Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Ξέρεις ότι βλέπεις πολλά anime ή διαβάζεις πολύ manga όταν ...

• Please log in to reply
1211 replies to this topic

#406 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 26 October 2009 - 22:48

Ψάχνεις κάποιο dojo στην γειτονιά σου που να κάνουν μαθήματα με πραγματικό katana, για αυτοπροστασία.

:nanana: Χρονια τωρα ψαχνω, που θα μου παει καποια στιγμη θα το κανω και αυτο.

Οταν αναρωτιεσαι μηπως οντως το εχεις παρακανει γιατι την ωρα του μαθηματος στη σχολη σκεφτεσαι μονομαχιες με τους συμφοιτητες σου.

#407 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 27 October 2009 - 11:49

Οταν αποστηθιζεις ολοκληρες φρασεις απο αγαπημενους ηρωες ανιμε κ τις επαναλαμβανεις ολη την ημερα κ με το καταλληλο υφος μαλιστα.

Οταν μαθαινεις ολους τους στιχους απο τα openings κ τα σιγοτραγουδας εν ωρα μαθηματος.

Οταν προσπαθεις να βρεις real life anime related accesories κ να τα φορας απο την κορυφη εως τα νυχια.

#408 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 27 October 2009 - 23:29

οταν διαβαζεις ενα αθλιο κακογραμενο κομικ σε ενα σταντ στο συνταγμα και το ξεκινας απο δεξια αλλα δεν βγαζεις κανενα νοημα(και απο αριστερα που το ξεκινησα δεν εκανε διαφορα)

#409 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 28 October 2009 - 00:06

Oταν εχεις 50 διαφορετικα μουλτιμιντια πλέιερς και αλλα τοσα κοντεκς στον υπολογιστη...

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#410 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 28 October 2009 - 00:09

οταν κοντευεις να τρακαρεις στο μαθημα οδηγησης επειδη ο αλλος ο καραγκιοζης παραβιασε το στοπ και κατεβαζεις το παραθυρο και τον αρχιζεις σε οτι ιαπωνικη βρισια και μη ξερεις!!
(real life event)

#411 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 28 October 2009 - 00:48

Oταν εχεις 50 διαφορετικα μουλτιμιντια πλέιερς και αλλα τοσα κοντεκς στον υπολογιστη...

CCCP + CoreAVC.
Problem solved. :Blissfull:

Ξέρεις ότι έχεις δει πολλά anime όταν ξέρεις τι είναι το Matroska container (.mkv) και το H.264 codec πριν γίνει γνωστό το HD.
Posted Image
Posted Image

#412 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 28 October 2009 - 15:36

οταν κοντευεις να τρακαρεις στο μαθημα οδηγησης επειδη ο αλλος ο καραγκιοζης παραβιασε το στοπ και κατεβαζεις το παραθυρο και τον αρχιζεις σε οτι ιαπωνικη βρισια και μη ξερεις!!
(real life event)

Soooo true!:hahaha: Έχω βρίσει πάρα πολλούς οδηγούς που δεν προσέχουν εμάς τους πεζούς με ανάλογα "κοσμητικά" επίθετα.
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#413 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 28 October 2009 - 22:47

Όταν για πρόχειρο στο σχολείο έχεις ένα Death Note.

Και τέλος, όταν πρίν πας διακοπές εξοπλίζεσαι με ανάλογα 10-15 επεισόδια για κάθε μέρα σε dvd:wooi2:

Λολ, τωρα το ειδα. Me is jealous. Θελω και εγω Death Note. Some day.

Αυτο με τις διακοπες το κανω και εγω. Απο περυσι ξεκινησα και πλεον παντα περνω μαζι μου ανιμε :P

Οταν προτιμας να ξοδευεις τα λεφτα σου σε μανγκα απο το να ψωνισεις ρουχα (εκτος και αν ειναι ανιμε/καρτουν themed)

#414 Old_Man_Zangetsu

Old_Man_Zangetsu

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 30 October 2009 - 22:29

όταν ξέρεις όλα τα seals του Raikiri...
όταν νευριάσει κοίτας άμα ξάνθηναν και σηκώθηκαν όρθια τα μαλλία σου.....
όταν νομίζεις οτι εσυ και εκατοντάδες κλόνοι σου μπορούν να δείρουν τους πάντες.....

#415 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 04 November 2009 - 15:24

(Αληθινό γεγονός)
Νομίζεις πως στα Ισπανικά η λέξη δώρο είναι presento.
:hahaha:
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#416 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 November 2009 - 15:25

(Αληθινό γεγονός)
Νομίζεις πως στα Ισπανικά η λέξη δώρο είναι presento.
:hahaha:

^ Γιατί δεν είναι? :oo:

Οn my part πρόσφατα έπαιξα την πρώτη μου παρτίδα DnD. Well a yaoi version of it anyway. Και ξαφικά το καψιμό μου (και μερικών άλλων ψυχων από εδω μέσα) έφτασε νέα επίπεδα. xD Τελικά ισχύει ότι με καλή θέληση και φαντασία τα πάντα συνδυάζονται. :hahaha:

Edited by iristella, 04 November 2009 - 15:34.

#417 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 04 November 2009 - 22:31

^ Γιατί δεν είναι? :oo:

Φυσικά και δεν είναι! Η σωστή λέξη είναι regalo.

Οn my part πρόσφατα έπαιξα την πρώτη μου παρτίδα DnD. Well a yaoi version of it anyway. :hahaha:

Έλεος! Ακόμα και στο DnD έχουν βάλει το χεράκι τους τα yaoi fangirls???:deadga6:
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#418 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 04 November 2009 - 23:08

οταν το μονο που σκεφτεσαι ειναι ποιον χαρακτηρα να κανεις κοσπλει....και αμα εχεις καει αρκετα....ποιον χαρακτηρα να κανεις κροσπλει και να πεισεις και την φιλη σου να κανετε ομαδικο!!!!

#419 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 posts

Posted 06 November 2009 - 12:54

Όταν σου προτείνουν να πάτε στο Club Vogue κι εσύ αναρωτιέσαι αν ιδρύθηκε Yamane Ayano fan club στη Θεσσαλονίκη-ενδεχομένως από CV staffers.
Γι'αυτούς που δεν γνωρίζουν, Club Vogue is a yaoi scanlation group<3

2s9p2fs.jpg

#420 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 06 November 2009 - 13:04

οταν ο 25αρης συμαθητης στα γαλλικ βγαζει εξω κατα τη διαρκεια του μαθηματος μια φωτογραφικη ναααα
Spoiler:
και τραβαει τη δασκαλα χωρις να τη ρωτησει και εσυ φωαναζεις PERVEEEEERTT
επισης η κινηση που εκανε με τη φωτογραφικη μου θυμισε λιγο adventurER που βγαζει φωτογραφιες χωρις προειδοποιηση
Posted Image