Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

24 HOUR COMICS DAY 2008


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Efthimis

Efthimis

    Starting...

  • Members
  • 0 posts

Posted 08 September 2008 - 13:45

Posted Image
Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, η ομάδα του Comicworld σας ανακοινώνει και σας προσκαλεί στο 24 Ηour Comics Day που διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.
Το 24 Hour Comics Day είναι μια πρόκληση δημιουργίας κόμικ που γίνεται για τρίτη φορά στην χώρα μας, μετά τις 2 πρώτες επιτυχημένες διοργανώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ο διαγωνισμός θα λάβει χώρα στις 25 και 26 Οκτώβρη 2008 και θα στεγαστεί στον Πολιτιστικό Χώρο Bios στο κέντρο της Αθήνας (Πειραιώς 54). Ο μαραθώνιος - διαγωνισμός και φέτος πραγματοποιείται σε 49 διαφορετικές τοποθεσίες σε 14 χώρες (και συνέχεια προστίθενται νέες τοποθεσίες).
Το 24 Hour Comics απευθύνεται σε σκιτσογράφους, εικονογράφους, επαγγελματίες ή ερασιτέχνες καθώς και άλλους εικαστικούς καλλιτέχνες, οι οποίοι θα πρέπει να δημιουργήσουν μια ιστορία κόμικς 24 σελίδων μέσα σε 24 συνεχόμενες ώρες .
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 15:00 το μεσημέρι του Σαββάτου 25 Οκτώβρη με τους ενδιαφερόμενους καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν να προσέρχονται και να συμπληρώνουν τις δηλώσεις συμμετοχής τους. Οι επίσημες 24 ώρες δημιουργίας θα ξεκινήσουν στις 17:00 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 26 Οκτωβρίου στις 17:00.
Για να ενημερωθείτε περισσότερο για τον διαγωνισμό και τους κανόνες του μπορείτε να διαβάσετε το Tι είναι το 24 hour comic;
ή να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του 24 Hour Comics Day Welcome to the 24 Hour Comics Day Website!

Για δηλώσεις συμμετοχής on-line στείλτε e-mail στο info@comicworld.gr με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας) ή επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 4957843 και 210 6856070.
Σύντομα θα ακολουθήσει συμπληρωματικό δελτίο τύπου με περισσότερες λεπτομέρειες για την φετινή εκδήλωση.