Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ξέρεις ότι βλέπεις πολλά anime ή διαβάζεις πολύ manga όταν ...
Posted 14 July 2010 - 20:31
(άμα το βρω στον χαμό των αρχείων μου, θα το ανεβάσω)
Posted 15 July 2010 - 16:48
*όταν σκέφτεσαι να δώσεις στο παιδί σου όνομα από χαρακτήρα anime κι ας είσαι εκτός Ιαπωνίας (not personal experience, αλλά σε ξένα forums θίχτηκε ένα τέτοιο θέμα και πολλοί μη-Ιαπωνες otaku απάντησαν πως θα ονόμαζαν κάποιο παιδί τους με βάση αυτό το κριτήριο)
*όταν οι περισσότερες σελίδες στο facebook σου έχουν να κάνουν με ανιμε (αν σου έχει μείνει βεβαια χρόνος για fb, από το πολύ κάψημο)
*όταν σκέφτεσαι πολλές φορές "once I had a life. Then I discovered anime":sadist:
Posted 15 July 2010 - 19:36

Posted 15 July 2010 - 21:55
*Όταν πλέον, όταν διαβάζεις μεταφρασμένα μάνγκα, κοντοστέκεσαι αρκετή ώρα σε κάποιο πάνελ προσπαθώντας να υπολογίσεις πώς ήταν η φράση στο πρωτότυπο, επειδή η μετάφραση σου φαίνεται περίεργη.
Posted 15 July 2010 - 21:58
καλα καθε φωρα με κοιτανε καπως ετσι
και μετα ετσι
και στο τελος οτι βρουνε το πετανε και ειναι καπος ετσι
:hihi2:

Posted 15 July 2010 - 22:01
Το συγκεκριμένο το έχω πάει ένα βήμα παραπέρα. Κατεβάζω το raw και συγκρίνω. Είμαι καλά, γιατρέ;Συμβαίνει Τώρα:
*Όταν πλέον, όταν διαβάζεις μεταφρασμένα μάνγκα, κοντοστέκεσαι αρκετή ώρα σε κάποιο πάνελ προσπαθώντας να υπολογίσεις πώς ήταν η φράση στο πρωτότυπο, επειδή η μετάφραση σου φαίνεται περίεργη.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 15 July 2010 - 22:11
Το σκέφτηκα, αλλά πού να ψάχνω τέτοια ώρα...Το συγκεκριμένο το έχω πάει ένα βήμα παραπέρα. Κατεβάζω το raw και συγκρίνω. Είμαι καλά, γιατρέ;
(καλά δεν λες ότι είμαστε -οι πιο πολλοί σε αυτό το σάιτ, αλλά τι πειράζει; )
Posted 16 July 2010 - 03:08
Όταν τον/την παρομοιάζεις με Tsundere Type Α ή Type B (δεν έχεις καταλήξει).Κάτι νέο:
*Όταν έχεις ξεκινήσει να περιγράφεις καταστάσεις της καθημερινότητας σου με ορολογία από το TV Tropes.
Νομίζει ότι θέλεις να χωρίσετε. Λες μια βλακεία για να τον κάνεις να ξεχάσει.
(Actually Happened. Sadly)
Posted 16 July 2010 - 03:34
Spoiler:
"Ωραια ματια.Γεματα οργη."
Αυτο σε παραξενεψε?
Εγω ειχα παρομοια απορια με μια επικη ατακα στο blade of the immortal της anubis και πιο συγκεκριμενα στο:
"Φερε το μαχαιρι.Θα τον γαμ#$ω. "

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Posted 16 July 2010 - 03:47
Λίγο πιο μετά, 114(τελευταίο πάνελ)~115 όλοι παρατηρούν ότι ο τρόπος που μιλά ο Κένσιν άλλαξε. Στα ελληνικά δεν φαίνεται. Υποθέτω ότι στα ιαπωνικά αλλάζει speech pattern."Ωραια ματια.Γεματα οργη."
Αυτο σε παραξενεψε?
Posted 22 July 2010 - 15:56
Λίγο πιο μετά, 114(τελευταίο πάνελ)~115 όλοι παρατηρούν ότι ο τρόπος που μιλά ο Κένσιν άλλαξε. Στα ελληνικά δεν φαίνεται. Υποθέτω ότι στα ιαπωνικά αλλάζει speech pattern.
αν το κεφαλαιο στο οποιο αναφερεσαι ειναι στην εμφανιση του Saito, τοτε ναι.
ο Kenshin, οταν ειναι στα καλα του, στην καθημερινη του ζωη, αναφερεται στον εαυτο του στο 3ο ενικο προσωπο. οταν "βιδωνει" και επιστρεφει στην Hitokiri φυση του, μιλαει στο 1ο ενικο προσωπο. το καημενο το παιδι... XD
Posted 22 July 2010 - 17:04
Ξέρεις ότι η anime κουλτούρα έχει σημαδευτεί με πυρακτωμένο σίδερο στον εγκέφαλό σου, όταν σε μια κρίση βαρεμάρας κάθεσαι και σκαρώνεις το παρακάτω μέσα σε 2-3 λεπτά.
y1 = sqrt(12^2-x^2)*0.6
y2 = -sqrt(12^2-x^2)*0.6
y3 = sqrt(x*sin(x))*abs(x^2-36)*sqrt(12^2-x^2)/((x^2-36)*sqrt(12^2-x^2))-1
Αποτέλεσμα:
Ναι, δεν πάω καλά, δεν χρειάζεται να το πείτε.
*blink* *blink* Epicness.

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...
Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?
Honi soit qui mal y pense
Posted 22 July 2010 - 17:39
Καλά υποψιάστηκα. Κρίμα που αυτό χάθηκε στην μετάφραση...αν το κεφαλαιο στο οποιο αναφερεσαι ειναι στην εμφανιση του Saito, τοτε ναι.
ο Kenshin, οταν ειναι στα καλα του, στην καθημερινη του ζωη, αναφερεται στον εαυτο του στο 3ο ενικο προσωπο. οταν "βιδωνει" και επιστρεφει στην Hitokiri φυση του, μιλαει στο 1ο ενικο προσωπο. το καημενο το παιδι... XD