Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Ξέρεις ότι βλέπεις πολλά anime ή διαβάζεις πολύ manga όταν ...

• Please log in to reply
1211 replies to this topic

#811 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 09 August 2010 - 04:09

- Όταν βλέπεις το κανάλι AnimalPlanet κι επειδή η τηλεόραση είναι μακριά νομίζεις ότι γράφει AnimePlanet. Όταν το ανέφερα το σκηνικό αυτό σ' ένα φίλο μου είπε ότι την έχει πατήσει κι αυτός. Εσείς;
- Όταν είσαι με την παρέα σου στην Γλυφάδα κι ένας φίλος σου από την παρέα βλέποντας το σουβλατζίδικο (ή καφετέρια, δεν θυμάμαι) Bobo το μυαλό του πάει στο Bobobo-bo Bo-bobo.
- Όταν παίζοντας fightings (κι όχι μόνο) καθώς νικάς πετάς στον αντίπαλο"Είσαι ήδη νεκρός!". (Aναφορά Hokuto no Ken για όσους δεν κατάλαβαν).
- Όταν λες με σατανικό χαμόγελο και ύφος "Ακριβώς όπως το σχεδίασα!" (κοινώς, Just as planned ή Keikaku doori).
- Όταν είσαι στην θάλασσα και φαντάζεσαι ότι θα σου έρθει ένας κολυμβητής/τρια για να σε αντιμετωπίσει σε μονομαχία Pokemon.
- Όταν είσαι στην παραλία και καθώς δύει ο ήλιος φωνάζεις στα καλά των καθουμένων για την καφρίλα όταν είσαι με την otaku-παρέα "Sun, you idiooooooooooot!" (Urusei Yatsura αναφορά).
- Όταν με τον οtaku φίλο σου κάνεις Symmetrical Docking πόζα (GaoGaiGar αναφορά).
- Όταν πετάς Pokeballs σε γάτες, σκυλιά, σκατζόχοιρους κ.ο.κ. (σημειωτέον δεν το 'χω δοκιμάσει ποτέ μου). :hihi2:
Edit: Φτου! Τ' ανέφερε ήδη ο/η alxdjo
- Όταν διορθώνεις συνεχώς τους φίλους σου "Είναι ο Frieza, όχι η Frieza! Άντρας είναι, όχι γυναίκα!".

...γυρνάς από σχολική εκδρομή με πούλμαν και φοβάσε να κοιμηθείς,διότι σκέφτεσαι πως όταν ξυπνήσεις,θα πρέπει να λάβεις μέρος στο Battle Royale.

Κι όχι τίποτε άλλο αλλά άμα
Spoiler:
. :hehehe:

Ξέρεις ότι βλέπεις πολλά anime όταν βλέπεις Lion King παρέα με το μικρό σου ξαδελφάκι, και του λες "Σ' αυτήν την ταινία η Disney ξεπάτωσε στην αντιγραφή το Kimba The White Lion, manga (και κατόπιν anime) του μέγιστου Osamu Tezuka που υπήρχε ήδη από το 1950."... και το ξαδελφάκι σου σε κοιτάει κάπως έτσι: :hmmm: κι εσύ το κοιτάς κάπως έτσι: :tensai:.

True story.

Και να 'ταν μόνο το Lion King:

http://en.wikipedia.org/wiki/Atlantis:_The_Lost_Empire#Controversy

Kι όσο σκέφτομαι ότι η Disney ήταν αυτή που άφησε τις επηρροές του στα πρώτα anime για να καταλήξει μετά από χρόνια ν' αντιγράφει τα anime. :sigh2:
Trivia: Στο manga του Abenobashi σε κάποια φάση γίνεται σπόντα για τo Atlantis που αντιγράφει το Nadia.

Επίσης είσαι απολύτως πεπεισμένη ότι το συγκρότημα που έστειλε η Τουρκία στη Eurovision λέγεται MANGA, ορκίζεσαι ότι το είδες γραμμένο στην οθόνη! Οι φίλες σου σού λένε ότι λέγεται MANGO από αντίδραση...

Ή μπορεί κι ο φίλος να είναι θαμώνας του 4chan :hehehe: :
Δημοσιευμένη  εικόνα

Όταν τον/την παρομοιάζεις με Tsundere...

Same here.

Μάλιστα, όταν κατάφερα να πιάσω με τα χίλια ζόρια ένα Larvitar στο Pokemon HeartGold τ' οποίο συμπτωματικά ήταν θηλικό από σπάσιμο παραλίγο να του δώσω το nickname Tsundere επειδή μου το έπαιζε δύσκολη μέχρι να την πιάσω.

Γιατί με κοιτάτε έτσι; :hmmm:

...βαρέθηκα να διαβάσω σε κάθε σελίδα για τα Μπανκάι του Μπλιτς.

Tι να πω κι εγώ που το ακούω συνεχώς live στην παρέα μου που βλέπουν κι άλλα anime πέρα από Bleach (τ' οποίο Bleach το βλέπουν μονάχα για να το κράζουν).

#812 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 10 August 2010 - 00:07

Όταν διαβάζοντας αυτό το thread κουνάς συγκαταβατικά το κεφάλι με ένα χαμόγελο "I know that...".

Όταν δεν έχεις ανοιχτά πάνω από 2 tabs για κανένα site... Εκτός από το anime.gr στο οποίο έχεις 6...
Posted Image
Posted Image

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...

Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?

Honi soit qui mal y pense

#813 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 11 August 2010 - 06:20

Οταν αντι για Energy 7 διαβαζεις Eureka 7.
Οταν η μπαρα των tabs σου ειναι καπως ετσι:
Spoiler:

- Όταν βλέπεις το κανάλι AnimalPlanet κι επειδή η τηλεόραση είναι μακριά νομίζεις ότι γράφει AnimePlanet. Όταν το ανέφερα το σκηνικό αυτό σ' ένα φίλο μου είπε ότι την έχει πατήσει κι αυτός. Εσείς;

Εγω και απο την οθονη του υπολογιστη την πατησα... XD

Edited by Jorg, 11 August 2010 - 08:25.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#814 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 11 August 2010 - 08:05

The next is about Bleach fans

Αμα γυρνας κουρασμενος απο την δουλεια στο λεωφορειο και περνας απο δρομο που εχουν κανει πολλα γραφιτι(πχ Βουλιαγμενης) , να λαγοκοιμασε στο παραθυρο , να βλεπεις ενα μαυρο γραφιτι με ασπρο προσωπο και να πεταγεσε γιατι νομισες οτι ειδες ενα Gillian Menos Grande

Embarrasing but true story :zetsubou:
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#815 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 11 August 2010 - 10:20

Όταν κάθεσαι στο τρένο και βλέπεις τα καλώδια της ΔΕΗ δίπλα στις γραμμές και το πρώτο που σκέφτεσαι είναι: Lain.
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#816 zulabar

zulabar

Magna_Zulabar

• Members
  • 75 posts

Posted 11 August 2010 - 14:10

The next is about Bleach fans

Αμα γυρνας κουρασμενος απο την δουλεια στο λεωφορειο και περνας απο δρομο που εχουν κανει πολλα γραφιτι(πχ Βουλιαγμενης) , να λαγοκοιμασε στο παραθυρο , να βλεπεις ενα μαυρο γραφιτι με ασπρο προσωπο και να πεταγεσε γιατι νομισες οτι ειδες ενα Gillian Menos Grande

Embarrasing but true story :zetsubou:

Dude προσεχε μην φας κανα Cero και σε κανει με τα κρεμυδακια το Gillian xD

Καταλαβαινεις πως βλεπεις πολλα anime οταν κανονιζεις ολονυχτιες για να δεις μια σειρα ή ενα arc απο κανα τεραστιο anime με φιλους και ατομα που προσπαθεις να μετατρεψεις σε φανατικους otaku ( True story και αμα γυρισω και στην Πατρα ερχεται συνεχεια xD )

ps. Βλέπεις πολλα ανιμε αμα σιγοτραγουδας το ελληνικο opening του Dragonball http://www.youtube.com/watch?v=W4Gy6m-dchc η του One Piece http://www.youtube.com/watch?v=rCVWOTlB8Wg&feature=related

καθως περπατας προς την σχολη (Τrue Story το καναμε με αλλοv εναν καμενο οικονομολογο-otaku :hihi2: )
I'm like fire and ice and rage.I'm like the night and the storm and the heart of the sun.I'm ancient,forever and....wonderful.
FEEL THE FURY OF THE LAST OF THE TIME LORDS !!!!
EXTERMINATE !!! EXTERMINATE !!! EXTERMINATE ALL HUMANS !!! (Daleks FTW !!! :hehehe: )
Posted Image
Check this out και αν σας αρεσει ζητηστε μου τα αρχεια η τα links !!! :tensai:
http://2d-domain.blogspot.com/2010/07/la-caste-des-meta-barons.html

#817 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 11 August 2010 - 14:18

ps. Βλέπεις πολλα ανιμε αμα σιγοτραγουδας το ελληνικο opening του Dragonball ( [media]http://www.youtube.com/watch?v=W4Gy6m-dchc )

καθως περπατας προς την σχολη (Τrue Story το καναμε με αλλοv εναν καμενο οικονομολογο-otaku :hihi2: )

:hihi2: Εγώ πηγαίνοντας σχολείο σιγοτραγουδάω το ελληνικό op One Piece [media]http://www.youtube.com/watch?v=rCVWOTlB8Wg&feature=related[/media]σε κάποια φάση μάλιστα γύρισε να με κοιτάξει μια ηλικιωμένη κυριούλα κάπως έτσι
Spoiler:
*embarrassed*

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#818 zulabar

zulabar

Magna_Zulabar

• Members
  • 75 posts

Posted 11 August 2010 - 14:31

:hihi2: Εγώ πηγαίνοντας σχολείο σιγοτραγουδάω το ελληνικό op One Piece σε κάποια φάση μάλιστα γύρισε να με κοιτάξει μια ηλικιωμένη κυριούλα κάπως έτσι

Ωστε δεν ειμαι ο μονος ε ? Ασε εμενα μολις μπηκαμε στην αιθουσα και τραγουδαγαμε ακομα γυρισανε ολοι μαζι με τον καθηγητη να δουνε ποιος τραγουδαει xD

Και ξερεις πιο ειναι το ωραιο ?

O ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΗΞΕΡΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ !!!!! :hihi2::hihi2::hihi2::hihi2::hihi2:
I'm like fire and ice and rage.I'm like the night and the storm and the heart of the sun.I'm ancient,forever and....wonderful.
FEEL THE FURY OF THE LAST OF THE TIME LORDS !!!!
EXTERMINATE !!! EXTERMINATE !!! EXTERMINATE ALL HUMANS !!! (Daleks FTW !!! :hehehe: )
Posted Image
Check this out και αν σας αρεσει ζητηστε μου τα αρχεια η τα links !!! :tensai:
http://2d-domain.blogspot.com/2010/07/la-caste-des-meta-barons.html

#819 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 11 August 2010 - 17:51

Σε έχουν καλέσει σε γάμο και όσο είσαι στην εκκλησία να περιμένεις τη νύφη για να αρχίσει το μυστήριο σκέφτεσαι τι θα τον έκανε να έχει ενδιαφέρον:

• Τη νύφη την φέρνει gundam αντί για αυτοκίνητο.
  • Κάποιος που κάνει cosplay τον Phoenix Wright φωνάζει objection!, όταν ο παππάς ρωτάει αν έχει κανείς αντίρρηση για αυτόν τον γάμο.
  • Στο γλέντι, όταν μπαίνει το ζευγάρι στον χώρο που γίνεται η δεξίωση, παίζει κάποιο anime op.
  • Οι καλεσμένοι κάνουν cosplay
  • O DJ παίζει anime openings, j/k-pop , j-rock
  • Το ζευγάρι χορεύει το hare hare yukai ή caramelldanshen

Τι στο yaoi συμβαίνει?

#820 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 11 August 2010 - 19:06

Αυτό μου θύμισε το εξής σκηνικό που μου αφηγήθηκε η Tomodachi:

Ένας γνωστός μου (με τον οποίο παλιότερα έκανε παρέα η Tomodachi) ήταν κολλημένος με τα DnD και γι' αυτό οι κολλητοί του στον γάμο του αντί για ρύζι του πετάγανε ζαράκια από DnD. :hihi2:

Μην σας μπουν ιδέες και στον γάμο κανενός otaku φίλου σας του πετάτε onigiri. :kakaka:

#821 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 11 August 2010 - 19:27

Έλεος ζάρια οι αθεόφοβοι? Αυτά είναι σκληρά ρε σεις, μπορεί να χτυπήσει κανείς!:P
Posted Image
Posted Image

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...

Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?

Honi soit qui mal y pense

#822 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 11 August 2010 - 20:32

Τα ρυζια ειναι πιο επικυνδυνα ρε συ :P. Αμα μπουν σε κανα ματι, τι γινετε XD;

Ηθελα και να ξερα με τη προφαση τα πεταξαν τα ζαρια. Τι ελεγαν, αντε και καλα παιχνιδια;

[/off-topic] gomen.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#823 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 11 August 2010 - 20:48

που να παντρευτεί κανας επαγγελματίας παίκτης του bowling δηλαδή :kakaka:

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#824 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 945 posts

Posted 11 August 2010 - 20:59

Σε έχουν καλέσει σε γάμο και όσο είσαι στην εκκλησία να περιμένεις τη νύφη για να αρχίσει το μυστήριο σκέφτεσαι τι θα τον έκανε να έχει ενδιαφέρον:

• ...
  • Οι καλεσμένοι κάνουν cosplay...

μα νομιζω οτι οι γαμοι ειναι το κατεξοχην μερος που ολοι κανουν cosplay!
με χαρακτηρες απο το ανιμε Tinevapses: Greek Classic Horror!
και πριν τον γαμο εμφανιζεται ο Ξουρι Μουρη(kusuri muri):kakaka::kakaka:

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#825 bifteki

bifteki

Anime Amateur

• Members
  • 84 posts

Posted 11 August 2010 - 23:00

όταν είσαι κάτω απτήν ακρόπολη και λες σουκε !!! :8):
όταν γουστάρεις μια γκόμενα λες τι kawai κορίτσι είναι αυτό :awww:
ότι πήγαμε περίπατο με το σχόλιο και τραγουδούσαμε το dragon ball greek opening :joyful:
ότι μες την ώρα του μαθήματος εγώ και κατή παιδιά πλακωνόμασταν όταν λέγαμε την λέξη bankai :beaten:
όταν είδα τον φυσικό μου νόμιζα πος ειταν ο walter απτό hellsing :Crying2:
όταν πήρα ΚΑΤΑΝΑ στο left for dead 2 φώναξα banzai στο ΝΕΤ που ήμουν και με με κοίταγαν όλη εξαίρεση η friends μου και με περάσαν για καθυστερημένο:unlucky:
αυτά για την ώρα

Edited by bifteki, 11 August 2010 - 23:09.

:awww: