1. Οταν καθεσαι με τις ωρες κ λες στν μανα σ ολοκληρη τν υποθεση καθε βιβλιου κ καθε ταινιας anime που βλεπεις(τι τραβαει η γυναικα ... απορρω πως δν μ εχει διωξει απο τ σπιτι ακομα)
(δν θ τ αντεξω...)
2. Οταν τν ελευθερο σ χρονο καθεσε κ φαντασιωνεσαι οτι εισαι καποιος ηρωας κ προσπαθεις ν βρεις τροπους για ν σωσεις τν κοσμο!!!
Στην 1η περιπτωση δεν ειναι η μανα μου αλλα οι φιλες μου. Απορω πως με αντεχουν ακομα. Με θεωρουν λιγο μανιακη με τα anime αλλα αυτη ειμαι και με αποδεχονται φυσικα οπως ειμαι. Προσπαθω να κολλησω σε μια απο αυτες το μικροβιο αυτο αλλα δε φαινεται να κολλαει.
Στην 2η περιπτωση ονειρευομουν να ειμαι παντα 2 χαρακτηρες. Η Usagi απο τη Sailor Moon και η Kagome απο τον InuYasha.
Οταν μπερδευεσαι και μιλας ιαπωνεζικα
Οταν την ωρα που σκευτεσαι βαζεις το δαχτυλο στο στομα
εννοεις καπως ετσι

Τhat is soooo true!!!! Tα περισσοτερα, μη πω ολα, ισχυουν και για μενα. Ειδικα το τελευταιο . Ο σκληρος στο λαπτοπ μου ηταν γεματος απο anime. Ετσι αναγκαστηκα να παρω ενα εξωτερικο δισκο και να τα βαλω εκει. Γιατι αλλιως θα τα ειχε τιναξει ο σκληρος. Οχι τιποτα αλλο, ειναι κριμα γιατι ειναι και καινουριο το λαπτοπΌταν βαριέσαι να ακούς κήρυγμα για τα anime και πόσες ώρες τα παρακολουθείς,και κάνεις ΑΥΤΗ τη γριμάτσα: -.-
Όταν κάνεις βλακεία και ρίχνεις το κεφάλι έτσι:
Όταν υπολογίζεις να πάρεις τρίτο 750GB δίσκο επειδή ένα torrent One Piece που ήταν 150GB σε ΣΑΚΑΤΕΨΕ
κ άλλα πολλα
Ξερεις οτι βλεπεις πολλα anime :
- Οταν κλαις με (Sailor Moon, InuYasha, Full Moon wo Sagashite)
- Οταν ξερεις απεξω ολα τα op - ed του αγαπημενου σου anime και το σιγο τραγουδας οπου και να βρισκεσαι. (το ειχα παθει για μια περιοδο με τη Sailor Moon)
- Οταν βλεπεις το φεγγαρι και σκεφτεσαι τροπους για να πας ωστε να δεις το Silver Millenium Kingdom και να συναντησεις τη Princess Serenity απο τη η Sailor Moon (αν και ξερεις οτι αυτο δεν θα συμβει ποτε).

- Οταν μετα απο ολα τα anime που εχεις δει οι εννοιες Demons, Vampires, Λυκανθρωποι και ουτω καθεξης σου εξαπτουν τη φαντασια και σου θυμιζουν anime τυπου Vampire Knight, Rosario no Vampire και InuYasha και δεν σε τρομαζουν πια.

- Οταν βλεπεις στην τηλεοραση ή καπου αλλου πηγαδια και πιστευεις οτι ισως να μπορουσε να σε βγαλει στη Feudeal Era της Japan στην εποχη του InuYasha:blingeye2:

Αυτα για τωρα, μπορει να θυμηθω και αλλα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από giota83: 18 Δεκέμβριος 2009 - 14:06