Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Big Bang Theory

• Please log in to reply
191 replies to this topic

#166 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 29 October 2011 - 20:56

οντως μετα απο καιρο ευχαριστηθηκα να βλεπω!
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#167 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 29 October 2011 - 23:53

Aπο τις αγαπημένες μου σειρές!! Φοβεροί και αστείοι χαρακτηρες και φυσικά ο καλήτερος ο Sheldon! Βεβαια τώρα τελευταία παρατηρώ μια πτωση. Την Amy Farrah Fowler την μισώ καταστρέφει τη σειρά
Mister Raindrop falling away from me now

Posted Image

#168 Shevliaskovic

Shevliaskovic

Smoke two joints.

• Members
  • 204 posts

Posted 30 October 2011 - 00:22

Aπο τις αγαπημένες μου σειρές!! Φοβεροί και αστείοι χαρακτηρες και φυσικά ο καλήτερος ο Sheldon! Βεβαια τώρα τελευταία παρατηρώ μια πτωση. Την Amy Farrah Fowler την μισώ καταστρέφει τη σειρά

να πω την αλήθεια,ούτε εμένα μου πολυαρέσει η έιμι

I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on

#169 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 30 October 2011 - 10:12

παιδες η amy και η priya(οσο συμμετεχει)πρεπει να φαν ποδι,ειναι αυτες που imo ευθυνονται για την καταντια της σειρας καθως ειδικα στην περιπτωση της amy η ηθοποιος ειναι καργα αχαρη και αταλαντη και η σχεση της με τον sheldon δεν προκειται να τον οδηγησει σε καμια αλλαγη καθως ετσι ηταν παντα και ετσι πρεπει να μεινει...δεν ειναι αλλωστε τυχαιο πως τα πιο κορυφαια επεισοδια(σαν το καινουργιο)ειναι απαλλαγμενα απ'την παρουσια της...

πρεπει να την διωξουν οπωσδηποτε!!!!!!!

#170 Shevliaskovic

Shevliaskovic

Smoke two joints.

• Members
  • 204 posts

Posted 30 October 2011 - 11:02

η priya δεν παίζει τόσο όσο η έιμι,οπότε εμένα δεν με πολυενοχλεί.

Αλλά η έιμι είναι απλά ο σέλντον σε θυληκό

#171 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 30 October 2011 - 11:07

η priya δεν παίζει τόσο όσο η έιμι,οπότε εμένα δεν με πολυενοχλεί.

Αλλά η έιμι είναι απλά ο σέλντον σε θυληκό

θα διαφωνησω,ειναι η ατρανταχτη αποδειξη οτι δευτερος sheldon δε γινεται να υπαρξει...

#172 Shevliaskovic

Shevliaskovic

Smoke two joints.

• Members
  • 204 posts

Posted 30 October 2011 - 11:10

θα διαφωνησω,ειναι η ατρανταχτη αποδειξη οτι δευτερος sheldon δε γινεται να υπαρξει...

είναι μια αποτυχημένη προσπάθεια να φτιάξουν έναν.

#173 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 posts

Posted 30 October 2011 - 13:16

Πρέπει να το ξέρουν κι οι ίδιοι ότι η Amy δεν είναι υπέρ της σειράς. Κάποια στιγμή θα τη μειώνουν όλο και παραπάνω όπως αυτό το επεισόδιο που δεν εμφανίστηκε καν και ούτε που μου πέρασε απ΄το μυαλό. Άι να φύγει να τελειώνουμε~!
Επίσης, το τελευταίο επεισόδιο ήταν τέλειο! Καιρό είχα να χαρώ έτσι επεισόδιο bbt. Κρίμα που για να δεις ωραίο επεισόδιο πρέπει να δεις πόσα μέτρια x) Αλλά δεν πειράζει~ Τη λατρεύω τ σειρά έτσι κι αλλιώς<3

#174 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 02 November 2011 - 23:15

[media]http://www.youtube.com/watch?v=Wav-mP9EUMc[/media]

αυτος ο χαουαρντ ειναι τρομερος!
ο αγαπημενος μου απο αυτους!
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#175 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 posts

Posted 04 November 2011 - 14:30

Κι εκεί που έλεγα ότι έφυγε η Amy τουλάχιστον για κάποια επεισόδια να'τη πάλι παίρνοντας ολόκληρο επεισόδιο για χάρη της. Χάλι το επεισόδιο. Το μόνο που άξιζε για μένα ήταν ο Sheldon που έκανε παράπονα στους άλλους <3 "Get your women in line!"

#176 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 04 November 2011 - 16:06

Κι εκεί που έλεγα ότι έφυγε η Amy τουλάχιστον για κάποια επεισόδια να'τη πάλι παίρνοντας ολόκληρο επεισόδιο για χάρη της. Χάλι το επεισόδιο. Το μόνο που άξιζε για μένα ήταν ο Sheldon που έκανε παράπονα στους άλλους <3 "Get your women in line!"

Όντως ήταν λίγο μάπα αυτό το επεισόδιο αλλά τουλάχιστον ευχαριστηθήκαμε Sheldon στα κέφια του :hihi2:
Όσο για την Amy ούτε εγώ το περίμενα ότι θα την έβαζαν ως first role σε κάποιο επεισόδιο και να που έγινε.
Posted Image

#177 Shevliaskovic

Shevliaskovic

Smoke two joints.

• Members
  • 204 posts

Posted 05 November 2011 - 01:35

δεν μου άρεσε καθόλου το 8ο επεισόδιο.
Πολύ βαρετό.
Μα καλά,η έιμι lead?

#178 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 posts

Posted 05 November 2011 - 02:38

Η Amy ειναι απτις αγαπημενες μου εκει μεσα και την θεωρω απο τους/τις ποιο αστειους χαρακτηρες.Ρολο που της παει γαντι και σε συνδυασμό με τον φανταστικο Sheldon ειναι κορυφαιο διδυμο.
Το τελευταιο επεισοδιο φυσικα ειχε πολυ γελιο, περισσότερο απτο επεισοδιο με τη μανα του Sheldon οφειλω να ομολογησω,το οποιο δυστυχως μ'απογοητευσε.Παρολο που την ειχα ψηλα κ αυτη τη γυναικα.

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#179 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 05 November 2011 - 15:26

Και εμενα μου αρεσε πολυ το τελευταιο! Τα σπάει h Amy. Και οπου να ναι τον στριμωχνει τον Sheldon!
Posted Image

#180 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 06 November 2011 - 13:30

Και εμενα μου αρεσε πολυ το τελευταιο! Τα σπάει h Amy. Και οπου να ναι τον στριμωχνει τον Sheldon!

Αυτό θα ήθελα πολύ να το δω :hihi2: