- Όταν είσαι με την παρέα σου στην Γλυφάδα κι ένας φίλος σου από την παρέα βλέποντας το σουβλατζίδικο (ή καφετέρια, δεν θυμάμαι) Bobo το μυαλό του πάει στο Bobobo-bo Bo-bobo.
- Όταν παίζοντας fightings (κι όχι μόνο) καθώς νικάς πετάς στον αντίπαλο"Είσαι ήδη νεκρός!". (Aναφορά Hokuto no Ken για όσους δεν κατάλαβαν).
- Όταν λες με σατανικό χαμόγελο και ύφος "Ακριβώς όπως το σχεδίασα!" (κοινώς, Just as planned ή Keikaku doori).
- Όταν είσαι στην θάλασσα και φαντάζεσαι ότι θα σου έρθει ένας κολυμβητής/τρια για να σε αντιμετωπίσει σε μονομαχία Pokemon.
- Όταν είσαι στην παραλία και καθώς δύει ο ήλιος φωνάζεις στα καλά των καθουμένων για την καφρίλα όταν είσαι με την otaku-παρέα "Sun, you idiooooooooooot!" (Urusei Yatsura αναφορά).
- Όταν με τον οtaku φίλο σου κάνεις Symmetrical Docking πόζα (GaoGaiGar αναφορά).
- Όταν πετάς Pokeballs σε γάτες, σκυλιά, σκατζόχοιρους κ.ο.κ. (σημειωτέον δεν το 'χω δοκιμάσει ποτέ μου).

Edit: Φτου! Τ' ανέφερε ήδη ο/η alxdjo
- Όταν διορθώνεις συνεχώς τους φίλους σου "Είναι ο Frieza, όχι η Frieza! Άντρας είναι, όχι γυναίκα!".
Κι όχι τίποτε άλλο αλλά άμα...γυρνάς από σχολική εκδρομή με πούλμαν και φοβάσε να κοιμηθείς,διότι σκέφτεσαι πως όταν ξυπνήσεις,θα πρέπει να λάβεις μέρος στο Battle Royale.

Και να 'ταν μόνο το Lion King:Ξέρεις ότι βλέπεις πολλά anime όταν βλέπεις Lion King παρέα με το μικρό σου ξαδελφάκι, και του λες "Σ' αυτήν την ταινία η Disney ξεπάτωσε στην αντιγραφή το Kimba The White Lion, manga (και κατόπιν anime) του μέγιστου Osamu Tezuka που υπήρχε ήδη από το 1950."... και το ξαδελφάκι σου σε κοιτάει κάπως έτσι:
κι εσύ το κοιτάς κάπως έτσι:
.
True story.
http://en.wikipedia.org/wiki/Atlantis:_The_Lost_Empire#Controversy
Kι όσο σκέφτομαι ότι η Disney ήταν αυτή που άφησε τις επηρροές του στα πρώτα anime για να καταλήξει μετά από χρόνια ν' αντιγράφει τα anime.

Trivia: Στο manga του Abenobashi σε κάποια φάση γίνεται σπόντα για τo Atlantis που αντιγράφει το Nadia.
Ή μπορεί κι ο φίλος να είναι θαμώνας του 4chanΕπίσης είσαι απολύτως πεπεισμένη ότι το συγκρότημα που έστειλε η Τουρκία στη Eurovision λέγεται MANGA, ορκίζεσαι ότι το είδες γραμμένο στην οθόνη! Οι φίλες σου σού λένε ότι λέγεται MANGO από αντίδραση...

Same here.Όταν τον/την παρομοιάζεις με Tsundere...
Μάλιστα, όταν κατάφερα να πιάσω με τα χίλια ζόρια ένα Larvitar στο Pokemon HeartGold τ' οποίο συμπτωματικά ήταν θηλικό από σπάσιμο παραλίγο να του δώσω το nickname Tsundere επειδή μου το έπαιζε δύσκολη μέχρι να την πιάσω.
Γιατί με κοιτάτε έτσι;

Tι να πω κι εγώ που το ακούω συνεχώς live στην παρέα μου που βλέπουν κι άλλα anime πέρα από Bleach (τ' οποίο Bleach το βλέπουν μονάχα για να το κράζουν)....βαρέθηκα να διαβάσω σε κάθε σελίδα για τα Μπανκάι του Μπλιτς.