Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ξέρεις ότι βλέπεις πολλά anime ή διαβάζεις πολύ manga όταν ...
Posted 23 October 2009 - 15:43
Posted 23 October 2009 - 22:53
Posted 24 October 2009 - 01:41
Όταν οι γονείς σου πια για σένα είναι okaza και odossa
Όταν πριν κοιμηθείς κάθεσε και σκέφτεσαι πως θα ήταν η ζωή μου ως shinigami, ninja ή πειρατήνα
Όταν έχεις στο κινητό σου θέμα itachi (το οποίο έχεις φτιάξει μόνος/η στο ownskin.com), για ήχο κλήσης το sign(το τελευταίο opening Naruto Shippuuden ) και για ήχο μηνύματος έχεις τον Byakuya να λέει<Bankai! Senbonzakura Kageyoshi>.
Όταν φτιάχνεις δικό σου μανγκα.
Όταν έχεις για φόντο στον υπολογιστή σου τον Roronoa Zoro
Και τέλος, όταν κάθεσαι μέχρι και τέτοια ώρα βλεποντας ανιμε και πριν κοιμηθεις λες να πας να γραψεις και κάτι εδώ....

καληνύχτα (oyasouminasai)
Posted 24 October 2009 - 04:09
Posted 24 October 2009 - 06:47
Όταν επιμένεις να φωνάζεις τον γάτο της διπλανής Naruto ενώ τον λένε Μένιο(μα το Μένιος είναι μπανάλ!)
Όταν πιστεύεις ότι για το τελευταίο σου one night stand, δεν έφταιγαν τα παραπάνω ποτάκια που ήπιες, αλλά η Geass power του τύπου που σε καμάκωνε (γι αυτό κ δν θυμάσαι ούτε το όνομά του!)
Όταν αισθάνεσαι λίγο άχρηστος που στα 20 σου είσαι απλά φοιτητής ενώ άλλοι από τα 15 τους είναι ήδη jonin, kages , geniuses, warriors, super top models κτλ
Όταν πείθεις τον εαυτό σου ότι τα βράδια που σε “γράφει” το boyfriend είναι γιατί κυνηγά hollows
Όταν τρέφεις ελπίδες ότι θα υπάρξει ένας κούκλος-πανέξυπνος – πάμπλουτος στη σχολή/σχολείο σου (τον οποίο είχες 1η φορά συναντήσει όταν ήσουν 5χρονών και είχατε δώσει όρκο παντοτινής αγάπης –αλλά τώρα δν το θυμάσαι) που θα είναι τρελά ερωτευμένος μαζί σου (από τότε!) θα τρέχει όλη την ώρα από πίσω σου κ θα σε σώζει από μικροατυχήματα π.χ πεσίματα στην σκάλα και κάποια στιγμή θα τον φιλοξενείς κ στο σπίτι σου αφού η νέα του βίλα ανακαινίζεται. Παράλληλα ο 2ος πιο ωραίος- έξυπνος κλτ κλτ… θα είναι κ αυτός τρελαμένος με την πάρτη σου καθώς κ ο δίδυμος αδερφός του.

I think it’s time to stop reading shoujo!!

Edited by Shihama-ru, 24 October 2009 - 06:54.
Posted 24 October 2009 - 09:51
Ψάχνεις κάποιο dojo στην γειτονιά σου που να κάνουν μαθήματα με πραγματικό katana, για αυτοπροστασία.
Nαι gifeeeeeeeeeee:if: Aν και βασικα στην αρχη κανεις με shinai οπως και να χει αλλα το 8ελω το σπα8ιιιιι

Kiseki wa kanau hazu!!!
Posted 24 October 2009 - 10:12

Posted 24 October 2009 - 10:24
Οχι ουδεμια σχεση εχω με το προαναφερ8εν συμβανοταν ξαφνικα συνειδητοποιεις πως δεν ακους αλλη μουσικη εκτος απο j-pop j rock klp klp

Οταν μα8αινεις ιαπωνικα και 8εσ να μεινεις στην ιαπωνια για ειναι πιο κοντα στην ολη μαγεια της φασης
Οταν 8ες να πηγαινεις σε cosplay κα8ε μερα
8α μου ερουν κι αλλα σιγα σιγα

Kiseki wa kanau hazu!!!
Posted 24 October 2009 - 12:38

Posted 24 October 2009 - 15:07
Όταν πια έχεις σχεδόν καταργίσει τα μαχαιροπίρουνα για τα περισσότερα φαγητά, αντικαθεστώντας τα με ξυλαράκια.
Όταν πριν το φαγητό δεν ξεχνας να πεις ποτέ <Itadakimasou>
Όταν έχεις κυκλοφορίσει στο κέντρο της Αθήνας με το ninja forehead protector ( στο κεφάλι οπως η Sakura ή στον λαιμό όπως η Hinata) (αλλά και στο αεροδρόμιο)
Όταν ακούς την λέξη Ιαπωνία (+ παράγωγα) και να πετάγεσαι όρθια-ος.
Και τέλος, όταν πρίν πας διακοπές εξοπλίζεσαι με ανάλογα 10-15 επεισόδια για κάθε μέρα σε dvd:wooi2:
Posted 24 October 2009 - 18:29
Όταν ακούς την λέξη Ιαπωνία (+ παράγωγα) και να πετάγεσαι όρθια-ος.
Αυτο ξαναπεστω. Μου συμβαινει συνεχεια.
*waving intensifies*
Posted 25 October 2009 - 21:29
Posted 25 October 2009 - 21:52
οταν αρχιζεις να τα βλεπεις και στα ονειρα σου
Ισχύει... το τι ονείρα έχω κάνει με τα ανιμε και τα μανγκα δεν λεγεται...
Όταν πας σε καινούργιο οδείο πιάνου και σε ρωτάνε τι μουσική ακούς? και απαντας ιαπωνέζικη ροκ...
Posted 25 October 2009 - 22:22
Με αυτό κατάφερα να εξουδετερώσω τον εισβολέα. Οταν ξύπνησα δεν θυμόμουν ποιό όνομα είχα πεί στο όνειρο μου. Δοκίμασα τα εξής : Αλκιβιάδης, Πελοπίδας, Τάσος, Νίκος, Παύλος, Πέτρος, Αναστασία και άλλλα πολλά. Με τίποτα ομως δεν κατάφερα να θυμηθώ το σωστό όνομα.
Απο τότε, δεν βλέπω Bleach πριν κοιμηθώ.