Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Mike Patton


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 kyoshuke

kyoshuke

    Retrovertigo

  • Members
  • 155 posts

Posted 02 September 2008 - 17:31

Κατά την γνώμη μου, μια από τις μεγαλύτερες μορφές της 90s μουσικής.Γνωστός κυρίως για την συμμετοχή του στους Faith No More,και κατά δεύτερο λόγο από την συμμετοχή του στους Mr.Bungle, έχει περάσει σχεδόν από οποιοδήποτε genre,επιτυχώς θα έλεγα.Μετά την διάλυση των FNM (οι οποίοι βάλανε το δικό τους λιθαράκι-ογκόλιθο στην εξέλιξη και δημιουργία μουσικών genres) ο Patton συμμετείχε σε αμέτρητα projects και συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες.

Έχω μια μικρή προτίμηση στα FNM years της καριέρας του,αλλά έχει κάνει σπουδαίες δουλείες και με Fantomas,Tomahawk,Bungle και Peeping tom.ΟΛΑ τα albums που έκανε με τους Faith no more τα θεωρώ πάρα πολύ καλά ακούσματα,όπως και τα California απο Mr.Bungle,self titled απο Peeping Tom και Mit Gas απο Tomahawk.Σίγουρα έχει και κάποιες αδύναμες στιγμές στην δισκογραφία του,αλλά πιστεύω αξίζει τον κόπο το ψάξιμο των projects του μιας και έχει καλύψει ενα τόσο ευρύ φάσμα μουσικών κατηγοριών,που όλο και κάποιο κομμάτι που να ανταποκρίνεται στα γούστα σας θα βρείτε.

#2 rebelos

rebelos

    Inhale/Exhale

  • Members
  • 147 posts

Posted 02 September 2008 - 17:49

τα Faith No More είναι δισκάρες όλα
King For A Day λίγο πιο τέλειο απλά γιατί μπορεί
από τα υπόλοιπα (τα οποία δεν έχω ψάξει ιδιαίτερα οφείλω να ομολογήσω)
μονάχα εκείνο το project που τραγούδαγε rap μάρεσε
τα Fantomas τα θεωρώ βλακίες όλα
ενώ κι εκείνo που ρευόταν και έκλανε δε μπορω να πω ότι με τράβηξε


#3 keetharesh

keetharesh

    Θρας Τζαζ Ασασιν

  • Members
  • 43 posts

Posted 02 September 2008 - 19:24

τα Fantomas τα θεωρώ βλακίες όλα


μεγιστο λαθος, λογικα δεν εχεις προσεξει το κοψιμο του σκηνοθετη.
Posted Image