Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Big Bang Theory
Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2011 - 12:52
Από που και ως που παιζει τον εαυτό του; Καμια συνεντευξη του εχεις δει;
(ασχετα που για μενα αν καποιος πρεπει να βραβευτει ειναι ο ινδουλης)
Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2011 - 12:57
sheldon cooper is jim parsons και το ανάποδο.
Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2011 - 13:00
Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2011 - 13:04
Λαθος μου, Jim Parsons is Sheldon Cooper, όχι το ανάποδο.
Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2011 - 13:24
βασικά malakia να βραβεύεσαι που παίζεις τον εαυτό σου αλλά its ok.
Εδω πήρε emmy, στην σφαίρα θα κολλούσαν.
Συμφωνώ απόλυτα.
Καραoverrated σαν ηθοποιός.
Και όταν λέμε ότι ο ηθοποιός παίζει τον εαυτό του, δεν εννοούμε ότι είναι science geek στην προσωπική του ζωή αλλά ότι χρησιμοποιεί τα ίδια mannerisms/άρθρωση/προφορά/γλώσσα σώματος.
Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2011 - 13:47
Καταρχάς, ο ρόλος στηριζεται πολυ σε αποτομες αλλαγες συμπεριφοράς/φωνης κτλ. και νευρικα τικς τα οποια μπορει να χρειαστουν μια φορα ολη κι ολη σε καθε επεισοδιο, αλλα προσωπικα πολυ αμφιβαλλω αν μπορει να τε πετυχει εξισου καλα καποιος αλλος απο το καστ, οπως και αν τα κανει στην καθημερινη του ζωη. Ειναι ομως βασικα.
Δευτερον, προφανως και θα χει κοινα στοιχεια, duh! για καποιο λογο επιλεχθηκε. Εδω ο αλ πατσινο παιζει σχεδον τον ιδιο ρολο 30 + χρονια, εχει κοινα στοιχεια με τους χαρακτηρες του, και κανεις δεν παραπονεθηκε που καθε τρεις και λιγο ηταν προτεινομενος.
Αλλα ο υπερβολικος χαρακτηρας πανω στον οποιο στηρηχτηκε ολη η σειρα δεν ειναι ο Jim, και αυτο νομιζω φαινεται με γυμνο ματι.
(στα υπολοιπα συμφωνουμε, και δε θεωρω οτι ειναι και αξιολογικο κριτηριο αυτα τα βραβεια αλλα anw)
Τωρα για να εχουν και μια ιδεα οι υπολοιποι γιατι μιλαμε
ειναι απο τα πρωτα που βγαινουν στο google.
H δικιά μου προταση βεβαια ειναι αυτή
Αλλα μαλλον σκεφτηκαν οτι ειναι και δεκα χρονια μικροτερος, έχει ακομα καιρο
Υ.Γ.
ναι, εισαι, αλλα no worries, it takes more to work me up, kiddo.δεν είμαι ειρωνικός, αλλα άμα κάποιος έχει διαφορετική γνώμη απο σας
δεν είναι απαραίτητα λάθος και δεν χρειάζεται να υπερασπίζεστε τη δίκια σας με τόσο ζήλο
you on the other hand

Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2011 - 21:54
παντως ειτε παιζει ειτε οχι τον εαυτο του(το'χω πολυ πιθανον να ισχυει),ο parsons βγαζει γελιο so....και για μενα θα'πρεπε οπωσδηποτε να βραβευτει ο helberg ο τυπας ειναι ταλεντο!!!!!!!
Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2011 - 23:20
Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2011 - 13:03
Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2011 - 17:45
Spoiler: S04.E21
Εγώ απορώ που πέρασαν τόσα επεισόδια μέχρι να προκύψει θέμα με το roommate agreement...
Ωραίο μωρό η Priya αλλά ο χαρακτήρας της είναι πιο μονοδιάστατος και βαρετός και από γκόμενα σε harem anime.
Από συνήθεια συνεχίζω και το βλέπω, γιατί το writing έχει πάρει την κατρακύλα όσο δεν πάει. Σαν την 1η season δεν πρόκειται να ξαναδούμε.
Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2011 - 17:47
Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2011 - 17:49
Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2011 - 17:52
Στο τελευταίο συμφωνώ. Αν και όσο μονοδιάστατη κι αν είναι η Πρια, δεν καταστρέφει τη σειρά τόσο πολύ όσο τη καταστρέφει η παρουσία της Αμι και όλα τα «αστεία» που την αφορούν(κατά τη γνώμη μου).
δεν ειναι τοσο ασχημο.. θα συμφωνήσω παντως στο οτι εχει "πεσει" το writing
Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2011 - 13:35
RIP to Major Sheldon!<3