Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Ξέρεις ότι βλέπεις πολλά anime ή διαβάζεις πολύ manga όταν ...

• Please log in to reply
1211 replies to this topic

#736 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2010 - 22:59

όταν σε ρωτάν οι φίλοι σου σε πιο επεισοδιο OP , Bleach και naruto εισαι και τους απαντάς πως τα εχεις δει όλα μέσα σε 3 μέρες :smokingg:

Νταξ, δε δηλωνει τιποτα αυτο. Πιο πολυ σημαινει οτι εισαι καμμενος με τα συγκεκριμενα ανιμε.
btw δεν γινεται να τα εχεις δει ολα σε 3 μερες XD.

Όταν βλέπεις μια ταινία και κάνεις υποσυνείδητα διαλείμματα των 22 λεπτών, σήμερα το συνειδητοποίησα ότι το κάνω, ελπίζω να μην είμαι ο μόνος...

Τελικα δεν ειμαι ο μονος...

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#737 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2010 - 23:01

Νταξ, δε δηλωνει τιποτα αυτο. Πιο πολυ σημαινει οτι εισαι καμμενος με τα συγκεκριμενα ανιμε.
btw δεν γινεται να τα εχεις δει ολα σε 3 μερες XD.

Οντως .................. αλλα φυσικα πάντα υπάρχει το time traveling:canthelp:....μια λυση ειναι και αυτη!

on topic
όταν έχεις κάνει bookmark στο firefox αυτο και άλλα 50 sites που έχουν σχέση με ανιμε!

v4kFmx.png

#738 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2010 - 02:37

Όντως αυτό με τις ταινίες και εγώ το παθαίνω(ακόμα και σε anime ταινίες...)
Δεν έχω υπογραφή :oo:

#739 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2010 - 10:15

Όταν βλέπεις μια ταινία και κάνεις υποσυνείδητα διαλείμματα των 22 λεπτών, σήμερα το συνειδητοποίησα ότι το κάνω, ελπίζω να μην είμαι ο μόνος...

εμενα με παιρνει ο υπνος στα 22 λεπτα

#740 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2010 - 10:48

Game-related: Όταν βλέπεις Ουρουγουάη (URU) - Ολλανδία (NED), και το μόνο που σου 'ρχεται με την συντομογραφία της πρώτης είναι το URU: Ages Beyond Must, και ας μην το έχεις παίξει ποτε.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...

Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?

Honi soit qui mal y pense

#741 nikki2010

nikki2010

Starting...

• Members
  • 31 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2010 - 12:20

οταν προσπαθεις να κανεις mind change (naruto) στον καθηγητη σου(δεν εχει χρειαστει ακομη ευτυχως...):P

#742 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2010 - 23:34

Λέει ο Λαζόπουλος "μάγκα" κι εσύ πετάγεσαι δέκα μέτρα πάνω γιατί σου ακούστηκε σαν manga... Επίσης είσαι απολύτως πεπεισμένη ότι το συγκρότημα που έστειλε η Τουρκία στη Eurovision λέγεται MANGA, ορκίζεσαι ότι το είδες γραμμένο στην οθόνη! Οι φίλες σου σού λένε ότι λέγεται MANGO από αντίδραση, γιατί τις έχεις πρήξει εδώ και χρόνια τώρα με τα anime/manga, και ορκίζονται κι αυτές ότι έτσι βλέπουν στην οθόνη. Το γεγονός ότι εσύ έχεις τελικά δίκιο, αποδεικνύει φυσικά ότι υπάρχουν κι άλλοι που είναι πολύ πιο καμμένοι από σένα στον κόσμο αυτό...:hehehe: Το 'ξερα ότι οι Tokio Hotel δεν σκαρφίστηκαν το look και το όνομα του συγκροτήματος από το πουθενά! Αλλά γι' αυτό της Τουρκίας ήταν φανερό, αφού ένας απ' αυτούς ήταν σαν τον Ulquiorra live, είχε σχεδιάσει μέχρι και τα δάκρυα στα μάγουλα!!! Αλλά ο Ulqiuorra παρέμενε πολύ καλύτερος, εννοείται!:kawaii:

#743 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2010 - 23:45

Το καταλαβα, οταν μια μερα, πηρα το Απουσιολογιο σε κατασταση παρανοιας και τρελας, και μπροστα σε καθηγητη και συμμαθητες, αρχισα να γραφω ονοματα ψιθυριζονταs Shakujou...Shakujou...Shakujou...

#744 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2010 - 00:20

Το καταλαβα, οταν μια μερα, πηρα το Απουσιολογιο σε κατασταση παρανοιας και τρελας, και μπροστα σε καθηγητη και συμμαθητες, αρχισα να γραφω ονοματα ψιθυριζονταs Shakujou...Shakujou...Shakujou...

xaxaxaxa κάλο άλλα δεν έχεις πάθει ότι εγώ να περνώ απουσιολόγιο και να γράφω τα παΐδια που μου τη σπάνε αχσετο το ότι είχα πεθανη στο devil γέλιο και ότι πηρα και 2 μέρες αποβολή παραλίγο να μηνώ από απουσειες για να φταίει αυτό έλεος ποια... χαχαχαχα :kakaka::kakaka:

edit: ειμαι κανονικα ο απουσιολογως ασχετα οτι εγραψα χαλια πανελλαδικες :
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: AnimeList

#745 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2010 - 13:39

χαχα και εγω απουσιολογος ειμαι ...αυτο το κανει πιο κουλ γιατι ειμαστε κατοχοι του Deathnote και ετσι ! εσυ εγραφες Cause Of Death ? εγω εγραφα "ωριαια αποβολη " "προσηλθε " και λοιπα..χαχα!η φαση ειναι που παιζει να ειμαι και ο μονος otaku (τουλαχιστον στο σχολειο μη σου πω και στη πολη μ :) ) και με κοιταγανε με ενα υφος περιεργο οι γκομενες !

#746 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2010 - 14:45

χαχα και εγω απουσιολογος ειμαι ...αυτο το κανει πιο κουλ γιατι ειμαστε κατοχοι του Deathnote και ετσι ! εσυ εγραφες Cause Of Death ? εγω εγραφα "ωριαια αποβολη " "προσηλθε " και λοιπα..χαχα!η φαση ειναι που παιζει να ειμαι και ο μονος otaku (τουλαχιστον στο σχολειο μη σου πω και στη πολη μ :) ) και με κοιταγανε με ενα υφος περιεργο οι γκομενες !

tha same story here και εγω ο μονος ειμαι στο χωριο μου ομος
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: AnimeList

#747 Dramatic Heroine

Dramatic Heroine

.:Esta soy yo:.

• Members
  • 45 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2010 - 14:54

χεχε τελικά δεν είμαι η μόνη απουσιολόγος που αισθάνεται σαν Yagami ή Misa όταν κάποιος τρώει ωριαία:ureshii:. I'm happy!! (πλάκα-πλάκα, πολλοί βλέπουν και το απουσιολόγιο σαν death note. ειδικά αυτοί που κοντεύουν να μείνουν. γιατί ετσι και γραφτείς εκεί μέσα, πέθανες :smokingg:)
Spoiler: Kawai L is kawai

Spoiler: DON'T CLICK HERE!!

#748 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2010 - 15:21

Όταν βρίσκεσαι στην κορυφή ενός κτιρίουπολλών ορόφων και το παίζεις Kuroro :kakaka:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#749 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2010 - 18:12

τιποτα ιδιαιτερο σε σχεση με τα δικα σας απλα τον τελευταια καιρο διαβαζα ολη μερα manga και πηρα μετα απο χρονια να διαβασω ενα αστεριξ και οβελιξ και δεν μπορουσα να καταλαβω τιποτα επειδη διαβαζα τις σελιδες αναποδα....

#750 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2010 - 19:30

Οταν προσπαθεις να παιξεις κιθαρα με τα δοντια...

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*