Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Ξέρεις ότι βλέπεις πολλά anime ή διαβάζεις πολύ manga όταν ...

• Please log in to reply
1211 replies to this topic

#751 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 13 July 2010 - 19:57

Οταν εχεις μαθει την κλασσικη βλακεια που λενε μετα τα openings...

''konobananonti na grando sponsona ta ke de o christmas''

η οτι λεει τελος παντων...:P

2bbd14fc.jpg

#752 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 13 July 2010 - 21:20

Οταν εχεις μαθει την κλασσικη βλακεια που λενε μετα τα openings...

''konobananonti na grando sponsona ta ke de o christmas''

η οτι λεει τελος παντων...:P

Kono bangumi wa, goran no suponsaa no teikyou de ookurishimasu.

#753 Alpasar

Alpasar

Anime Newbie

• Members
  • 157 posts

Posted 13 July 2010 - 21:42

Που τι σημαίνει?
Posted Image

#754 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 13 July 2010 - 21:47

και τι σημαινει αυτο? ολο ξεχναω..
by the way δεν δειχνει κατι αυτο, εγω το ηξερα απο οταν ειχα δει claymore το δευτερο ανιμε που ειχα δει..

on topic
οταν για 2 σερι χρονιες οπωτε βαριεσε με στην ταξη σκιτσαρεις ανιμοφατσες με kawai κοριτσακια (νομιζω πλεον το κατεχω:hihi2: στο σωμα θελω βελτιωση)
οταν πλεον κουραζεσε απο τα κλασικα χαζοχιομοριστικοσχολικοσουνενοειδη ανιμε και ψαχνεις πολυ καλα πριν δεις κατι για να μην χαραμιζεις χρονο.
οταν δεν εμπιστεβεσε τα recomendations των διαφορων ασχετος και αν 5000 ατομα σου φωναζουν οτι ειναι απο τα καλυτερα ανιμε γιατι την εχεις πατησει ξανα..
οταν συνιδητοποιεις οτι για τον υπολιπο κοσμο τα codecs ειναι ασκοπα αφου βλεπουν ελαχιστα πραγματα στο πσ και πλεον καταλαβαινεις οτι εχουν φτιαχτει κυριως για ανιμαδες.

#755 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 13 July 2010 - 21:57

Κάτι νέο:
*Όταν έχεις ξεκινήσει να περιγράφεις καταστάσεις της καθημερινότητας σου με ορολογία από το TV Tropes.

Που τι σημαίνει?

Το πολύ σημαντικό για την κατανόηση του άνιμε:
"Αυτό το πρόγραμμα είναι μια προσφορά των χορηγών που βλέπετε στην οθόνη σας"

#756 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 14 July 2010 - 13:54

*οταν σε ολλα τα βιβλια σου εχεις γεμισει σκιτσα ανιμε,σε 6 απο τις 7 περιοδους στο σχολειο(δεν μπορουσα να εκφραστω αλλιως)ζωγραφιζεις κατι που εχει σχεση με ανιμε ενω σιγοτραγουδας opening-closing :angelr::angell:
*στα μαθηματα που δεν σε ενδιαφερουν εισαι σελιδες πισω απο αυτην που ειναι η ταξη για να τελειωσεις την ζωγραφια:hot:
ψαχνεις στο net τροπους για να βελτιωσεις την ζωγραφικη σου και κατεβαζεις βιβλια που σου διδασκουν πως να ζωγραφιζεις:benkyou:
*οταν σου εχουν βγαλει το παραστουκλι στην ταξη "Ιαπωνας" και σε φωναζε ετσι τον τελευταιο μηνα η φιλολογος:kakaka::hahaha:
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Posted Image

#757 Dramatic Heroine

Dramatic Heroine

.:Esta soy yo:.

• Members
  • 45 posts

Posted 14 July 2010 - 16:16

Όταν τσακώνεσαι με όλους γιατί δεν θες να πας διακοπές, για τον απλούστατο λόγο πως δεν θα έχεις πρόσβαση σε anime-manga:nooooo:
Spoiler: Kawai L is kawai

Spoiler: DON'T CLICK HERE!!

#758 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 14 July 2010 - 16:25

Όταν τσακώνεσαι με όλους γιατί δεν θες να πας διακοπές, για τον απλούστατο λόγο πως δεν θα έχεις πρόσβαση σε anime-manga:nooooo:

Αν και αυτος πραγματικα ειναι αθλιος λογος να μην πας διακοπες μπορεις να κανεις το εξης:
Download οσο προλαβενεις και παιρνεις το laptop μαζι σου...

2bbd14fc.jpg

#759 Loveless

Loveless

love peace hope

• Members
  • 11 posts

Posted 14 July 2010 - 16:27

Οταν σου ξεφευγουν ιαπωνικες λεξεις γιατι δεν μπορεις να θυμηθεις πως ειναι στα ελληνικα ή καποιες τισ εχεις καταργησει στα ελληνικα και τις εχεις καθιερωσει στα ιαπωνικα! χαχα ή παλι οταν πας στο public να παρεις ενα βιβλιο με κατι φιλους και εσυ καταληγεις να κοιτας τα manga και να λες ποιο να διαλεξωωωω και να σου λενε 2ωρες ειμαστε εδω θα αργησεις πολυ ακομα??? χαχα τι να κανω δεν μπορω να ξεκολλησω!!! (δεν ερχεται κανεις πλεον μαζι μου στο public) ασε που μιλαω συνεχεια για την ιαπωνια, στην ιαπωνια γινεται αυτο και το αλλο και τρωνε ετσι και συμπεριφερονται αλλιως!!! τους εχω πρηξει χαχα!!! εγω φταιω που εχω τρελα με τα anime και θελω να παω τοσο απεγνωσμενα Nihon?? εεε???

#760 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 14 July 2010 - 16:59

εγω φταιω που εχω τρελα με τα anime και θελω να παω τοσο απεγνωσμενα Nihon?? εεε???

Nippon είναι η Ιαπωνία... :thatsit:
nihon είναι το επίθετο ιαπωνικός/ή/ό.

EDIT: Γράψε λάθος, τώρα θυμήθηκα ότι λέγεται και με τους δύο τρόπους... :run:
Posted Image
Posted Image

#761 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 14 July 2010 - 17:05

Nippon είναι η Ιαπωνία... :thatsit:
nihon είναι το επίθετο ιαπωνικός/ή/ό.

Εγώ την λέω 大和の国 πάντως.

#762 Loveless

Loveless

love peace hope

• Members
  • 11 posts

Posted 14 July 2010 - 17:14

Nihon= Japan

Nippon= Japan (formal pronunciation)

#763 Dramatic Heroine

Dramatic Heroine

.:Esta soy yo:.

• Members
  • 45 posts

Posted 14 July 2010 - 18:22

Αν και αυτος πραγματικα ειναι αθλιος λογος να μην πας διακοπες μπορεις να κανεις το εξης:
Download οσο προλαβενεις και παιρνεις το laptop μαζι σου...

I think I didn't make my self clear here :P. Διακοπούλες στο χωριό της γιαγιάς στην ορεινή Αιτωλοακαρνανία χωρίς μαραφέτια για 2 βδομάδες -προσταγές γονέων παιδεύουσι τέκνα:if:-. Καλή η ιδέα σου πάντως(αν μπορούσα να πάρω pc), αλλά και πάλι πως θα αντέξω εγώ χωρίς καινούρια chaps+eps??

υ.γ.δίκιο έχεις, lame excuse βρίκα κι εγώ για να κρύψω τη βαρεμάρα μου αλλά και οι ανάγκες είναι ανάκγες:cry5:
Spoiler: Kawai L is kawai

Spoiler: DON'T CLICK HERE!!

#764 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 14 July 2010 - 18:39

Ξέρεις ότι η anime κουλτούρα έχει σημαδευτεί με πυρακτωμένο σίδερο στον εγκέφαλό σου, όταν σε μια κρίση βαρεμάρας κάθεσαι και σκαρώνεις το παρακάτω μέσα σε 2-3 λεπτά.

y1 = sqrt(12^2-x^2)*0.6
y2 = -sqrt(12^2-x^2)*0.6
y3 = sqrt(x*sin(x))*abs(x^2-36)*sqrt(12^2-x^2)/((x^2-36)*sqrt(12^2-x^2))-1

Αποτέλεσμα:

Posted Image

:ureshii:

Ναι, δεν πάω καλά, δεν χρειάζεται να το πείτε.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#765 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 14 July 2010 - 20:16

All, hail Kenny!
Ο ήρωας μας. :hero: