Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Ξέρεις ότι βλέπεις πολλά anime ή διαβάζεις πολύ manga όταν ...

• Please log in to reply
1211 replies to this topic

#466 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2009 - 11:34

1. Οταν καθεσαι με τις ωρες κ λες στν μανα σ ολοκληρη τν υποθεση καθε βιβλιου κ καθε ταινιας anime που βλεπεις(τι τραβαει η γυναικα ... απορρω πως δν μ εχει διωξει απο τ σπιτι ακομα):dazed: (δν θ τ αντεξω...)

2. Οταν τν ελευθερο σ χρονο καθεσε κ φαντασιωνεσαι οτι εισαι καποιος ηρωας κ προσπαθεις ν βρεις τροπους για ν σωσεις τν κοσμο!!!

Στην 1η περιπτωση δεν ειναι η μανα μου αλλα οι φιλες μου. Απορω πως με αντεχουν ακομα. Με θεωρουν λιγο μανιακη με τα anime αλλα αυτη ειμαι και με αποδεχονται φυσικα οπως ειμαι. Προσπαθω να κολλησω σε μια απο αυτες το μικροβιο αυτο αλλα δε φαινεται να κολλαει.

Στην 2η περιπτωση ονειρευομουν να ειμαι παντα 2 χαρακτηρες. Η Usagi απο τη Sailor Moon και η Kagome απο τον InuYasha.

Οταν μπερδευεσαι και μιλας ιαπωνεζικα

Οταν την ωρα που σκευτεσαι βαζεις το δαχτυλο στο στομα

εννοεις καπως ετσι:hmmm::hmmm::hmmm:. Eιδικα αυτο το κανω συνεχεια. και συνεχως οταν μιλαω στον εαυτο μου οταν ψαχνω για κατι ή οταν ειμαι θυμωμενη πεταω κανενα baka αντι για βλακα.

Όταν βαριέσαι να ακούς κήρυγμα για τα anime και πόσες ώρες τα παρακολουθείς,και κάνεις ΑΥΤΗ τη γριμάτσα: -.-

Όταν κάνεις βλακεία και ρίχνεις το κεφάλι έτσι: :sigh2:

Όταν υπολογίζεις να πάρεις τρίτο 750GB δίσκο επειδή ένα torrent One Piece που ήταν 150GB σε ΣΑΚΑΤΕΨΕ

κ άλλα πολλα

Τhat is soooo true!!!! Tα περισσοτερα, μη πω ολα, ισχυουν και για μενα. Ειδικα το τελευταιο . Ο σκληρος στο λαπτοπ μου ηταν γεματος απο anime. Ετσι αναγκαστηκα να παρω ενα εξωτερικο δισκο και να τα βαλω εκει. Γιατι αλλιως θα τα ειχε τιναξει ο σκληρος. Οχι τιποτα αλλο, ειναι κριμα γιατι ειναι και καινουριο το λαπτοπ

Ξερεις οτι βλεπεις πολλα anime :
- Οταν κλαις με (Sailor Moon, InuYasha, Full Moon wo Sagashite)
Spoiler:

- Οταν ξερεις απεξω ολα τα op - ed του αγαπημενου σου anime και το σιγο τραγουδας οπου και να βρισκεσαι. (το ειχα παθει για μια περιοδο με τη Sailor Moon)
- Οταν βλεπεις το φεγγαρι και σκεφτεσαι τροπους για να πας ωστε να δεις το Silver Millenium Kingdom και να συναντησεις τη Princess Serenity απο τη η Sailor Moon (αν και ξερεις οτι αυτο δεν θα συμβει ποτε).:blingeye2::kawaii::lovulovu:
- Οταν μετα απο ολα τα anime που εχεις δει οι εννοιες Demons, Vampires, Λυκανθρωποι και ουτω καθεξης σου εξαπτουν τη φαντασια και σου θυμιζουν anime τυπου Vampire Knight, Rosario no Vampire και InuYasha και δεν σε τρομαζουν πια. :blingeye2::wooi2::lovulovu:
- Οταν βλεπεις στην τηλεοραση ή καπου αλλου πηγαδια και πιστευεις οτι ισως να μπορουσε να σε βγαλει στη Feudeal Era της Japan στην εποχη του InuYasha:blingeye2::blingeye2:.:kawaii::kawaii::wooi2::wooi2::lovulovu::lovulovu:

Αυτα για τωρα, μπορει να θυμηθω και αλλα. :thatsit:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από giota83: 18 Δεκέμβριος 2009 - 14:06

#467 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2009 - 20:38

Όταν σου δινουν ενα βιβλιο και εσυ αυτοματος το ανοιγεις απο δεξια (οπως τα μανγκα)

Όταν με την κολλητη σου και τον αδελφο της (και τους γονεις της σε κατι σκηνες οπου υπηρχε ελλειψη cast) γυριζεις ταινια 40΄λεπτων "Death Note Live Action"

Όταν στις αποκριες προκειται να κυκλοφορισεις ντυμενη-ος μελος Akatsuki..

Όταν σου ανακοινονουν πως Χριστουγεννα θα πας Λιβη και εσυ να κανεις καπως μουτρα καθως δεν θα εχει κανενα μανγα η ανιμε μαγαζι, μολις ομως μαθαινεις πως υπαρχει ολοκληρο αποκληστικο μαγαζι NARUTO ανυπομονεις πως και ποτε θα πατε... (ισχυει)

Όταν σε ρωταει ο οικονομικος στην ταξη - ποιος ειναι ο ανθρωπος που σε εμπνέει περισσοτερο και εσυ απαντας χωρις δευτερη σκέψη <Eiichiro Oda> (με κοιταξε παντως με ενα περιεργο βλεμμα)

Όταν παρεξηγησε κανεις καπως ετσι :emptyonexg1:

Όταν βγαζεις φωτογραφια αντι να πεις cheese σου βγαινει αυτοματος ακομα και αν δεν βλεπεις,.. <hentai!>

Όταν μεσα στην παρεα σου οσοι βλεπουν ανιμε (και ο εαυτος σου) εχετε βγαλει ο καθενας ενα δικο του χαρακτιριστικο γελιο...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Jiji: 18 Δεκέμβριος 2009 - 20:51

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#468 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2009 - 10:58

λιωνεις με τις ωρες βλεποντας τα,παραμεριζοντας τα καθηκοντα:nosey:
.

:oo: OMG! Τελικα δεν ειμαι η μονη που το κανει αυτο. :blingeye2: Και το κανω συχνα με συνεπεια να τα ακουω απο τη μανα μου για το οτι δεν κανω δουλειες. Τωρα θα τα ακουω απο το φιλο μου μιας και μενουμε μαζι. Μερικες φορες απο τη πολλη ωρα που βλεπω anime μπροστα στον υπολογιστη μετα ειμαι καπως ετσι :blurah5:
:bahhh:Τι να κανεις, δεν υπαρχει γυρισμος. :canthelp:

#469 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2009 - 19:48

:oo: OMG! Τελικα δεν ειμαι η μονη που το κανει αυτο. :blingeye2: Και το κανω συχνα με συνεπεια να τα ακουω απο τη μανα μου για το οτι δεν κανω δουλειες. Τωρα θα τα ακουω απο το φιλο μου μιας και μενουμε μαζι. Μερικες φορες απο τη πολλη ωρα που βλεπω anime μπροστα στον υπολογιστη μετα ειμαι καπως ετσι :blurah5:
:bahhh:Τι να κανεις, δεν υπαρχει γυρισμος. :canthelp:

Hikkikomori da~!!! :kakaka:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#470 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2009 - 22:18

Χοροπηδάς από την χαρά σου, όταν μαθαίνεις πως το στάδιο που έγιναν οι Ολυμπιακοί της Βαρκελόνης σχεδιάστηκε από Ιάπωνα, καθώς και για κάθε κτήριο ή πλατεία που σχεδιάστηκε από Ιάπωνα.
Η αεροσυνοδός όταν παρουσιάζει τις εξόδους κινδύνου λίγο πριν απογειωθεί το αεροπλάνο, νομίζεις πως χορεύει parapara με τον τρόπο που κουνάει τα χέρια της.
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#471 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2009 - 00:07

Χοροπηδάς από την χαρά σου, όταν μαθαίνεις πως το στάδιο που έγιναν οι Ολυμπιακοί της Βαρκελόνης σχεδιάστηκε από Ιάπωνα, καθώς και για κάθε κτήριο ή πλατεία που σχεδιάστηκε από Ιάπωνα.
Η αεροσυνοδός όταν παρουσιάζει τις εξόδους κινδύνου λίγο πριν απογειωθεί το αεροπλάνο, νομίζεις πως χορεύει parapara με τον τρόπο που κουνάει τα χέρια της.

That's part of my life:kakaka:
+σταματάς στην μέση της Ερμού για να διαβάσεις την πινακίδα που γράφει για την αδελφοποίηση της με μια ιαπωνική οδό και στις δύο γλώσσες(ισχύει)

#472 bocikris94

bocikris94

Anime Amateur

• Members
  • 105 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2010 - 14:06

Όταν ερωτεύεσαι με μια κοπέλα και κλείνεις τα μάτια σου,σαν να είναι η Nogizaka Haruka,η ερωτική σου σύντροφος.

#473 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2010 - 14:55

-Οταν έχεις το pururin το ringtone για ήχο κλήσης στο κινιτό σου και χτυπαει στο λεοφορειο ή σε ένα μαγαζι με αποτελεσμα να σε κοιταν περιεργα:hihi2:
-Οταν όπου και να πας και όποτε βαριεσε πέρνεις ένα χαρτι και μολίβι και ζωγραφιζεις ανιμε κοριτσακια (τα βιβλια μου είναι γεματα δηλαδη!)
-Όταν κανει μια βλακεια ο αδερφος σου και του λες με ανιμε εκδικιτικο υφος: γιουρουσανάι (δεν θα σε συγχωρισω ποτέ!), εχει μείνει μεταξυ μας και το πεταμε συνεχεια.
-Όταν περιμένεις στην επόμενη στροφη να εμφανιστεί ένα καβαι κοριτσι με το κλασσικο αθώο-προκλητικο βλέμμα και να πεσει πανω σου και να αρχισουν οι κλασσικες συζητησεις.... (αχχχχ ονειρο!)
-Όταν δεν βλέπεις το καινουργιο βαγγελιον και μπαινεις καθε μερα να δεις ποτε θα βγει σε blue rei :P...

αυτα... δεν μπορω να σκευτω κατι αλλο τωρα..

#474 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2010 - 23:00

όταν είσαι ικανη-ος να κλισεις και 6ωρο βλεποντας ανιμε η διαβαζοντας μανγκα:blurah5:

όταν βλέπεις έναν ιαπωνα μπροστα σου να χανεσαι και να μην σταματας να τον κοιτας μεχρι να γυρισει και να σε κοιταξει με ενα βλεμμα ~παει τοχασε το κοριτσι~ (:blingeye2:)

όταν ερχεται πια πρωτοχρονια και εσυ να σκεφτεσαι τις ιαπωνικες πρωτοχρονιατικες εξοδους με τα κιμονο και τις βενταλιες:emptyonexg1: (σημερα)

όταν μπαινει το opening να το βαζεις αρκετα δυνατα και να αρχιζεις αν τραγουδας

όταν τα παιρνεις αγρια όταν σου λενε <Αμαν πια εσυ και οι κινεζικες μπουρδες σου>:madtodeath:

όταν πας διακοπες το πρωτο πραγμα που ελενχεις ειναι τι ανιμε εχεις μαζεψει γιαυτη την περισταση..

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Jiji: 09 Ιανουάριος 2010 - 03:44

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#475 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2010 - 02:35

οταν πρωτοχρονια βλεπεις anime μεχρι 5:15 το πρωι:blurah5:
+1 οταν κανεις post 2:35 το πρωι

#476 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2010 - 06:54

+10000

επισης οταν προσπαθησεις να πεισεις τους φιλους σου να δουν χενται ξεκινοντας με την κλασσικη φραση: 'Θυμασαι κατι ταινιες του εδινε το περιοδικο Φρι??"

...που ήταν και σε μορφή vcd αντί για dvd... :sigh2:

#477 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2010 - 14:04

όταν βλέπεις το Hannibal the rising και ακούς το όνομα Misa(μικρή αδερφή του Hannibal) και σου έρχεται στο μυαλό η Misa απο το death note.

όταν(στην ίδια ταινία) βλέπεις την Ιαπωνέζα θεία του Hannibal να μιλάει αγγλικα και να σκέφτεσαι πότε θα αρχίσει να μιλάει ιαπωνικά

(Παραμένοντας στην ίδια)όταν βλέπεις τον Hannibal να κρατάει σπαθί σαμουράι και περιμένεις πότε θα πεί bankai.

Υ.Γ.την είδα εχτές γι αυτό μου κόλλησε.:P

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#478 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2010 - 17:20

Οταν στο μαθημα των γραφιστικων εφαρμογων σου αναθετουν να κανεις ενα εξωφυλλο βιβλιου μαθηματικων και του βαζεις απεξω τον sho minamimoto/pi face να γραφει τα 60 πρωτα νουμερα του π.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#479 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2010 - 21:06

Οταν μπερδευεσαι και μιλας ιαπωνεζικα

Και αυτό δεν είναι κάτι που με κάνει να χαίρομαι.
Σας έχει τύχει να κλίνετε νοερά γαλλικά ρήματα λες και είναι ιαπωνικά; (ne fait pas -> fainakatta)

#480 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2010 - 23:34

Ακούς για ένα νέο προϊόν που καταπολεμά τα πρόωρα συμπτώματα της γρίπης, και αναρωτιέσαι αν όντως ο εκφωνητής είπε πως περιέχει βετζεταμίνη...
Τι στο yaoi συμβαίνει?