Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

DC Comics


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

Poll: Ποιός θέλετε να πάρει την θέση του Βatman μετά το Βatman r.i.p.? (6 member(s) have cast votes)

Ποιός θέλετε να πάρει την θέση του Βatman μετά το Βatman r.i.p.?

  1. 1)Νιghtwing(o πρώτος robin,dick grayson) (3 votes [50.00%] - View)

    Percentage of vote: 50.00%

  2. 2)Jason Τοdd(δεύτερος robin) (1 votes [16.67%] - View)

    Percentage of vote: 16.67%

  3. 3)Tim Draike(o καινούργιος robin) (2 votes [33.33%] - View)

    Percentage of vote: 33.33%

  4. 4)Ηush (0 votes [0.00%])

    Percentage of vote: 0.00%

Vote Guests cannot vote

#1 ichigo13

ichigo13

    trelos CSDas

  • Members
  • 995 posts

Posted 04 September 2008 - 23:27

Λοιπόν το thread αυτό αφορά μόνο comics της D.C. και εδώ μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε για τα events τα νέα αλλά και γενικότερα τις απόψεις μας πάνω στο θέμα

Ως πρώτο θέμα που βάζω είναι ποιός θέλει να πάρει την θέση του batman μετά το batman r.i.p. σύμφωνα πάντα με τους 4 υποψήφιους που έχει πει η DC!

Eγώ ψήφισα τον πρώτο robin γιατί πολλύ απλά πιστεύω αυτός είχε δεθεί με τον Batman!

Edited by ichigo13, 05 September 2008 - 20:10.

Posted Image

#2 Chris X

Chris X

    Starting...

  • Members
  • 0 posts

Posted 05 September 2008 - 16:07

Πράγματι η DC στην παρουσίαση του BATMAN R.I.P. έθεσε 4 υποψήφιους για τη θέση του Βatman μετά το ''τέλος'' του Bryce Wayne(βέβαια μένει να δούμε με ποιον τρόπο θα αποχωρήσει αν πράγματι αποχωρήσει).
Από τους 4 υποψήφιους μόνο ο Nightwing και o Τim Drake ακολουθούν τις αρχές και τους ηθικούς φραγμούς του Batman ως μαθητευόμενοι του.Βέβαια κάθε υποψήφιος έχει καποια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Nightwing:Ο Nightwing ως ο πρώτος Robin ξέρει ίσως καλύτερα από όλους τον Batman και θεωρείται από τα αγαπημένα παιδιά του κόσμου της DC γι'αυτό θα είναι πιο εύκολο να γίνει αποδεκτός από τους υπόλοιπους ήρωες και κυρίως από τους ''κολλητούς'' του Batman, Superman και Wonder Woman. Μάλιστα ένας από τους writers της DC είχε πει ότι αν υποθέσουμε ότι ο Superman είναι η δύναμη του κόσμου της DC και ο Batman το μυαλό τότε ο Nightwing είναι η καρδιά καθώς θεωρείται από τους πιο αγαπημένους ήρωες. Ωστόσο ο λόγος που εγκατέλειψε τη θέση του Robin και έγινε Nightwing όταν ενηλικιώθηκε ήταν για να φύγει από τη σκιά του Batman γεγονός που ο Bryce το σεβάστηκε και όταν τραυματίστηκε από τον Bane άφησε τη θέση του στον Jean-Paul Valley γνωστό και ως Azrael. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν ψηφίζω το ''φαβορί'' καθώς αν δεχτεί τη θέση τότε θα είναι σαν να μην απαγκυστρώθηκε ποτέ από τον Batman.

Τim Drake:Ο νεαρότερος Robin και ίσως ο πιο έξυπνος καθώς δεν τον επέλεξε ο Batman για τη θέση του Robin αλλά όπως λέει ο ίδιος την επέλεξε εκείνος καθώς με βάση διάφορα στοιχεία ανακάλυψε την πραγματική ταυτότητα του Batman και ζήτησε τη θέση. Αυτό δείχνει ότι μπορεί να γίνει μεγάλος detective και ας μην ξεχνάμε ότι ο Batman θεωρείται ότι είναι ίσως ο μεγαλύτερος detective της DC. Εκτός αυτού είναι ο Robin που έχει πιο κοντά στον Batman και έχει κερδίσει τον σεβασμό και την συμπάθεια όλων των μεγάλων ηρώων της DC. Ωστόσο είναι μικρός σε ηλικία και δεν την εμπειρία των προγενέστερων και αυτός είναι ο λόγος που θεωρείται αουτσάιντερ.

Hush:O κατά κόσμον Dr. Thomas Elliot παιδικός φίλος του Bryce Wayne ο οποίος λίγο καιρό πριν ο Bryce χάσει τους γονείς του σκηνοθέτησε ένα ατύχημα προκειμένου να σκοτώσει τους γονείς και να πάρει την περιουσία τους αλλά δυστυχώς γι'αυτον η μητέρα του επέζησε, γι'αυτό και μισεί τον Bryce επειδή εκείνος έμεινε ορφανός σε μικρή ηλικία και πήρε την περιουσία των γονιών του. Επομένως από μικρή ηλικία έδειξε ότι γνώριζει τον τρόπο που σκέφτονται οι εγκληματίες. Ο ορθολογικός τρόπος σκέψης του επηρέασε και του Bryce με αποτέλεσμα να γίνει ο detective που ξέρουμε. Στη συνέχεια αφού έμαθε από τον Riddler την πραγματικη ταυτότητα του Batman παίζοντας με το μυαλό και τα συναισθήματά του και χρησιμοποιώντας τους εχθρούς του Batman στην πρώτη του εμφάνιση έφτασε κοντά στην νίκη ενάντια στον σκοτεινό ιππότη. Στα μείον του βέβαια είναι ότι δεν εχει ηθικούς φραγμούς και ότι είναι εγκληματίας.

Jason Todd:Τo μαύρο πρόβατο της οικογένειας του Batman καθως από μικρή ηλικία ως ορφανό για να ζήσει έκλεβε και είχε επαφές με συμμορίες. Σε αντίθεση με τους άλλους Robin ενεργούσε κυρίως με το συναίσθημα και ήταν υπέρ της ωμής βίας ενάντια σε εγκληματίες πράγμα που προβλημάτιζε τον Batman και ιδιαίτερα σε μία περίπτωση όπου φαίνεται ότι άφησε έναν εγκληματία να πεθάνει. Ακόμα ο δύσκολος χαρακτήρας του δεν τον έκανε αγαπητό στους άλλους ήρωες και στο κοινό. Παράληλα είναι και ο πιο αδικημένος καθώς μετά από απαίτηση του κοινού αυτός και η μητέρα του σκοτώθηκαν από τον Joker. Μετά το Infinite Crisis αναστήθηκε μαζί με άλλους νεκρούς ήρωες της DC. Όταν έμαθε ότι ο Batman δεν πήρε εκδίκηση για τον θάνατό του από τον Joker και ότι ήταν ελεύθερος στράφηκε εναντίον του και στην αρχή συμμάχησε με τον Hush για να τον νικήσουν. Μετά την ήττα του Hush έγινε ο Red Hood(ταυτότητα του Joker πριν γίνει ο γνωστός κλόουν) και άρχησε να σκοτώνει όλους τους εγκληματίες της Gotham με αποτέλεσμα να τον φοβούνται περισσότερο από τον Batman. Ωστόσο το σχέδιο του να βγάλει από την μέση τον Joker δεν είχε επιτυχία εξαιτίας του Batman. Παρόλο το σκοτεινό παρελθόν του ξέρει να προκαλεί τον φόβο των αντιπάλων πράγμα που ίσως να φανεί χρήσιμο σε μία πόλη σαν την Gotham μετά τον σκοτεινό κόσμο που θα αφήσει το Final Crisis. Ακόμα το ταξίδι του στο Multiuniverse του άλλαξε τα μυαλά που σημαίνει ότι μπορεί να γίνει ένας καλός Batman και γι'αυτό πιστεύω ότι μαζί με τον Nightwing τα μεγάλα φαβορί για τη θέση. Πιστεύω ότι του αξίζει δεύτερη ευκαιρία γι'αυτό και τον ψηφίζω.

#3 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 September 2008 - 20:02

Ι vote for the newest one....... Μου φαινεται οτι εχει περισσοτερο μελλον μπροστα του ^^

#4 momO

momO

    somber

  • Members
  • 285 posts

Posted 05 September 2008 - 20:31

my vote goes to Nightwing:)
always liked him (μιας και ήταν ο πρώτος Robin)
Posted Image