Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Negative Happy Chainsaw Edge


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Hellraider

Hellraider

    Anime Elite

  • Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 30 September 2008 - 14:56

Λοιπον μιλαμε για το καινουριο (σχετικα) manga του Tatsuhiko Takimoto (Αν ελεγα welcome to the NHK θα βοηθουσε?)

Η υποθεση εχει ως εξης:Η Eri Yukizaki ειναι μια κοπελα η οποια καθε μερα πολεμαει με εναν τυπο με ενα αλυσοπριονο ο οποιος δεν ψοφαει με τιποτα(isn't it lame?).Καπου εκει ερχεται ο πρωταγωνιστης μας Yousuke Yamamoto...Φτανει διαβαστε το:P

Ειναι μηνιαιο (damn:nanana:)βασισμενο σε νουβελα απο τον ιδιο (οπως και το nhk)Μπορειται να βρειτε τα πρωτα 5 chapters scanlated απο τους [SCX] που αλλου...


Μεχρι στιγμης φαινεται σαν ενα ενδιαφερον shonen αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα καταληξει πολυ πιο βαθια .:drink:
Τι εχετε να πειτε?:orly:

#2 a2a

a2a

    두부사랑해요!

  • Members
  • 1,058 posts

Posted 30 September 2008 - 15:16

Εγώ δεν έχω διαβάσει το μάνγκα αλλά ξέρω ότι έχει βγει ταινία που παίχτηκε στους κινηματογράφους τον Ιανουάριο. Είχε αρκετό hype γιατί πρωταγωνιστούσε ο Ichihara Hayato και ο Miura Haruma (ο Haruma τραγουδάει κιόλας στην ταινία) μαζί με τη Seki Megumi και τον Asari Yousuke. Είχα δει το βίντεοκλιπ των Greeeen με σκηνές από την ταινία και μου φάνηκε υπερβολικά παρανοϊκη για να είναι από ορίτζιναλ σενάριο. Ώστε ήταν μάνγκα! Έτσι εξηγείται!
To Trailer:

[media]http://www.youtube.com/watch?v=9PnZx9sFuK8[/media]