Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

CERN Καταστροφολογία και το παρασκήνιο.

• Please log in to reply
105 replies to this topic

#16 Carnival Of Rust

Carnival Of Rust

Anime Newbie

• Members
  • 51 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 12:07

Βρε παιδεία καταρχάς το θέμα είναι καθαρά ενημερωτικό.Πάμε παρακάτω βλέπω ότι αρχίσαμε να λέμε πάλι τα αρνητικά.Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε σε τη χρειάζεται είναι η ουσία των πάντων δηλαδή θα μπορέσουμε να αποτρέπονται αρρώστιες μέχρι να μην υπάρχει λειψυδρία έως και να μη τελειώνουνε τα αποθέματα τροφίμων και παρα πολλά αλλα.Επίσης πριν αρχίσουμε να κρίνουμε ας δούμε πρώτα αποτελέσματα τα οποια θα περάσουν πολλά χρονια για να τα συλλέξουν και να βγάλουν ένα συμπέρασμα.Μετά αν βγούνε τα συμπεράσματα υπάρχει το άλλο στάδιο που είναι πως θα χαλιναγωγήσουμε αυτό το πράγμα.Και σίγουρα μετά από 100 χρονια θα αρχίσουνε να το δαμάζουνε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.Βάλτε όμως και τη πιθανότητα να μη πετύχει αυτό που θέλω πω είναι ότι ας δούμε πρώτα το πως θα πάει και μετά ας κάνουμε υποθέσεις.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Carnival Of Rust: 09 Σεπτέμβριος 2008 - 12:18

Δημοσιευμένη  εικόνα

#17 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 12:07

Διαβάστε το angels and demons (illuminati) του Dan Brawn, η ιστορία ξεκινάει στο GERN, και πραγματεύεται μεταξύ των άλλων την αντι-ύλη και την ύπαρξη του Θεού μέσα από τη φυσική.

Αν και δεν τα πάω καλά με αυτά τα θέματα, ξέρω ότι κανένας δεν ξέρει τι ακριβώς είναι οι μαύρες τρύπες, και πως λειτουργούν. Ωστόσο λέγεται ότι το υλικό τους είναι τόσο συμπικνομένο, που αν ρίχναμε μια κουταλία στο βόρειο πόλο, θα τρυπούσε όλη τη γη, και θα έβγαινε στο νότιο. Όμως στην πραγματικότητα, η ίδια η γη θα ήταν αυτή που θα κινούταν προς το υλικό της τρύπας, λόγο της έλξη της τελευταίας.

Τι βλακείες καθόμαστε και λέμε. Μαύρη τρύπα έχει ήδη δημιουργηθεί, και κατά καιρούς προκαλεί μεγάλη αναστάτωση.
Spoiler:

#18 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 12:29

Τεσπά, εγώ απαγοητεύτικα που δε θα μας ρουφήξει μαύρη τρύπα μιάς και δεν είχα ακούσει για θανάτους αλλά για μεταφορά σε άλλες διαστάσεις, κάτι που θα γούσταρα :P

Μην το λες αυτό. Κατι είχα ακουσει σχετικά με το τι θα γινοταν αν μπαιναμε σε μαυρη τρυπα. Νομιζω θα επιμηκινοταν το σωμα μας επειδη δεν επικρατουν ιδιες συνθηκες σε ολη τη μαυρη τρυπα(αλλα τι λεω παλι, αφου δεν εχει διαστάσεις? :S μπερδευτηκα τωρα) Τεσπα μπορει και να διαμελιστουμε μεχρι να μεταφερθουμε στην αλλη διασταση, αρα αστο.:hahaha:(πλακα κανω, θα το ξανακοιταξω για να δω τι ακριβως ελεγε)
Παντως δεν θα ηθελα να μεταφερθουν τα κομματια μου σε μια αλλη διασταση.:terror2:

#19 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 12:37

Παντως δεν θα ηθελα να μεταφερθουν τα κομματια μου σε μια αλλη διασταση.:terror2:

:terror2:
Ουτε γι'αστειο να το λες αυτο......

Οσο γι'αυτο το πειραμα, δεν ειμαι σιγουρη. Απο τη μια συμφωνω να γινει για να κλεισουν τα στοματα καποιων που νομιζουν οτι τα ξερουν οοολα (οχι εδω μεσα, εξω). Και απο την αλλη, ειναι λιγο τρομακτικο γιατι ξερω οτι φτιαχνει ο ανθρωπος καταστρεφεται. Και δεν ξερει κανεις τι μπορει να γινει (ακομα κι οι επιστημονες καποιες φορες-τρομαρα μας. Και μην λετε, επιστημονες ειναι ξερουν. Υπηρχαν λαθη απο επιστημονα και παντα θα υπαρχουν...)

Αυτο που θελω να πω ειναι: βαθιες ανασες, κι ευχες για ενα καλυτερο μελλον.
:drink:

#20 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 12:54

Περα απο τις μαλακiες τώρα όμως πραγματικά διαβάζοντας για το τι θα αποκαλύψει το πείραμα(το υλικό απο το οποίο αποτελείται το 96% του σύμπαντος omg! :oo: ) πραγματικά τώρα περιμένω με ανυπομονυσία τα αποτελέσματά του! Ειμαι σίγουρη ότι αν πετύχει θα είναι ισως και η μεγαλύτερη ανακάλυψη του τομέα. Και νιώθω ότι αυτό το βήμα είναι απαραίτητο και ίσως καθορίσει το αν θα δούμε μερικά σεναρια επιστημονικής φαντασίας να πραγματιποιούνται κάποτε. Αν αποτυχουν θα νιιώσω λίγο ότι πλησιαζουμε τα όρια μας ως ανθρωποι.

Αν συμβει αυτο τοτε θα ειναι ενας λογος να ξεπερασουμε αυτα τα ορια ;) Μιλαμε για ενα πειραμα που θα μας δωσει ανεκτιμητες πληροφοριες και αν πετυχει πρεπει να αισθανομαστε περηφανοι που ειμαστε ζωντανοι αυτη τη χρονικη περιοδο. Αν και για καποιον λογο ειμαι απαισιοδοξος, αφου οσο πιο βαρυσημαντη ειναι μια ανακαλυψη τοσο δυσκολοτερο ειναι να πετυχει. Ας ελπισουμε οτι ολα θα πανε καλα ομως.

Βρε παιδεία καταρχάς το θέμα είναι καθαρά ενημερωτικό.Πάμε παρακάτω βλέπω ότι αρχίσαμε να λέμε πάλι τα αρνητικά.

Θα με συγχωρεσεις εδω αλλα το λαθος ειναι ολο δικο σου. Πως λες οτι το θεμα ειναι ενημερωτικο οταν ξεκινωντας το γραφεις αραδες ολοκληρες για τις καταστροφολογιες που αναφερουν μερικοι και μονο τρεις σειρες για το τι κανει το ιδιο το πειραμα;;; Με αυτο αλλα και τον ιδιο τον τιτλο πρακτικα βαζεις ολη την εμφαση στις αρνητικες αντιδρασεις αντι για τις ευεγερτικες συνεπειες. Αν ηθελες να κανεις ενημερωτικο και χρησιμο ποστ θα εξηγουσες την ουσια του πειραματος με μερικες παραγραφους και μετα θα αντεκρουες τις καταστροφολογιες. Ευτυχως που διαβασα το ποστ του Odin κι ετσι ψιλο-καταλαβα τι παιζει.

Κι ακριβώς εδώ, for the sake of irony, να υπενθυμίσω τα αστρονομικά μεγέθη των στρατιωτικών δαπανών όλων των κρατών.

Αλλά όχι, η επιστήμη μας φταίει τώρα.

+2 επι απειρο
Δημοσιευμένη  εικόνα

#21 Carnival Of Rust

Carnival Of Rust

Anime Newbie

• Members
  • 51 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 13:05

Αν συμβει αυτο τοτε θα ειναι ενας λογος να ξεπερασουμε αυτα τα ορια ;) Μιλαμε για ενα πειραμα που θα μας δωσει ανεκτιμητες πληροφοριες και αν πετυχει πρεπει να αισθανομαστε περηφανοι που ειμαστε ζωντανοι αυτη τη χρονικη περιοδο. Αν και για καποιον λογο ειμαι απαισιοδοξος, αφου οσο πιο βαρυσημαντη ειναι μια ανακαλυψη τοσο δυσκολοτερο ειναι να πετυχει. Ας ελπισουμε οτι ολα θα πανε καλα ομως.

Θα με συγχωρεσεις εδω αλλα το λαθος ειναι ολο δικο σου. Πως λες οτι το θεμα ειναι ενημερωτικο οταν ξεκινωντας το γραφεις αραδες ολοκληρες για τις καταστροφολογιες που αναφερουν μερικοι και μονο τρεις σειρες για το τι κανει το ιδιο το πειραμα;;; Με αυτο αλλα και τον ιδιο τον τιτλο πρακτικα βαζεις ολη την εμφαση στις αρνητικες αντιδρασεις αντι για τις ευεγερτικες συνεπειες. Αν ηθελες να κανεις ενημερωτικο και χρησιμο ποστ θα εξηγουσες την ουσια του πειραματος με μερικες παραγραφους και μετα θα αντεκρουες τις καταστροφολογιες. Ευτυχως που διαβασα το ποστ του Odin κι ετσι ψιλο-καταλαβα τι παιζει.

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#22 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 13:09

Spoiler:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#23 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 13:21

Holy Shit!
Αν είναι να γίνει μαύρη τρύπα και να καταστραφούμε όλοι και όλα, ας γίνει τώρα.
Μην κουραστώ με τις πανελλήνιες τσάμπα. :emptyonexg1:
Πάντως εκεί Ελβετία - Γαλλία ίσως και να γίνει κάνα καλό μπαμ/γκντούμπ... Ποιός ξέρει. :|
Αν και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει.

oR4yYRl.gif

#24 Carnival Of Rust

Carnival Of Rust

Anime Newbie

• Members
  • 51 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 13:27

Spoiler:

Spoiler:

Εδώ βλέπεις πιο ο λόγος που το έκανα και παράλληλα αναφέρω και το σκοπό του πειράματος πιο παρακάτω αναλύω την οργάνωση και λέω ποιος είναι ο σκοπός της επόμενος παίρνουμε μια ιδέα για το τη ψάχνουνε.

Spoiler:

Και εδώ παράλληλα αναφέρω πως θα λειτουργήσει αυτό το πείραμα.

Εγώ επικεντρώθηκα μάζεψα πληροφορίες για τις διαφορες καταστροφολογίες που λέγανε για το συγκεκριμένο πείραμα ο σκοπός μου ήτανε όπως και το λέω από την αρχή του post μου να καθησυχάσω και να αποκλείσω μέσω επισημων αναφορών αυτές τις καταστροφολογίες που έχουνε ανησυχήσει πολύ κόσμο.

Επειδή είμαι λάθος να ζητήσω συγγνώμη που ο σκοπός μου ήτανε περισσότερο να καθησυχάσω μέσω των επισημων ανακοινώσεων τον οποιοδήποτε πίστεψε τα αρνητικά σενάρια παρα το ότι δεν έγραψα περισσότερα για το πείραμα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#25 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 14:20

πολυ ωραιο Post αρκετα εωημεροτικο, ουτε που ειχα καταλαβει οτι ετοιμαζαν τετοιο πραγμα

qzMHWHd.png

#26 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 15:20

Το πειραμα του CERN το παρακολουθω εδω και αρκετο καιρο.

Πιστευω ειναι ενα γεγονος που πιστευω θα αλλαξει τον κοσμο και την αντιλιψη μας για πολλα πραγματα !!

Μονο το γεγονος οτι αυτη η προσπαθεια γινεται εδω και 10-15 χρονια μαζευοντας τους μεγαλυτερους επιστημονες απο ολο τον κοσμο (τον πυρηνα τον αποτελουν οι ηδiοι που ξεκινησαν και το internet) σε ενα μερος αυτο μιλαει απο μονο του...

Εδω να σημειωσουμε οτι το κοστος του ειναι πολυ λογικο αν αναλογιστουμε τα μεγεθοι του πειραματος αλλα και το οτι εχει ξεκινησει εδω και χρονια.

Πιστευω οτι ειναι μια εξεληξη που θα βοηθησει τρομερα και την τεχνολογια των υλικων κατι που παιζει ενα πολυ μεγαλο ρολο στην ζωη μας σημερα και ισως σε βαθος χρονου να μας ανοιξει τις πυλες του διαστηματος που εδω και χρονια φαινονται ερμητικα κλειστες.

Επεισης θα προτεινα σε ΟΛΟΥΣ να δουνε το ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ το οποιο εiχε ενα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ αφιερωμα στο CERN

Εχω ανεβασει και το torrent προς διευκολυνση σας !!

http://rapidshare.com/files/143879271/to.kouti.tis.pandoras.CERN.bwgt.wallbaber.avi.rar
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από sgouver: 09 Σεπτέμβριος 2008 - 15:29

#27 AkiraSato

AkiraSato

Anime Amateur

• Members
  • 67 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 15:24

The safety of the LHC
Μια ανακοινωση του Cern σχετικα με την ασφαλεια του LHC.

Το πειραμα αποτελει πραγματικα μια μοναδικη ευκαιρια για να μαθουμε πως λειτουργει το συμπαν.Gambate physicists!!!
Gyarikku Hou

#28 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 16:09

Μου εξηγειτε καποιοι γιατι χρησιμοποιειτε spoiler tags σε αυτο το thread? :hahaha:

(εκτος αν θελετε να αυξησετε την αγωνια που προκαλει το ολο θεμα...)

Εμενα αυτο που με χαλαει στην ολη υποθεση ειναι οτι το κοστος παραειναι μεγαλο για ενα πειραμα που στην καλυτερη περιπτωση θα αποδωσει θεωρητικα συμπερασματα και δεν προκειται να εχει ουσιαστικο και αμεσο αντικτυπο σε οποιοδηποτε τεχνολογικο τομεα. Δεν λεω, καλα και τα θεωρητικα πειραματα, αλλα αυτα τα κανεις οταν σου περισσευουν τα λεφτα. Μου φαινεται περιεργο το οτι συγκεντρωθηκαν τοσα λεφτα (και απο που?) οταν οποιαδηποτε επενδυση της Ε.Ε περναει απο το οικονομικο μικροσκοπιο και απο χιλια-δυο feasibility studies.

Btw, ειμαι μονο εγω, η και σε σας αυτη η CERN θυμιζει σε μεγαλο βαθμο την...:
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#29 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 16:13

Btw, ειμαι μονο εγω, η και σε σας αυτη η CERN θυμιζει σε μεγαλο βαθμο την...:

Spoiler: