Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ξέρεις ότι βλέπεις πολλά anime ή διαβάζεις πολύ manga όταν ...
Posted 23 August 2010 - 13:12
"Φίου... Πότε δεν πρόκειται να συνηθίσω αυτό τον τρελό τρόπο που οδηγούν οι Έλληνες. Νόμιζα ότι μπήκαμε στο αντίθετο ρεύμα".
*Οι Ιάπωνες οδηγούν από την αριστερή πλευρά του δρόμου.
Posted 23 August 2010 - 13:22

ομως ισως να καταντησεις ετσι

on topic
οταν ανηπομονεις να γυρισεις θεσσαλονικη για να δεις ανιμε στον καλο υπολογιστη και να κατεβεις στα puplic στο mediterenian για να αγορασεις μανκα

Posted 23 August 2010 - 14:13

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...
Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?
Honi soit qui mal y pense
Posted 23 August 2010 - 18:01

Posted 23 August 2010 - 18:38
^ ^;
Just passing by:wis:

ΥΓ.Είναι μόνο οι εικόνες που έχω από κανονικές κοπελιές όχι από anime.
Posted 23 August 2010 - 19:25
καπσιμο να χεις τοσα GB με εικονες μονο...χαχα...εγω πλησιαζω το 1GB ακομα χαχαχα...

Posted 23 August 2010 - 20:12
u
n
i
v
e
r
s
i
t
y
o
f
M
a
c
e
d
o
n
i
a
(επειδη δεν μου βγενει ετσι οπως θελω η επιγραφη ειχε καθετα οπως γραφωτο university στα αριστερα , δεξια το OF και ακομα δεξιοτερα το Macedonia)
και απλα αναρωτηθηκα γιατι γραφει Μακεδονια του πανεπιστημιου...FAIL!!!!
Edited by mishira nu nin, 23 August 2010 - 20:17.

Posted 23 August 2010 - 21:36
@ Jiraiya can u please make a chain so we can enjoy it too?

Honestly i would steal your HDD
And to stay on topic
When your son/daughter wants you to read them a fairytale you read them the manga named Fairy Tail

PS sorry about english but atm i dont have Greek in this pc
Posted 23 August 2010 - 21:39
τι καθεστε και συζητατε για το μεγεθως..
70 gb manga δεν μου φενονται πολα για καποιον που διαβαζει μανγκα, μονο το 20th century boys μου πιανει ενα γιγα..
2,5 gb εικονες μονο anime girls (αναρωτιεμαι ποσες ο κεννυ..)
2 σκληρους ανιμε, και ενας 500ρης μου καταστραφηκε και τα ξανακατεβαζω..
και ασχετως αυτων αρκετα απο αυτα δεν τα εχω δει αλλα και αλλα που εχω δει δεν τα κραταω..
και παλι αυτα που λεω δεν ειναι τιποτα μπροστα σε καποιον που εχει δει πραγματικα πολα ανιμε..
δεν βλεπω να υπαρχει καποιο νοημα να λετε μεγεθη σε ενα τετοιο θρεντ, βαλτε αν θελετε καμια λιστα με αυτα που εχετε δει για να περηφανευτητε..
on topic
- οταν εχεις περσονα στο firefox ergo proxy
- όταν κατεβαζεις οσα ανιμε εχουν μεταφραστει/μεταγλωτιστει στα ελληνικα ασχετως ποιοτητας και αν τα εχεις δει. μονο και μονο για να στηριζεις αυτους που μπαινουν στον κοπο και τα κανουν και για να κρατας αρχειο. επισις τα αφηνεις στο utorent για μηνες για να seedarεις.
- όταν μια σκηνη απο το requiem for a dream κατι σου θυμιζει, και βλεπεις στο imdb μετα οτι ο σκηνοθετης του αγορασε τα δικαιοματα απο το Perfect Blue μονο και μονο για να αντιγραψει ολοιδια τη σκηνη
Posted 23 August 2010 - 23:42
Άι σεκοντ δατ. Χαιρομαι που το κανουν κι αλλοι- όταν κατεβαζεις οσα ανιμε εχουν μεταφραστει/μεταγλωτιστει στα ελληνικα ασχετως ποιοτητας και αν τα εχεις δει. μονο και μονο για να στηριζεις αυτους που μπαινουν στον κοπο και τα κανουν και για να κρατας αρχειο.

Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 25 August 2010 - 14:45
Posted 25 August 2010 - 20:23
Posted 25 August 2010 - 20:53
Όχι, αυτό δεν έχει να κάνει με το αν βλέπεις πολλά ή λίγα άνιμε.Οταν νομιζεις οτι εισαι ο μονος στο σχολειο σου που βλεπει ανιμε.
Posted 25 August 2010 - 21:37