Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Ξέρεις ότι βλέπεις πολλά anime ή διαβάζεις πολύ manga όταν ...

• Please log in to reply
1211 replies to this topic

#376 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 17 October 2009 - 11:37

Nαι, ακριβως αυτο το υφος εχουν kirenahana! Αλλα συνηθως δεν κραταει πολυ :hehehe:
Εγω: "Carla-nee-chan! Θα περασω το σαββατοκυριακο με μπολικα yaoi."
Καθηγητης: "Τι ειναι τα yaoi?"

Ε, εκει τον αφησα με την απορια για να μην βλαψω την ευαισθητη ψυχη του και τους υψηλους βαθμους μου στο μαθημα του...

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#377 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 17 October 2009 - 13:42

Heh, το καλύτερο είναι όταν τα δίδυμα αγόρια της τάξης σε ρωτάνε τι είναι yaoi ταυτόχρονα :awww: Κάποια στιγμή θα τους βάλω να κάνουν Hitachiin moments, που θα μου πάει :if:

Όταν βλέπεις διάφορους να πλακώνονται στο tae kwo do στο διάδρομο και κάνεις τα hand seals του Chidori για να τους σταματήσεις.

Όταν φωνάζεις "Ohayo gozaimasu, sensei!" στον καθηγητή όταν μπαίνει πρωί πρωί και σε κοιτάει με το ύφος του wtf??
Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#378 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 17 October 2009 - 16:12

Also, anime themed cells ftw! Το να βλέπεις την απορία και την έκλπηξη στα πρόσωπα των γύρω σου στο λεωφορείο όταν ξαφνικά ακούγεται το Moonlight Densetsu (opening Sailor Moon): αξία, ανεκτίμητη.

Εγώ έχω βάλει αυτό για ήχο μηνύματος!:hahaha:
Μέχρι στιγμής όμως κανείς "μη οτάκου" δεν έχει παραξενευτεί στα ΜΜΜ όταν ακούγεται αυτό!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#379 S.T.P.K.

S.T.P.K.

.

• Members
  • 156 posts

Posted 17 October 2009 - 19:40

Εγώ έχω βάλει αυτό για ήχο μηνύματος!:hahaha:
Μέχρι στιγμής όμως κανείς "μη οτάκου" δεν έχει παραξενευτεί στα ΜΜΜ όταν ακούγεται αυτό!

lol εγω εχω το we are απο one piece

επισης μια φορα που καποιοι πιραζαν τον κολητο μου,πεταγομαι πισω απο ενα βραχο και αφου πεταξα μια πετρα σε αυτους και λεω "Ι came to save you,mitsakos-kun...ure wa SOGEKING"και βαζω το παρακατω song:[media]http://www.youtube.com/watch?v=DUc9FlUP-7g[/media]

#380 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 17 October 2009 - 22:13

επισης μια φορα που καποιοι πιραζαν τον κολητο μου,πεταγομαι πισω απο ενα βραχο και αφου πεταξα μια πετρα σε αυτους και λεω "Ι came to save you, mitsakos-kun...ure wa SOGEKING"και βαζω το παρακατω song:[media]http://www.youtube.com/watch?v=DUc9FlUP-7g[/media]

Δεν υπάρχει "ure wa", αλλά "ore wa".
Αλλά κρίνοντας από το νεαρό της ηλικίας σου, θα έπρεπε να πεις "boku wa".
Πάντως, το όλο σκηνικό has "fail" written all over it, εκτός και αν ήσουν 12χρονος πρωταγωνιστής σε anime και έσωζες κορίτσι μεγαλύτερο σε ηλικία από σένα. :P

PS. Βλέπω και εγώ πολλά anime. :hahaha:
Posted Image
Posted Image

#381 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 18 October 2009 - 22:14

Also, anime themed cells ftw! Το να βλέπεις την απορία και την έκλπηξη στα πρόσωπα των γύρω σου στο λεωφορείο όταν ξαφνικά ακούγεται το Moonlight Densetsu (opening Sailor Moon): αξία, ανεκτίμητη.

:D Το Moonlight Densetsu ειναι στην playlist του κινητου μου.

Αλλα για ηχο κλησης εχω το 1ο intro του Death Note. Τουλαχιστον μεχρι να βρω το δευτερο για να τους παιρνω τα αυτια :hahaha:

#382 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 19 October 2009 - 15:49

όταν δεν έχεις αφήσει ούτε 10 εκατοστά κενού τοίχου χωρίς φωτογραφίες και αφίσες από τους χαριτομένους anime ήρωες και όταν έχεις φτίαξει δικό σου yaoi mangaμε τις εσθισιακές περιπέτειες του Kakashi και του Iruka...:wis:

Ααα! Άσχετο άλλα πολλοί ρωτάνε για το που να βρούνε τα openings και τα endings της κάθε σειράς,... εγώ τα κατεβάζω από το www.gendou.com . Τα έχει κυριολεκτικά όλα! Χρειάζεται όμως να γίνει κανείς μέλος αλλά όλα τα τραγούδια σου κατεβάζονται σε περίπου ένα λεπτό,είναι ασφαλές και είναι και δωρεάν! :wooi2:

#383 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1,396 posts

Posted 19 October 2009 - 16:04

:D Το Moonlight Densetsu ειναι στην playlist του κινητου μου.

Αλλα για ηχο κλησης εχω το 1ο intro του Death Note. Τουλαχιστον μεχρι να βρω το δευτερο για να τους παιρνω τα αυτια :hahaha:

εγω εχω βαλει για ηχο μυνηματος τον ήχο του den den mushi και για ηχο κλησης το opening του futari wa pretty cure

#384 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 19 October 2009 - 22:18

Σημερα στη θεατρικη αγωγη μας εβαλε μια χορογραφος να κανουμε μ@4#%^ς αλλα επειδη ειμαι αρρωστος δεν συμμετειχα. Σε μια φαση λεει, σας επιτιθενται γιγαντια κουνουπια. Και μετα επρεπε να βρουν ενα τροπο να τα εξοντωσουν. Οποτε φωναζω απο την θεση μου: "Καντε ενα καμε κυμα να τελειωνετε" κανεις δεν με ακουσε βεβαια εκτος απο μια κοπελα που χαμογελασε αν και δεν καταλαβε τιποτα.

Επιπλεον σημαδια, οταν αναρωτιεσαι αν το Death Note σκοτωνει κουνουπια...

:madtodeath: <---- μονο ετσι μαλλον.

#385 Hara D

Hara D

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 19 October 2009 - 23:47

Όταν γράφεις δύο διαγωνίσματα την επομένη στο σχολείο και παρόλα αυτά κάθεσαι να διαβάσεις ''πότε ξέρεις ότι διαβάζεις πολλά μάνγκα και βλέπεις πολλά ανιμέ'' (λες και δεν το ξέρεις ήδη)...

Όταν το καλοκαιράκι στην παραλία παίζεις με τον πορωμένο (ναι, εσύ τον κατάντησες έτσι) ξάδερφό σου Bankai μιμούμενος/η τις καταστροφές των αγαπημένων σου ηρώων σηκώνοντας παλιρροίκά κύματα (και όλη η παραλία σε κοιτάει χάσκωντας!)

Όταν κάνεις μάθημα χημείας και αντί να σκέφτεσαι πως θα βρεις τους άνθρακες της εξίσωσης, αρχίζεις ν' αναρωτιέσαι κατά πόσο θα σου ήταν χρήσιμα για πρακτική αλχημείας...

Όταν έχει πάει πλέον 12¨45 το βράδυ, γράφεις σε αυτό το ποστ και βρίσκεσαι σε δίλημμα, αν θα σηκωθείς την επομένη στις 6.30 το πρωϊ για να κάνεις μπάνιο, που ξεχάστηκες΄λόγω των πολλών ανιμέ και συζητήσεων, ή για να παρακολουθήσεις άλλο ένα επεισοδιάκι :P

και, ναι, είμαι καινούργια, αλλά το λάτρεψα το ποστ και είπα να βάλω και γω το λιθαράκι μου,

Χαρά

Edited by Hara D, 20 October 2009 - 11:54.

#386 nemesis96669

nemesis96669

The Dreamer

• Members
  • 8 posts

Posted 23 October 2009 - 11:33

Όταν κλείνεις τα μάτια σου κάθε φορά που χαμογελάς.
Όταν ελέγχεις κάθε 10 λεπτά τα Fansub/scanlation sites μπάς και έχει βγει το νέο επεισόδιο/τεύχος από το αγαπημένο σου Ανίμε/Μάνγκα
Όταν πιστεύεις ότι η μεγαλύτερη μάχη του αιώνα είναι One-Piece vs Naruto
Όταν παίζεις Πόκερ και Πιστεύεις στην καρδιά των καρτών
Όταν πάλι παίζεις πόκερ ένας κατεβάζει φουλ χάους και έχεις φλός ρουαγιάλ...και φωνάζεις "ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ KAIBA!!" και ανακυρισεις οτι βγάζεις τον Exodia
Όταν νιώθεις απογοήτευση που το ψωμί δεν σου προκαλεί καμιά αντίδραση.
..αν μου ρθει τίποτα ΑΛΛΟ θα συνεχίσω

#387 Fireroses

Fireroses

Zura janai. Katsura da!

• Members
  • 60 posts

Posted 23 October 2009 - 12:24

Όταν καθε φορά που σε αποκαλούν βλάκα σουφρώνεις τα χείλια σου και ενώνεις τους δείκτες σου και με ναζιάρικη φωνή λες doshite??? και κανείς δε σε καταλαβαίνει.
Όταν ψάχνεις κάτι με τους γονείς σου και το βρίσκεις πρώτος και λες mitsuketa!
Όταν έχεις για ήχο κλήσης το τραγούδι του Luffy που τραγούδαγε στο δάσος στο Skypiea.
Αν βρω άλλα θα συμπληρώσω. Το λατρεύω αυτό το Thread!
Anata no negai kanaemashou...
Posted Image

#388 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 23 October 2009 - 12:56

-θες να βάψεις τα μαλλιά σου μπλε,πράσινα ή οποιοδήποτε άλλο "αφύσικο" χρώμα.

So true! Πριν κατι χρονια ηθελα να βαψω τα μαλλια μου μπλε, λογω του Τρει απο το Shaman King, αλλα για να κανεις κατι τετοιο πρεπει να ξεπατωσεις το μαλλι σου.

#389 Kurosaki_Ichigo84

Kurosaki_Ichigo84

Radical Dreamer

• Members
  • 36 posts

Posted 23 October 2009 - 13:12

Οταν βρισκεις την πραγματικοτητα υπερβολικα βαρετη

Οταν σκεφτεσαι την κακη πλευρα του ευατου σου σαν το inner hollow σου

Οταν δε μπορεις πλεον να δεις ταινια με κανονικους η8οποιους η σε αλλη γλωσσα εκτος απο γιαπωνεζικα

Οταν απο το να βγεις παλι για καφε προτιμας να αραξεις σπιτι και να δεις anime και να πιεισ καμια μπυρα

Οταν σκεφτεσαι τον ευατο σου να κυκλοφορει με ενα σπα8ι συνεχεια

Οταν στις προαναφερ8εισες ταινιες βρισκεις (και αν) λιγοτερο νοημα απο οτι στα anime

Οταν πεταγεσαι απο το δωματιο και φωναζεις ΝΙΝΤΖΑΑΑΑΑΑΑ :tensai:

Νταξει αρκετα ξεφτυλστικαμε αυριο παλι...:tensai:
Pitiful demon let your soul be saved from this goddamned fillers
Kiseki wa kanau hazu!!!

#390 DJ Gaara of Sound

DJ Gaara of Sound

Kami korosu...

• Members
  • 41 posts

Posted 23 October 2009 - 15:12

Οταν σου λεει ο κολλητος σου κατι δεν τον ακους και τον ρωτας nani?

Οταν σε βρηζουν και λες "Δεν το βουλ***ς μην σουρθει κανα Rassengan στη μαπα?"

Οταν σε σκοτωνουν σε FPS στο internet cafe και λες στον αλλον "Τι σημαδι εχεις ρε το Sharingan σου μεσα!!!"

Οταν εχεις εναν φιλο στο ΤΕΙ που για 3 χρονια τον φωναζεις Naruto και μαθενεις τοτε πως τον λενε Κωστα!!!

Οταν κανεις μαζοξη με αλλους καμενους λες πως βλεπουμε ποδοσφαιρο ενω σταληθεια καθεστε και παιζετε καρτες Yugioh!

Οταν ρωτας τον χημικο σου στο σχολειο αν υπαρχει αδαμαντιο και πως μπορω να το βαλω στα κοκκαλα μου...

Αυτα για τωρα...Οτι κανω σημερα και αυριο θα σας το πω...
Posted Image