Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Big Bang Theory

• Please log in to reply
191 replies to this topic

#121 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 21 January 2011 - 12:52

Doing??
Από που και ως που παιζει τον εαυτό του; Καμια συνεντευξη του εχεις δει;
(ασχετα που για μενα αν καποιος πρεπει να βραβευτει ειναι ο ινδουλης)

stasou%2520mygdala.jpg

#122 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 21 January 2011 - 12:57

^ Για να το λέω, κάτι θα έχω δει
sheldon cooper is jim parsons και το ανάποδο.

#123 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 21 January 2011 - 13:00

Τι εννοεις; Ο Jim Parson στην πραγματική του ζωή δεν έχει καμία σχεση με τον Sheldon, το θετικό είναι ότι παιζει το χαρακτήρα τόσο καλά που εσύ δεν καταλαβαις ότι δεν έχει καμία σχέση.

#124 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 21 January 2011 - 13:04

Αφου βγαίνετε για καφεδάκι μαζί και τον ξέρεις τότε οκ σορρυ, έχεις δίκιο.
Λαθος μου, Jim Parsons is Sheldon Cooper, όχι το ανάποδο.

Spoiler:

#125 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 21 January 2011 - 13:24

βασικά malakia να βραβεύεσαι που παίζεις τον εαυτό σου αλλά its ok.
Εδω πήρε emmy, στην σφαίρα θα κολλούσαν.

Συμφωνώ απόλυτα.
Καραoverrated σαν ηθοποιός.

Και όταν λέμε ότι ο ηθοποιός παίζει τον εαυτό του, δεν εννοούμε ότι είναι science geek στην προσωπική του ζωή αλλά ότι χρησιμοποιεί τα ίδια mannerisms/άρθρωση/προφορά/γλώσσα σώματος.
Posted Image
Posted Image

#126 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 21 January 2011 - 13:47

To αστειο ειναι οτι δεν θα διαφωνησω ουτε στο "mannerisms/άρθρωση/προφορά" ουτε απαραιτητα στο overated, αλλα απο εκει μεχρι το παιζει τον εαυτο του ειναι ενα χαος.
Καταρχάς, ο ρόλος στηριζεται πολυ σε αποτομες αλλαγες συμπεριφοράς/φωνης κτλ. και νευρικα τικς τα οποια μπορει να χρειαστουν μια φορα ολη κι ολη σε καθε επεισοδιο, αλλα προσωπικα πολυ αμφιβαλλω αν μπορει να τε πετυχει εξισου καλα καποιος αλλος απο το καστ, οπως και αν τα κανει στην καθημερινη του ζωη. Ειναι ομως βασικα.

Δευτερον, προφανως και θα χει κοινα στοιχεια, duh! για καποιο λογο επιλεχθηκε. Εδω ο αλ πατσινο παιζει σχεδον τον ιδιο ρολο 30 + χρονια, εχει κοινα στοιχεια με τους χαρακτηρες του, και κανεις δεν παραπονεθηκε που καθε τρεις και λιγο ηταν προτεινομενος.

Αλλα ο υπερβολικος χαρακτηρας πανω στον οποιο στηρηχτηκε ολη η σειρα δεν ειναι ο Jim, και αυτο νομιζω φαινεται με γυμνο ματι.
(στα υπολοιπα συμφωνουμε, και δε θεωρω οτι ειναι και αξιολογικο κριτηριο αυτα τα βραβεια αλλα anw)

Τωρα για να εχουν και μια ιδεα οι υπολοιποι γιατι μιλαμε

Youtube Video

ειναι απο τα πρωτα που βγαινουν στο google.
H δικιά μου προταση βεβαια ειναι αυτή

Youtube Video

Αλλα μαλλον σκεφτηκαν οτι ειναι και δεκα χρονια μικροτερος, έχει ακομα καιρο

Υ.Γ.

δεν είμαι ειρωνικός, αλλα άμα κάποιος έχει διαφορετική γνώμη απο σας
δεν είναι απαραίτητα λάθος και δεν χρειάζεται να υπερασπίζεστε τη δίκια σας με τόσο ζήλο

ναι, εισαι, αλλα no worries, it takes more to work me up, kiddo.
you on the other hand :tongue2::tongue2::tongue2:

stasou%2520mygdala.jpg

#127 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 21 January 2011 - 17:20

Ρε σταματήστε τις διαφωνίες και δείτε το καινούργιο επισόδειο.:hahaha: Νομίζω το καλύτερο της σεζόν μέχρι στιγμής και επιτέλους έχουμε και αλλαγή περιβάλλοντος
Posted Image

#128 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 21 January 2011 - 21:54

γμτ επεισοδιακι!!!!!!!!

παντως ειτε παιζει ειτε οχι τον εαυτο του(το'χω πολυ πιθανον να ισχυει),ο parsons βγαζει γελιο so....και για μενα θα'πρεπε οπωσδηποτε να βραβευτει ο helberg ο τυπας ειναι ταλεντο!!!!!!!

#129 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 11 February 2011 - 23:20

τα'σπαγε και το 15 leonard και μυαλα στα καγκελα ρε!!!!!!!!!!

#130 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 29 April 2011 - 13:03

Spoiler: S04.E21

#131 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 29 April 2011 - 17:45

Spoiler: S04.E21

Εγώ απορώ που πέρασαν τόσα επεισόδια μέχρι να προκύψει θέμα με το roommate agreement...
Ωραίο μωρό η Priya αλλά ο χαρακτήρας της είναι πιο μονοδιάστατος και βαρετός και από γκόμενα σε harem anime.
Spoiler:

Από συνήθεια συνεχίζω και το βλέπω, γιατί το writing έχει πάρει την κατρακύλα όσο δεν πάει. Σαν την 1η season δεν πρόκειται να ξαναδούμε.
Posted Image
Posted Image

#132 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 29 April 2011 - 17:47

Στο τελευταίο συμφωνώ. Αν και όσο μονοδιάστατη κι αν είναι η Πρια, δεν καταστρέφει τη σειρά τόσο πολύ όσο τη καταστρέφει η παρουσία της Αμι και όλα τα «αστεία» που την αφορούν(κατά τη γνώμη μου).

#133 monesias

monesias

Get the Varisteis ready..

• Members
  • 56 posts

Posted 29 April 2011 - 17:49

πολυ ωραιο επεισοδιο το χθεσινοβραδινο!!! +1 to Amy

#134 monesias

monesias

Get the Varisteis ready..

• Members
  • 56 posts

Posted 29 April 2011 - 17:52

Στο τελευταίο συμφωνώ. Αν και όσο μονοδιάστατη κι αν είναι η Πρια, δεν καταστρέφει τη σειρά τόσο πολύ όσο τη καταστρέφει η παρουσία της Αμι και όλα τα «αστεία» που την αφορούν(κατά τη γνώμη μου).

δεν ειναι τοσο ασχημο.. θα συμφωνήσω παντως στο οτι εχει "πεσει" το writing

#135 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 posts

Posted 23 September 2011 - 13:35

Βγήκε το νέο επεισόδιο της σειράς και μου'χε λείψειιιιιι <3 'Ολοι ήταν τόσο τέλειοι <3

RIP to Major Sheldon!<3