Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Ξέρεις ότι βλέπεις πολλά anime ή διαβάζεις πολύ manga όταν ...

• Please log in to reply
1211 replies to this topic

#421 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 06 November 2009 - 13:38

Φίλος σου άσχετος με τον χώρο νομίζει πως οι Ισπανοί (και πάλι :) ), έχουν μπει για τα καλά στο κλίμα, έτσι ώστε να φτιάχνουν ένα συγκρότημα που λέγεται manga.
Όμως στα Ισπανικά, manga σημαίνει το μανίκι!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#422 IlPalazzo

IlPalazzo

Anime Fan

• Members
  • 147 posts

Posted 07 November 2009 - 01:44

οταν ο 25αρης συμαθητης στα γαλλικ βγαζει εξω κατα τη διαρκεια του μαθηματος μια φωτογραφικη ναααα

Spoiler:
και τραβαει τη δασκαλα χωρις να τη ρωτησει και εσυ φωαναζεις PERVEEEEERTT
επισης η κινηση που εκανε με τη φωτογραφικη μου θυμισε λιγο adventurER που βγαζει φωτογραφιες χωρις προειδοποιηση

25άρης να τραβάει φωτογραφίες χωρίς προειδοποίηση και χωρίς άδεια; Μα... αυτό είναι το \ακριβώς αντίθετο\ του adventurER... \Καμία\ ομοιότητα... Απορώ ΠΩΣ το σκέφτηκες ΚΑΝ.

Αν έχυνα ένα δάκρυ για κάθε λεπτομέρεια που χάνεται στη μετάφραση, ο Νώε θα έπρεπε να φτιάξει καινούρια κιβωτό.

唯今翻訳...

#423 xArisx

xArisx

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 07 November 2009 - 04:00

οταν εχει περασει μια μερα χωρις να δεις anime και νιωθεις οτι κατι σου λειπει ... :emptyonexg1:
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#424 Pell-sama

Pell-sama

Gear secondo...

• Members
  • 32 posts

Posted 08 November 2009 - 23:38

Ξενυχτας στο forum και ολοι αναρωτιουνται τι κανεις...

Προσπαθεις να πεισεις τους φιλους σου να δουν κι αυτοι ανιμε...

Θες και εσυ αφισα Wanted...

Η μονη μουσικη που ακους ειναι ιαπονεζικη..και ας μη καταλαβαινεις τιποτα

Προσπαθεις να βαζεις ατακες απο ανιμε στην καθημερινη συζητιση...

#425 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 10 November 2009 - 17:16

Όταν στο μαθημα ιστοριας μιλατε για την Μεσογειο και οτι υπαρχουν πειρατες ακομα και σημερα και εσύ αρχιζεις να χαίρεσαι μονη σου

Όταν πια στις φιλες σου και στους φιλους σου βαζεις παντα στο τελος -kun -san -chan -chin

Όταν πριν πας διακοπες στο εξωτερικο κανεις μια μεγαλη αναζητιση στο internet για τυχόν manga/anime shop

Όταν αρχιζεις να βλεπεις ατον υπνο σου να πολεμας με τον Grimmjow η και τον ψυχακια τον Enel, απο το Sky Island, να σε κυνηγαει προσπαθοντας να σε πετυχει με τους κεραυνούς του...

Και τελος οταν ακους ειρωνικα και ενοχλητικα σχολια για τα anime και τα manga να συνχίζεσαι αγρια, να πηγαινεις να να του πεις ενα σορο κουβεντες και να μην σταματας μεχρι να το παρει αλλος πισω αλλαζοντας γνωμη πανω τους...

#426 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 10 November 2009 - 18:48

Όταν πριν πας διακοπες στο εξωτερικο κανεις μια μεγαλη αναζητιση στο internet για τυχόν manga/anime shop

Όταν φίλος σου (ο οποίος είναι μέλος σε αυτό το forum :ureshii:), σου στέλνει sms στις 8 το πρωί και σε ρωτάει αν υπάρχουν manga και anime καταστήματα στην χώρα που θα πάτε εκδρομή τα Χριστούγεννα. (sorry dude, αλλά έπρεπε να το ποστάρω αυτό, no offence ε? :congrats:)
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#427 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 10 November 2009 - 22:20

Όταν εξηγείς τα γεγονότα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του 2ου παγκοσμίου πολέμου στη περίοδο της 28ης Οκτωβρίου και τα έχεις μάθει όλα από το Axis Power Hetalia :sigh2:

Όταν κάθε δεύτερη πρόταση σου τελειώνει με "dattebayo"

Όταν κάθεσαι και βρίσκεις το yaoi pairing του κάθε αγοριού της τάξης όταν δεν έχεις τι να κάνεις

Όταν παρακαλάς μία φορά να βρέξει και όταν μετά από 2 λεπτά αρχίζει καταρρακτώδης βροχή αποκαλείς τον εαυτό σου Pain-sama

Όταν πλακώνεσαι με ένα από τα παιδιά της τάξης σου που κάνει τζούντο και διαβάζει manga απλά και μόνο για να δείτε τι κινήσεις μάθατε από anime (of course I always win :tensai: )
Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#428 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 10 November 2009 - 22:27

Oταν αντι για κανονικες τσοντες με ανθρωπους..................προτιμας τα hentai
:terror2:
Posted Image

#429 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 10 November 2009 - 22:35

Oταν αντι για κανονικες τσοντες με ανθρωπους..................προτιμας τα hentai
:terror2:

+10000

επισης οταν προσπαθησεις να πεισεις τους φιλους σου να δουν χενται ξεκινοντας με την κλασσικη φραση: 'Θυμασαι κατι ταινιες του εδινε το περιοδικο Φρι??"
We play hide and seek......Hinamizawa style of course!!!!

Posted Image

#430 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 10 November 2009 - 22:42

+10000

επισης οταν προσπαθησεις να πεισεις τους φιλους σου να δουν χενται ξεκινοντας με την κλασσικη φραση: 'Θυμασαι κατι ταινιες του εδινε το περιοδικο Φρι??"

h επισης:θυμασαι ενα βιντεο που κυκλοφορουσε στα κινητα πριν 5 χρονια,με ενα πρασινο τερας και την επικη ατακα που λεει το διαολακι"Γαμη## την αρχηγε" και παει το πρασινο τερας και λεει με μπασα φωνη "ηρθε η ωρα για τον βιονικο μου Πουτ##"
Posted Image

#431 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 10 November 2009 - 22:47

h επισης:θυμασαι ενα βιντεο που κυκλοφορουσε στα κινητα πριν 5 χρονια,με ενα πρασινο τερας και την επικη ατακα που λεει το διαολακι"Γαμη## την αρχηγε" και παει το πρασινο τερας και λεει με μπασα φωνη "ηρθε η ωρα για τον βιονικο μου Πουτ##"

:hahaha: OMG!!!!!!!
ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ!!!!????!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ!!!

ον τοπικ:
οταν σε παιρνει τηλ η μανα σου να σε ρωτησει αν μορεις να πας να της αγορασεις πατατες και απαντας: "Ελα ρε μανα, τωρα διαβαζω!!" και σε αφηνει στην ησυχια σου......αγνοωντας το γεγονος οτι εσυ ενοουσες μανγκα!!!!!

Posted Image

#432 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 10 November 2009 - 22:51

^ Ποσες φορες το εχω κανει αυτο...

Οταν η καθηγητρια του ΣΕΠ σε ρωταει ποιον θαυμαζεις περισσοτερο κι εσυ απαντας τον Eiichiro Οda

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#433 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 10 November 2009 - 22:55

Θελω πολυ να μαθω πια ηταν η αντιδραση της δασκαλας που το ακουσε αυτο:hahaha:.

qzMHWHd.png

#434 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 10 November 2009 - 23:07

Προς μεγαλη μου εκπληξη μου απαντησε " Καλος ειναι αλλα εγω προτειμω τον Kishimoto". Καγκελο εγω. (καλα τα υπολοιπα παιδια τα ειχαν παιξει)

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#435 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 10 November 2009 - 23:14

Προς μεγαλη μου εκπληξη μου απαντησε " Καλος ειναι αλλα εγω προτειμω τον Kishimoto". Καγκελο εγω. (καλα τα υπολοιπα παιδια τα ειχαν παιξει)

ΛΟΛ!!! Θ α ειμαι οφ τοπικ.....αλλα ας μου θυμησει καποιος ποιος ειναι ο Κισιμοτο!!!!!

Posted Image