.  Έχει  πάντως πολύ ωραίο μυστήριο και ταιριαστά ονειρικές  και ταυτόχρονα κάπως ανατριχιαστικές σκηνές στο τσίρκο.

Όλοι είναι bishounen, με πρώτο τον Sebastian, τον μπάτλερ-δαίμονα (για αυτό μάλλον οι κορασίδες χαλάνε κόσμο για πάρτι του, όπως και λόγω των γιαόι στοιχείων). Επίσης, το cool attitude του τρέχει απ' τα μπατζάκια, είτε έχει να αντιμετωπίσει οικιακές καταστροφές, είτε απόπειρες δολοφονίας. Το cool στυλάκι του μ' άρεσε, αλλά σχεδιαστικά-εμφανισιακά δεν μου φάνηκε ιδιαίτερα ωραίος. Σχεδιαστικά, ένα απλό bishounen είναι, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.

Ομολογώ, μου χάλασε κάπως το suspension of disbelief το ότι ο αρχηγός του  underworld της Αγγλίας και κεφαλή της οικογένειας Phantomhive, που συναλάσσεται με επιχειρηματίες, είναι ένα μικρό παιδάκι, το οποίο, με τον τρόπο που τον έχουν ζωγραφίσει, φαίνεται με το ζόρι δεκάχρονο. Κι άντε, το πρώτο να το δεχτώ, καθώς σχετίζεται με το υπερφυσικό, αλλά το δεύτερο στον πραγματικό κόσμο δε γίνεται. Στην πραγματικότητα, ο ανήλικος κληρονόμος θα είχε έναν κηδεμόνα, ο οποίος θα έκανε όλες τις συναλλαγές στο όνομά του.

Δυστυχώς, παρατήρησα ότι ακολουθεί και το evil is cool, μια που όλοι οι χαρακτήρες είναι δαίμονες ή σχετίζονται με δαίμονες και είναι όλο cool στυλάκι. Αυτό όμως μπορεί να είναι δικές μου ηθικολογίες!